Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsplejerske til barselsvikariat

Er du sundhedsplejerske og på jagt efter et spændende job? Kan du lide at være med til at udvikle din arbejdsplads sammen med engagerede kollegaer? Så har vi et barselsvikariat på 30 timer ugentligt til besættelse per 1. juli 2021 til 1. juli 2022.
 

Om Sundhedstjenesten
I Sundhedstjenesten er der ansat ergo- og fysioterapeuter samt sundhedsplejersker. Sundhedsplejen er tilrettelagt som en kombineret ordning med 20 sundhedsplejersker inklusiv en chef og to teamledere.

Vores hverdag er præget af at vi er ambitiøse og sætter kvalitet i forhold til kerneopgaven. Vi er i et inspirerende, engageret og udviklende arbejdsmiljø i en mangfoldig kultur, og vi kan lide at være i et udviklende fagfagligt og tværprofessionelt samarbejde.
 
Kerneopgaven i Sundhedsplejen
I sundhedsplejen i Skanderborg Kommune arbejder vi med mange differentierede tilbud i forhold til vores kerneopgave.

Vi arbejder med forældregrupper i form af Familieiværksætterne og vi har mor/barn-grupper samt gruppetilbud til kvinder, der har det svært efter fødslen. Derudover har vi specialiserede tilbud som Bydelsmødre, småbørnsteam og en overvægtsklinik.

I småbørnsområdet er der tilbud om hjemmebesøg, og i dagtilbud yder vi bistand via konsulentfunktion. På småbørnsområdet har vi fået bevilliget satspuljemidler fra Sundhedsstyrelsen til tidlig indsats i projekterne ”Godt på vej med forældre” og ”De første tusinde dage”.

I Skolesundhedsplejen varetager sundhedsplejen den lovpligtige ind- og udskolingsundersøgelse. På de forskellige årgange er der tilbud til børn både på individ- og gruppeniveau. Der er på nuværende tidspunkt fokus på udvikling af skolesundhedsplejen ved blandt andet sundhedsplejens deltagele i et projekt vedrørende forløbsprogrammerne for børn med ADHD, angst/depression og spiseforstyrrelser og ved hjælp af det tværprofessionelle arbejdsredskab Børn og Unge liv, hvor nøgleordene er meningsfyldte fællesskaber, sundhedspædagogik og udvikling af robusthed.
 
Om Fagsekretariatet Børn og Unge
Fagsekretariatet Børn & Unge beskæftiger sig med kommunens borgere mellem nul og 18 år. Dette dækker over alt fra skoler, dagtilbud, PPR, og sundhedstjeneste til SSP og special- og socialrådgivning. Børn og Unges opgave er at understøtte den enkelte families bestræbelse på at skabe det gode børneliv, hvor børn og unge trives og udvikles i trygge rammer. Dette sker alt sammen under den politiske vision at alle børn har ret til et godt børneliv, hvor de har oplevelsen af glæde, tryghed, engagement, begejstring og robusthed i forhold til livets udfordringer.
 
Dine opgaver
Udgangspunktet for opgaveløsningen vil være en kombineret ordning med både småbørn og skolesundhedspleje lokalt forankret i et skoledistrikt. Herudover forventes det at du påtager dig en konsulentfunktion i dagtilbuddene i distriktet.

Du vil, ud over din varetagelse af opgaverne i distriktet, også indgå i de opgaver, som løses på tværs af skoledistrikter. Du kan eksempelvis blive en del af kommunens småbørnsteam, gruppeleder for et forældrehold i projektet ’Familieiværksættere’ og indgå i projekterne ”De første tusinde dage” og ”Godt på vej med forældre”.
 
Vi forventer, at du
  • er uddannet sundhedsplejerske
  • er fagligt velfunderet og kan bruge dit faglige skøn i mange sammenhænge med borgerperspektivet i fokus
  • er engageret, initiativrig og har et godt humør
  • evner både at tilrettelægge dit arbejde og arbejde selvstændigt samt indgå i samarbejde med kollegaer i opgaveløsningen
  • kan have mange opgaver og prioritere inden for disse opgaver
  • er fleksibel og kan løse en opgave på mange måder - herunder også at inddrage digitale medier i opgaveløsningen
  • har kompetencer i forhold til at løse opgaver på både individ- og gruppeniveau.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er et barselsvikariat på 30 timer ugentligt i perioden 1. juli 2021 til 1. juli 2022. Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og lokal løndannelse. Fagsekretariatet Børn og Unge er beliggende på det nye Administrationscenter Fælleden 1, 8660 Skanderborg.
 
Hvis du vil vide mere
For yderligere oplysninger kan du kontakte chef for Sundhedstjenesten Bodil Lauridsen på telefon 23 26 59 28 eller mail bodil.lauridsen@skanderborg.dk, teamleder Trine Lydiksen på telefon 23 49 00 35 eller mail trine.lydiksen@skanderborg.dk eller sundhedsplejerske og tillidsrepræsentant Kirsten Birk på telefon 23 20 63 79 eller mail Kirsten.birk@skanderborg.dk.
 
Frist
Din motiverede ansøgning og relevante bilag skal være modtaget senest 16. maj 2021 kl. 23.59.
Ansættelsessamtaler afholdes 27. maj 2021. Udvalgte kandidater til samtale vil modtage besked via telefonisk opringning 25. maj 2021.

Søg stillingen

I Skanderborg Kommune er vi et stærkt og bæredygtigt arbejdsfællesskab, hvor vi fletter vores fagligheder sammen om den fælles kerneopgave.

- Når mennesker møder mennesker, opstår fællesskaber, og dermed skabes grundlaget for, at vi kan skabe udvikling sammen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.