Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsplejerske

Nyt år - nyt job?

Sundhedsplejen i Tårnby Kommune har fået en opnormering.

Derfor søger vi en uddannet sundhedsplejerske til en fast stilling på 37 timer ugentligt med ansættelse fra den 1. marts 2021 eller efter nærmere aftale.

Kom og vær med til at præge og udvikle sundhedsplejen.

Vi kan tilbyde dig et dynamisk arbejdsmiljø, fastlagt kollegial sparring, udviklingsmuligheder og en sundhedspleje med fokus på kerneområder og udvikling af eksisterende og nye indsatser.

Sundhedsplejen består af 11 sundhedsplejersker, 1 administrativ medarbejder og en ledende sundhedsplejerske. Vi er en god blanding af både yngre og mere erfarne sundhedsplejersker med mange faglige og personlige kompetencer. Du får gode muligheder for at medvirke til videreudviklingen af en fælles kultur og udvikling af faglige indsatser. Vi har faglige eftermiddage, hvor der arbejdes med udvikling, kvalitetsudvikling, og hvor der er mulighed for sparring i komplekse børnesager. Vi har 6 fagdage fordelt over året, hvor der er rig mulighed for fordybelse og udvikling. Aktuelt deltager vi i Socialstyrelsens rådgivningsforløb, hvor fokus bla. er, at styrke den tidlige opsporing på mistrivsel hos børn i sundhedspleje og dagtilbud, samt udvikle arbejdsgange for overgangen fra hjem til daginstitution.

Vores base er SundhedsCenter Tårnby med flotte fysiske rammer, og hvor vi har vores sundhedsplejerskekontor. Hvis tiden er til det, prioriterer vi at mødes dagligt til frokosttid. I SundhedsCenter Tårnby er der desuden ca. 50 andre sundhedsfaglige kolleger fra henholdsvis et sundheds- og et træningsteam.

I Sundhedsplejen tager vi udgangspunkt i at familier og samfundet er i løbende forandring, hvilket skal afspejle sig i vores tilbud til børnene og deres forældre. I skolesundhedsplejen har vi bla. fokus på sundhedspædagogiske aktiviteter til 6. klasser om emnet Mental sundhed og kropsopfattelser, samt sundhedscirkus til 1. klasser. Vi benytter ADBB og PUF metoden i småbørnssundhedsplejen. Du vil løbende blive tilbudt temadage og kurser, så du er fagligt robust til de mange alsidige opgaver i sundhedsplejerske arbejdet. Du vil få en grundig introduktion med tilknyttet mentorordning.

I Sundhedsplejen vægter vi det tværfaglige og relationelle samarbejde højt. Vi har målrettet fokus på tidlig opsporing og forebyggelse med tanke for, hvordan vi sammen kan understøtte forældrene, så alle børn kan få så god en start på livet som muligt. For at løfte denne opgave har vi en tæt interaktion med Familie huset, med familiekonsulenter og psykologer samt familieafdelingen med socialrådgivere.

Vi forventer, at du:
  • Er selvstændig, initiativrig og faglig opdateret.
  • Er ambitiøs omkring egen faglighed og tænker ud over egen faglig praksis.
  • Indgår positivt og engageret i udviklingsprocesser.
  • Har gode samarbejdsevner, da vi arbejder teamorganiseret.
  • Bidrager til det sociale fællesskab og opgaveløsninger.
  • Er god til planlægning og prioritering af opgaver, herunder at strukturere og administrere egen arbejdsdag.
Om sundhedsplejens ydelsesprofil:

Du kan læse mere om Sundhedsplejens tilbud på SundhedsCenter Tårnbys hjemmeside, og du er meget velkommen til at kontakte ledende sundhedsplejerske Lisbeth Svanholt på tlf. 32 47 00 75 eller 30 76 02 06 for at høre mere om stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med Dansk Sygeplejeråd efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.

Yderligere oplysninger

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 25. januar 2021.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.