Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsplejerske til Område Brønshøj-Vanløse

Er du en nyuddannet eller erfaren sundhedsplejerske, og har du lyst til spændende daglige udfordringer i en velfungerende gruppe med 34 sundhedsplejersker – så er det måske dig vi søger til et vikariat med start den 1. maj 2018 eller snarest derefter.  
 
Sundhedsplejen i Københavns Kommune er placeret under Børne- og Ungdomsforvaltningen. Hovedparten af vores arbejde består i hjemmebesøg til familierne og deres børn i alderen 0-1 år. Derudover varetager vi forebyggende og sundhedsfremmende opgaver på skoler i området.
 
Vi er organiseret i tværfaglige teams sammen med blandt andet psykologer, støttepædagoger, konsulenter og talehørelærere, men vi sidder på kontorer monofagligt, hvor vi er opdelt i fire teams. Alle faggrupper arbejder tæt sammen om supporten til områdets skoler og daginstitutioner.
 
I 2018/2019 er vi en del af et 'Tidlig indsats 0-6 år' projekt, der henvender sig til udsatte børn og deres familier samt opkvalificering af daginstitutioner.  
 
Sundhedsplejen Brønshjøj/Vanløse
Sundhedsplejen i Brønshøj/Vanløse er et område hvor fagligheden er i højsædet, mangfoldigheden er stor og du vil møde familier i alle socialklasser.
 
Vi er udviklingsorienterede og har flere spændende projekter i gang, såsom Tingbjerg og Bellahøjområdet, hvor besøgsprofilen er udvidet. Derudover har vi et særligt fokus på børn med motoriske udfordringer, ammeproblemer, præmature og mødre med efterfødselsreaktioner.
 
Ydermere har vi i sundhedsplejen et særligt øje for barnets tidlige mentale udvikling og alle certificeres i anvendelsen af ADBB metode. Vi gør en forskel!!  
 
Vi forventer, at du  
 • er en engageret og positiv kollega, der har lyst og kendskab til at arbejde med alle slags familier og deres børn 
 • taler og forstår engelsk og kan anvende tolke 
 • skal kunne arbejde med mange forskellige faggrupper og have lyst til såvel monofaglige som tværfaglige opgaver 
 • skal have lyst til at være skolesundhedsplejerske 
 • kan arbejde selvstændigt og være en aktiv del af en stor personalegruppe 
 • er omstillingsparat 
 • har gerne kendskab til at arbejde med børnejournal i Novax 
Vi kan tilbyde  
 • Godt introduktionsforløb, mentorordning, sagssupervision, kollegial sparring, ADBB og motorikkursus 
 • Et spændende og fagligt engageret miljø med vide rammer for udvikling, nytænkning og indflydelse på egne arbejdsopgaver 
 • En arbejdsplads, hvor du i samarbejde med andre faggrupper kan være med til at sætte dit præg 
 • At du indgår både i et monofagligt og et tværfagligt team 
 • Et spændende job i en kommune, hvor sundhedsplejen bliver set og hørt 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Ansættelse sker på overenskomstvilkår med besættelse fra den 1. maj 2018 eller snarest muligt derefter. Stillingen er på ca. 30 timer om ugen. 
 
Yderligere information  
Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til teamleder for sundhedsplejen Marianne Albagaard på 2686 5901.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 12. marts 2018   
Ansættelsessamtaler finder sted i uge 12.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her