Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedskonsulent til intern sundhedsordning

Vil du være en del af Assens Kommunes interne sundhedsordning og være med til at understøtte sundhed og trivsel på vores arbejdspladser? Har du en sundhedsfaglig baggrund, og trives du med en bred palet af praktiske og administrative opgaver? Er du en skarp formidler, og kan du arbejde selvstændigt og opsøgende? Så er det måske dig, vi er på udkig efter.

Assens Kommunes interne sundhedsordning søger pr. 15. marts 2018 eller snarest muligt derefter en sundhedskonsulent med gode generalistkompetencer til et vikariat.  
 
Hvem er vi   
Du bliver en del af Assens Kommunes interne sundhedsordning, der har til formål at understøtte sundhed og trivsel på vores arbejdspladser samt aktivt at arbejde med nedbringelse af sygefraværet. I Sundhedsordningen arbejder vi med forskellige indsatser på arbejdspladserne bl.a. fysisk og psykisk arbejdsmiljø, afholdelse af kurser og workshops, sundhedskampagner m.m.   
 
Vores team består p.t. af en fysioterapeut og en sundhedskoordinator, og vi indgår i nært samarbejde med andre faggrupper og relevante eksterne leverandører, ligesom vi har et tæt samarbejde med HR-teamet. Vores hverdag er præget af en uformel omgangstone og glæden ved at sætte sundhedsfremmende skibe i søen, som vi tror på gør en forskel for medarbejderne i Assens Kommune.  
  
Sundhedsordningen har til huse på Assens Rådhus og er en del af vores organisations- og personaleafdeling, der tæller et par og 30 gode kolleger, som er fordelt i afdelingens øvrige teams: HR, Kommunikation, Forhandling & Personalejura og Team Løn.   
 
Om jobbet  
Som vores nye sundhedskonsulent kommer du til at indgå i en bred palet af arbejdsopgaver inden for både det administrative- og praktiske felt.  
 
Af opgaver kan nævnes:  
 • Varierende opgaver inden for sundhedsfremme og forebyggelse på arbejdsmiljøområdet  
 • Praktisk hjælp til forberedelse og gennemførelse af fyraftensmøder, kampagner og events  
 • Administrativ understøttelse og opfølgning på udvalgte opgaver forbundet med sygefravær og sundhedsfremme  
 • Skriftlig kommunikation til forskellige målgrupper og samarbejdspartnere  
 • Udfærdigelse af statusnotater, indstillinger og lignende  
 • Ad hoc opgaver forbundet med teamets samlede opgaveportefølje.      
Hvem er du  
Du har en sundhedsfaglig uddannelsesmæssig baggrund og er samarbejdsorienteret, udadvendt og klar til at løfte forskelligartede opgaver af både praktisk og administrativ karaktér.  
 
Desuden forventer vi, at du:  
 • har stærke generalistkompetencer og gerne erfaring fra lignende job i den offentlige eller private sektor  
 • har en mestringsorienteret tilgang til arbejdet med sundhedsfremme og forebyggelse  
 • er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt  
 • er i stand til at arbejde selvstændigt og er ansvarsbevidst i din opgaveløsning  
 • kan lide det praktiske arbejde, der er forbundet med kampagneplanlægning og gennemførelse  
 • trives i samarbejde med forskellige faggrupper  
 • kan arbejde opsøgende og målrettet  
 • har et godt humør og bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø.   
Løn og ansættelsesvilkår  
Der er tale om en midlertidig stilling på 30 timer om ugen med ansættelse i perioden 15. marts - 31. december 2018. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest, inden ansættelse kan finde sted. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.  
 
Vil du vide mere  
Hvis du ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte organisations- og personalechef Anne Grønnegård på tlf. 64 74 74 26/29 11 94 92 eller koordinator for Sundhedsordningen Trine Haldborg Andersen på tlf. 64 74 71 35.  
 
Vi forventer, at afholde samtaler den 5. marts 2018.  
 
Vi glæder os til at høre fra dig!  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her