Sundhedsplejerske til Sundhedsplejen

Sundhedsplejen i Gribskov Kommune søger en sundhedsplejerske til en fast stilling 37 timer om ugen i kombineret ordning, fra 1. maj 2018.

Om dig

Vi søger en uddannet sundhedsplejerske med ind- og udskolingskursus, som trives i et udviklingsorienteret dynamisk miljø, og som er indstillet på at arbejde i mindre teams og indgå i det mono og -tværfaglige samarbejde omkring småbørn, samt på dagtilbuds og -skoleområdet.

Vi søger en sundhedsplejerske, der er selvstændig, omstillingsparat, positiv og god til at samarbejde.

Vi lægger vægt på, at du er stærk i tidlig tilknytning, opsporing, observationer og dokumentation af disse samt at du udviser gennemsigtighed og tydelighed, særligt i samarbejdet med udsatte familier og gravide.

Vi ønsker en sundhedsplejerske, der sammen med teamet har øje for og bidrager med udviklingsmuligheder og som har lyst til at indgå i forandringsprocesser, der forbedrer og optimerer vores tilbud og indsatser.

Det er også væsentligt, at du er god til at formidle og har mod og lyst til at være facilitator i bl.a. Familieiværksætterne.

Om os

Vi er et stærkt, dynamisk, engageret team der består af 10 sundhedsplejersker, som ud over den faglige udvikling og sparring også prioriterer den sociale og kollegiale trivsel højt. Vi har en fagfaglig teamleder, der referer til fagchefen for Børnesundhed. Vi er midt i en større tværfaglig udviklingsproces, på hele børneområdet, og har i den anledning et stort fokus på monofaglig tydelighed og synlighed i det tværfaglige samarbejde, samt arbejder med faglig sparring, kvalitet og dokumentation. Eksempler på faglige udviklingstiltag er ammerådgivning, integration, livsstilsbesøg i 2-3 års alderen, samt tættere samarbejde med dagtilbud og skoler.

Vi yder forebyggende tilbud til børn, unge og deres familier, fra graviditeten til udgangen af 9. klasse, herunder besøg i hjemmet, åbent hus, telefonrådgivning, undersøgelser og sundhedssamtaler og Familieiværksætterne, til alle førstegangsforældre. Derudover tilbydes mødregrupper til fleregangsmødre.

Sundhedsplejen yder desuden udvidet sundhedspleje i Bånd der knyttes, som er en tidlig forebyggende tværfaglig indsats til gravide og familier, med børn i risiko for uhensigtsmæssig udvikling. Indsatsen består af intensiveret sundhedspleje i tæt samarbejde med jordemødre, psykologer, familiehuset, FSI (Fremskudt Social Indsats) samt socialrådgivere. Vi desuden i gang med at udvikle gruppetilbud til denne målgruppe.

Om arbejdsstedet
Gribskov kommune har et stort fokus på at styrke børn og unges sundhed, trivsel og læring og børnesundhedsområdet spiller en vigtig rolle i indsatsen. Vi arbejder med trivselsmålinger og effektstyret ledelse og faglighed, hvilket vil sige at vi styrer målrettet efter effekten af vores indsats. Som en del af den effektstyrede faglighed skal hele sundhedsplejen certificeres i ADBB metoden i april 2018. Hele børne- ungeområdet skal desuden i gang med at implementere en tværfaglig arbejdsmodel som er inspireret af Sverigesmodellen og Sundhedsplejen er i den anledning blevet opnormeret med en fuldtidsstilling.

Sundhedsplejen er forankret sammen med Tandplejen som et selvstændigt børnesundhedsområde, hvilket giver mulighed for høj grad af koordinering af de sundhedsfremmende og forebyggende indsatser, som medspiller på det samlede børne og -ungeområde i Gribskov kommune.

Børnesundhed er organiseret under Center for børn og unge - det specialiserede område, sammen med dagtilbud og skole.

Om jobbet

Stillingen er 37 timer pr. uge og ønskes besat den 01.05.2018 eller snarest derefter.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst og forhåndsaftale.

Yderligere oplysninger

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder for sundhedsplejen Trine Brøndmark på tlf. 7249 7066.

Ansøgningsfrist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 5. marts 2018.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt med 1. samtale den 15. marts samt 2. samtale den 20. marts.

Gribskov Kommunes værdier
Åbenhed · Tillid · Respekt · Deltagelse · Mod · Fleksibilitet


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Sygeplejerske 33 timer til Plejecenter Trongården

Gribskov Kommune

Gribskov
Plejecenter Trongården søger en sygeplejerske til nyoprettet stilling i dagvagt 33 timer, med weekendvager i ulige uger.Du vil indgå i et tæt samarbejde med centersygeplejersken om undervisningsopgaver både i det daglige men også i små interne kurse...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Afdelingssygeplejerske til børnepsykiatrisk ambulatorium for skolebørn.

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center

Hillerød
En stilling som afdelingssygeplejerske er ledig på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center med funktion på Ambulatorium for skolebørn med tilknyttet dagfunktion B 397. Jobbet Ambulatoriet for skolebørn med tilknyttet dagfunktion udreder og behandler bør...
Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Sygeplejerske til søges til Ortopædkirurgisk 5 døgns afsnit, Nordsjællands Hospital, Hillerød

Ortopædkirurgisk Afdeling

Er elektiv ortopædkirurgisk sygepleje lige dig og brænder du for at yde en høj faglig service, er du måske vores kommende kollega. Ortopædkirurgisk Afdeling 0152 er et 5 døgns afsnit, der har 14 sengepladser primært til elektive korttids patienter m...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

GENOPSLAG - Hjemmesygeplejerske med palliationsfunktion

Hørsholm Kommune

Hørsholm Kommune søger hjemmesygeplejerske til Distrikt Rådhuset. Som hjemmesygeplejerske vil du også skulle varetage funktionen som palliationssygeplejerske. Stillingen ønskes besat fra den 1.4.2018 og er på 32-37 timer ugentligt. Mødetid fra kl. 7...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Sygeplejersker til nytænkende og velfungerende afdeling søges

Øre, Næse og Hals Afdelingen

Vi udvider aktiviteten i afdelingen og søger derfor sygeplejersker til to vikariater på min. 1 år, og to vikariater på et halvt år. Alle på 28-37 timer, i skiftende vagter. Om os Øre, Næse og halsafdelingen har integreret ambulatorium og sengeafsnit...