Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsplejersker til Ringsted Kommune

Vores nye projekt  ”Baby i familien” – for satspuljemidler i 3½ år, betyder at vi har brug for flere kollegaer.
Dertil stopper to kollegaer deres arbejdsliv til sommer – derfor 4 stillinger i et opslag.

 
Alle stillinger er med både spæd og skolesundhedspleje, deltagelse i ”Klar til barn”, graviditetsbesøg i projekt ”Baby i familien”, projektudvikling med blandt andet ADBB uddannelse i september til alle fire. 

Stillingerne er to faste stillinger på 30 timer ugentligt pr. 1. maj 2018 og to vikariater på 30 timer ugentligt i 3½ år med tiltrædelse så hurtigt som muligt. 

Vi søger nysgerrige, videbegærlige og engagerede sundhedsplejersker, gerne med erfaring  med graviditetsbesøg - forældrekurser - arbejde i etniske familier og med stor lyst til at drive det tværfaglige samarbejde omkring de sårbare familier.  
 
Du bliver en del af en gruppe på 20, bestående af  sundhedsplejersker, projektleder, socialpædagoger, sekretær og leder. Vi har til huse i Børne- og Skolecentret på Hækkerupsvej 1 i Ringsted, hvor også Kompetenceenheden (PPR), Børne- og familieafdelingen og det samlede sekretariat hører til.
 
Vi tilbyder en engageret gruppe midt i udvikling af sundhedsplejens kerneopgaver, på baggrund af det nye projekt ”Baby i familien" – der suppleres af vores bestående tilbud som - Marte Meo - mentortilbud til de unge mødre - med baggrund i den løsningsfokuserede metode, efterfødselsgruppe - etnisk mødregruppe  - ”Klar til barn” - Åbent hus hver uge - Novax journalsystem.
 
Vi bryster os af, at Ringsted Kommune er Midt i mulighederne. Det betyder blandt andet ideelle transportmuligheder i alle retninger med både offentlig transport og bil.
 
Dato for ansættelsessamtaler 26. februar 2018. 

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.
 
Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.
 
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. CV, eksamensbeviser mv.
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her