Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsplejersker til Assens Kommune

Vil du hjælpe børn og unge til en sund opvækst? Er du fagligt velfunderet og indstillet på at bruge energi på udvikling og samarbejde? Har du engagement og en god portion humor? Og vil du være en del af en sundhedspleje i fuld udvikling med nye initiativer og udfordringer? Så er vi måske din nye arbejdsplads!

Hos Sundhedsplejen i Assens Kommune søger vi to sundhedsplejersker til faste stillinger på 30 timer ugentligt og med tiltrædelse pr. 1. marts 2021.

Hvem er vi

I Sundhedsplejen i Assens Kommune er vi 16 sundhedsplejersker og en sundhedsplejefaglig leder.

Alle sundhedsplejersker har kompetencefunktioner og er med i forskellige udviklingsgrupper. Vi har bl.a. overvægtsklinik, forældre-fødselsforberedelseskurser, gruppe for mødre med fødselsreaktion, grupper for børn i sorg og meget mere.

I Sundhedsplejen arbejder vi med tidlig opsporing og tidlig indsats. Vi er meget opmærksomme på at udvikle helhedsorienterede, sammenhængende og koordinerede indsatser for familierne, som hjælper børn og unge til en sund opvækst og skaber gode forudsætninger for en sund voksentilværelse. Samtidig har vi fokus på at styrke en stærk tværfaglig samarbejdskultur, herunder tværfaglige samarbejdsprocesser både internt i kommunen samt med sygehus, fødested og almen praksis.

Om jobbet 

Sundhedsplejen holder til i børne- og familiecentrene i Tommerup og Assens, hvor nogen er uddannet småbørnskonsulenter og andre har forskellig efter- og videreuddannelse inden for amning, overvægt samt sorgforløb.

Som sundhedspleje tilbyder vi 4. og 5. dags besøg, hvilket betyder lørdags- og helligdagsvagter. Desuden tilbyder vi graviditetsbesøg til alle førstegangsgravide og hjemmebesøg til alle familier.

Vi kan tilbyde dig en sundhedspleje med vægt på de grundlæggende kerneopgaver hos småbørn og skolebørn. Samtidig er vi en sundhedspleje i fuld udvikling med nye initiativer og udfordringer, hvor vi lægger vægt på at se muligheder frem for begrænsninger.

Hvem er du

Vi forventer, at du:

  • er uddannet sundhedsplejerske
  • er fagligt velfunderet og indstillet på at bruge energi på udvikling og samarbejde
  • har empati og er stærk i den rådgivende og vejledende rolle
  • har en åben tilgang til arbejdet og er god til at strukturere en til tider travl hverdag
  • kan arbejde selvstændigt og samtidig indgå i et tæt samarbejde.

Derudover er det nødvendigt, at du har kørekort og bil til rådighed for at kunne bestride jobbet.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at børneattest indhentes, inden ansættelse kan finde sted. Straffeattest skal du selv indhente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Ved spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår kan du kontakte Sundhedsplejens tillidsrepræsentant, sundhedsplejerske Susanne Beiskjær, på telefon 64 74 67 01.

Vil du vide mere

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakt leder af sundhedsplejen Hanne Kondrup på telefon 64 74 68 02 eller mobil 29 36 31 76.

Din ansøgning skal vedlægges kopi af din autorisation som sygeplejerske og dit eksamensbevis som sundhedsplejerske samt anden relevant dokumentation og udtalelser.

Ansøgningsfristen er fredag den 22. januar 2021, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler onsdag den 27. januar 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.