Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedspersonale - Har du nogle ekstra timer til en vigtig opgave?

For fortsat at kunne varetage plejen af vores ældre og svage/udsatte borgere, der bor på et plejecenter, bosted eller er tilknyttet hjemmeplejen, søger vi sundhedspersonale.
Hvis du er interesseret i at hjælpe med at varetage plejen af vores ældre og svage/udsatte borgere eller gå det sundhedsfaglige personale til hånde, så hører vi gerne fra dig.

Vi er særlig interesseret i dig, som har en sundhedsfaglig eller lignende uddannelse. Det kan fx være, at du er uddannet sygeplejerske eller blot har noget erfaring inden for området, men p.t. er hjemsendt, fordi din arbejdsplads er lukket ned midlertidigt. Det kan være du er studerende på en sundhedsuddannelse, som også er lukket midlertidigt. Eller du har en sundhedsfaglig baggrund og er gået på efterløn/pension men har masser af erfaring og arbejdsenergi og har lyst til at yde en ekstra indsats.

Du vil naturligvis modtage den nødvendige oplæring – uanset din baggrund.

DE FAGGRUPPER, SOM VI ER SÆRLIGT INTERESSERET I, ER

  • Sygeplejersker
  • Social og sundhedsassistenter
  • Social og sundhedshjælpere
  • Sygehjælpere
  • Plejehjemsassistenter
  • Socialpædagoger
  • Studerende på en sundhedsfaglig uddannelse
  • Ufaglærte der har erfaring, og som kan gå til hånde med praktiske opgaver

LØN OG ANSÆTTELSE
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

YDERLIGERE INFORMATION
Hvis du har spørgsmål til arbejdsopgaverne er du velkommen til at kontakte Louise Rønnov på telefon 4477 2748. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesforhold kan du kontakte Nicola Nederland på telefon 4477 2443.

Se video om sundhedsplejen her

Vi holder løbende samtaler med alle, der byder ind

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Ballerup Kommune
ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.