Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsplejersker til Område Nørrebro/Bispebjerg i Københavns Kommune

Bliv sundhedsplejerske i et stærk fagligt team af 60 sundhedsplejersker på Nørrebro/Bispebjerg. Vi har 3 stillinger til besættelse den 1. november 2020.

Da en af vores kolleger går på efterløn, en anden har valgt at flytte til Lolland, og flere har planlagt at tage vikariater i Grønland i det kommende år, har vi nu nogle ledige stillinger til besættelse. 

Om os
Vi har et godt arbejdsfællesskab og et stærkt fagligt engagement. Vi har megen forskellige erfaringer i gruppen og en kultur for, at vi deler vores viden og sparrer med hinanden. Vi har et stærkt fokus på vores kerneopgave, og vi arbejder hele tiden med at udvikle vores kompetencer. Som nyansat tilbydes du ligeledes supervision ved 2 af vores dygtige supervisorer.

Område Nørrebro Bispebjerg har ca. 2400 fødsler årligt, 118 institutioner på 0-18 års området, 10 folkeskoler, 2 specialskoler og 18 privatskoler. Vi er ca. 140 medarbejdere, der er tilknyttet områdets forvaltning, som består af sundhedsplejersker, psykologer, tale-hørelærere, støttepædagoger, integrationsmedarbejdere, sprogvejledere, konsulenter, et fælles sekretariat og en ledelsesgruppe. Sammen yder vi support til familier, institutioner og skoler i en stor og farverig bydel med mange spændende faglige udfordringer. Bydelen er præget af stor kulturel og social mangfoldighed, som afspejles i vores opgaveløsning.

Om dig
Vi forventer, at du har interesse for børn og familier med forskellige kulturelle baggrunde. Du kan arbejde selvstændigt og har overblik, ligesom vi vægter, at du er en fagligt engageret sundhedsplejerske med gode samarbejdsevner. Du er fleksibel i en travl hverdag og giver gerne en hånd til en kollega, der har brug for hjælp.

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde dig en kombineret stilling, der omfatter både skole- og småbørnssundhedspleje. Du vil som ny medarbejder blive tilknyttet to mentorer, og du vil blive mødt af mange andre engagerede kollegaer, der kan tilbyde kollegial sparring i en travl hverdag, men også godt humør og gode grin.

Du kan orientere dig om vores ydelsesprofil på http://sundhedsplejen.kk.dk/.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Lønnen vil blive forhandlet med din faglige organisation.

Mere information
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Vibeke Samberg på 5126 0999 eller sundhedsplejerske/tillidsrepræsentant Anette Schou-Jensen på 2527 5173.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 15. oktober 2020
Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade dit CV, uddannelsesbevis og evt. øvrig dokumentation.
Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler mandag den 19. oktober.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.