Sundhedspersonale til Ældreplejen

Opfordring til sundhedspersonale:
Ældreplejen har brug for din hjælp under corona-epidemien!

Har du en sundhedsfaglig baggrund, så ansøg her om at være det ekstra sæt hænder, som Haderslev Kommunes sundhedspleje kan komme til at stå og mangle, når epidemien spidser til.

Vi får brug for ekstra sundhedsfaglig arbejdskraft i den aktuelle situation med COVID-19 (coronavirus). Dit bidrag kan blive afgørende for, at vi kan hjælpe alle med behov i ældreplejen.

Derfor ønsker Haderslav Kommune at høre fra interesserede ressourcepersoner inden for sundhed, der vil hjælpe med at løse denne store og alvorlige opgave på vores arbejdspladser.
Du er måske sygeplejerskestuderende eller pensioneret sygeplejerske, læge, SOSU-medarbejder eller andet sundhedspersonale. Det kan også være, du har forladt faget for en tid.
Du vil få løn ifølge overenskomsten.

Sådan registrerer du dig
Hvis du har lyst til og mulighed for at hjælpe til i ældreplejen, så tilbyd din arbejdskraft til Haderslev Kommune.

Ansøg HER

Vi beder dig gennemføre ansøgningsskemaet og udfylde så mange oplysninger om dig selv som muligt. Det er vigtigt, at du oplyser den mailadresse og telefon, som vi kan træffe dig på, hvis vi får brug for din hjælp.
Du bedes i ansøgningsprocessen skrive kort, hvorfor du gerne vil hjælpe og kort angive, hvad du har beskæftiget dig med - med særligt fokus på de sidste tre år.
Du må også gerne skrive, hvis der er nogle særlige ting, vi skal tage højde for. Det kan være, at du ønsker natarbejde eller er ligeglad med vagternes placering. Det kan også være, at du kun har mulighed for at hjælpe i en afgrænset periode. Dette vil gøre det nemmere for os at finde frem til netop de kompetencer, som vi behøver.

Det praktiske
Når din ansøgning er registreret, vil du modtage en kvitteringsmail til den mail, som du har angivet. Nogle ansøgere oplever, at mailen kommer i mappen "Uønsket post/Spam". Du må derfor gerne kontrollere denne samt evt. samme sted tilføje os som sikre afsendere.

Vi læser ansøgninger og kontakter ansøgere løbende. Der er derfor ingen ansøgningsfrist på dette opslag. Du vil blive kontaktet, når vi har behovet og vurderer, at der er et passende match i forhold til dine kompetencer. Du skal der forvente at blive bedt om uddybende oplysninger, afhængigt af hvad den enkelte arbejdsplads har behov for.

Vi ved endnu ikke, hvor mange ressourcer eller hvilke kompetencer vi får brug for.
Du kan derfor opleve, at der vil gå noget tid, før du hører fra os grundet travlhed i kølvandet på COVID-19. Vi beder om din forståelse og er meget taknemmelige over, hvis du ønsker at indgå som assistance.

Ansøg HER


 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

SSA til Plejehjemmet Olivenhaven dagvagt (fortrinsvis)

Plejehjemmet Olivenhaven

Kolding
Arbejdssted: Olivenhaven Plejehjem, Munkevænget 10, 6000 Kolding Arbejdstid: 30 timer pr. uge - arbejde hver anden weekend. Ansættelsestidspunkt: Snarest muligt eller 1. juni 2020 Er du en person der kan sætte fokus på det der betyder noget for bebo...
Indrykket:26. marts 2020

Birkebo plejehjem i Christiansfeld søger kreativ og nærværende SSA´er og SSH'er

Plejehjemmet Birkebo

Christiansfeld
Birkebo er et plejehjem for mennesker, med en demenssygdom. Vi har plads til 24 beboere, der er fordelt i 3 enheder med 8 beboere i hver. Der er tilknyttet 2 kontaktpersoner til hver beboer. Personalet er fortrinsvis tilknyttet en af enhederne, men ...
Indrykket:26. marts 2020

genopslag Social- og sundhedsassistent i fast dagvagt til Hjemmeplejen i Rødding

Enghaven

Rødding
Er du uddannet Social- og sundhedsassistent, empatisk, ansvarlig og selvstændig, og kunne du tænke dig at arbejde sammen med en gruppe af gode, sjove og fagligt dygtige kolleger? Så har vi et job til dig snarest muligt. Hjemmeplejen Rødding, er en d...
Indrykket:26. marts 2020

Sygeplejerske

Plejecenter Kildehøj

Egtved
Sygeplejerske til plejehjemmet Kildehøj Vi søger en sygeplejerske på 32 timer uge eller efter aftale. Ansættelse er fra 1. maj 2020, dog gerne tidligere. Arbejdstiden er overvejende dagvagter på hverdage og aktuelt med vagter hver 6. weekend. Kildeh...
Indrykket:24. marts 2020

Spjald Pleje- og Aktivitetscenter søger social- og sundhedshjælper i fast stilling

SPJALD PLEJEHJEM

Egtved
Tiltrædelse: 1. maj 2020 32,58 timer ugen tilknyttet vores skærmede afdeling for demente beboere. Weekendvagt hv. 2, som udbetales Kombineret dag og aftenvagter Vi ønsker en Social- og sundhedshjæper som: - er omsorgsfuld og fagligt velfunderet, - h...
Indrykket:25. marts 2020