Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedspersonale til covid-vaccination

Vil du hjælpe med at løfte en betydningsfuld opgave, som kan gøre en kæmpe forskel? Så kan Sydvestjysk Sygehus få brug for dig i forbindelse med den kommende COVID-19 vaccinationsindsats

En række COVID-19-vacciner er meget langt i udviklingen, og Sydvestjysk Sygehus forbereder sig på at være klar med en effektiv vaccinationsindsats mod COVID-19, når vaccinationsprogrammet kan udrulles i Danmark. Til den indsats kan vi få brug for hjælp fra sundhedsfagligt personale.

For at kunne udføre vaccinationsopgaven er det en forudsætning, at du har en sundhedsfaglig baggrund som for eksempel:

  • Læge
  • Sygeplejerske
  • Social og Sundhedsassistent
  • Jordemødre
  • Bioanalytiker
  • Tandlæge
  • Farmaceut
  • Farmakonomer

Du kan også være i gang med en uddannelse inden for ovenstående.

Derudover har du lyst til at bidrage til en stor samfundsmæssige opgave, som kræver høj fleksibilitet, og du skal trives i en travl og omskiftelig hverdag, hvor du møder mange borgere dagligt, som skal opleve et trygt og roligt miljø. Du er imødekommende og sætte en ære i, at borgerne får en god oplevelse.

Du vil naturligvis modtage den nødvendige oplæring i sikkerhed, værnemidler, hygiejne og andre centrale forhold om netop denne vaccine. Du vil desuden få oplæring i de nødvendige administrative systemer, som kan blive en del af vaccinationsopgaven. Vaccinationen kommer formentlig til at foregå på samme lokalitet som podningen, og derfor kan podning også blive en del af din arbejdsopgave.   

Ansættelsesforhold: Ansættelsen er begivenhedsbestemt og arbejdstiden er endnu ikke fastlagt. Har du særlige præferencer for arbejdstiden, kan du angive det i forbindelse med ansøgningen. 
Dit arbejdsstedet bliver i Esbjerg.

Ansøgningsfrist: Ansøgningsfristen er løbende, og din ansøgning vil blive en del af vores jobbank. Hvis der bliver behov for at personale til indsatsen, indkalder vi løbende til samtaler.

Løn: Aflønningen vil ske ud fra gældende overenskomst og vurderes efter arbejdsopgaver og kompetencer. Efterspørges en konkret uddannelse for at varetage stillingen, vil lønindplaceringen ske efter relevant og efterspurgt uddannelse.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, hvor du også bedes medsende relevant dokumentation i form af CV, autorisationsbevis, dokumentation for uddannelse eller uddannelsesaktivitet/ beståede eksamener mv. Hvis vi har uddybende spørgsmål til dig, vil du blive kontaktet.

Har du spørgsmål til ansøgningsprocessen, er du velkommen til at sende en mail til svs-jobopslag@rsyd.dk

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.