Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsplejerske til Assens Kommune

Vil du hjælpe børn og unge til en sund opvækst? Er du fagligt velfunderet og indstillet på at bruge energi på udvikling og samarbejde? Har du empati og engagement? Og vil du være en del af en sundhedspleje i fuld udvikling med nye initiativer og udfordringer? Så er vi måske din nye arbejdsplads!

Hos Sundhedsplejen i Assens Kommune søger vi en sundhedsplejerske til en fast stilling på 30 timer ugentligt med tiltrædelse pr. 1. december 2020.

Hvem er vi

I Sundhedsplejen i Assens Kommune er vi 16 sundhedsplejersker og en sundhedsplejefaglig leder.

Alle sundhedsplejersker har kompetencefunktioner og er med i forskellige udviklingsgrupper. Vi har bl.a. overvægtsklinik, forældre-fødselsforberedelseskurser, gruppe for mødre med fødselsreaktion, grupper for børn i sorg og meget mere.

I Sundhedsplejen arbejder vi med tidlig opsporing og tidlig indsats. Vi er meget opmærksomme på at udvikle helhedsorienterede, sammenhængende og koordinerede indsatser for familierne, som hjælper børn og unge til en sund opvækst og skaber gode forudsætninger for en sund voksentilværelse. Samtidig har vi fokus på at styrke en stærk tværfaglig samarbejdskultur, herunder tværfaglige samarbejdsprocesser både internt i kommunen samt med sygehus, fødested og almen praksis

Om jobbet 

Sundhedsplejen holder til i børne- og familiecentrene i Tommerup og Assens og består af 16 sundhedsplejersker, hvor nogle er uddannet småbørnskonsulenter og andre har forskellig efter- og videreuddannelse inden for amning, overvægt samt sorgforløb.

Vi tilbyder 4. og 5. dags besøg, hvilket betyder lørdags- og helligdagsvagter. Desuden tilbyder vi graviditetsbesøg til alle førstegangsgravide og hjemmebesøg til alle familier.

Vi kan tilbyde dig en sundhedspleje med vægt på de grundlæggende kerneopgaver hos småbørn og skolebørn. Samtidig er vi en sundhedspleje i fuld udvikling med nye initiativer og udfordringer, hvor vi lægger vægt på at se muligheder fremfor begrænsninger.

Hvem er du

Vi forventer, at du:

  • er uddannet sundhedsplejerske
  • er fagligt velfunderet og indstillet på at bruge energi på udvikling og samarbejde
  • har empati og er stærk i den rådgivende og vejledende rolle
  • har en åben tilgang til arbejdet og er god til at strukturere en til tider travl hverdag
  • kan arbejde selvstændigt og samtidig indgå i et tæt samarbejde.

Derudover er det nødvendigt, at du har kørekort og bil til rådighed for at kunne bestride jobbet.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at børneattest indhentes, inden ansættelse kan finde sted. Straffeattest skal du selv indhente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Ved spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår kan du kontakte Sundhedsplejens tillidsrepræsentant, sundhedsplejerske Susanne Beiskjær, på tlf. 64746701 eller mail: subei@assens.dk.

Vil du vide mere

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakt leder af sundhedsplejen Hanne Kondrup på tlf.: 64 74 68 02, mobil: 29 36 31 76 eller mail: hakon@assens.dk.

Vi skal have din ansøgning senest mandag den 19. oktober 2020. Din ansøgning skal vedlægges kopi af din autorisation som sygeplejerske og dit eksamensbevis som sundhedsplejerske samt anden relevant dokumentation og udtalelser.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt torsdag den 22. oktober 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.