Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsprofessionel med lyst til læring, udvikling og uddannelse til vores simulationscenter (SimC)

I SimC arbejder vi med medicinsk simulation samt praktisk og teknisk avanceret færdighedstræning for sundhedsfagligt personale i vores egne lokaler eller ude i de kliniske afdelinger. Fremover skal vi også samarbejde med de fynske kommuner omkring færdighedstræning og simulation. Vi er opdelt på tre lokaliteter: SimC Svendborg, TeamSim OUH og TechSim OUH.

I SimC arbejder vi ud fra OUHs Patientpyramide, og det betyder, at vi vil styrke den sundhedsfaglige efter- og videreuddannelse for læger, sygeplejersker og andet sundhedspersonale. Vi lægger vægt på, at vores aktiviteter er baseret på både evidensbaseret teori, praktisk viden og færdigheder.

Vi arbejder med at skabe de bedste rammer for kursister og undervisere, som er præget af engagement, respekt, faglighed, tolerance og professionalisme. Hos os er simulations- og færdighedstræning efterfulgt af debriefing, feedback og supervision, da det resulterer i en øget patientsikkerhed, færre fejl og en positiv læringskurve for kursisterne.


Om stillingen
I SimC vil du skulle fungere som koordinator, administrator og underviser i samarbejde med centerets øvrige medarbejdere. Dine opgaver vil være at facilitere kurser i SimC, instruktion af kursister i procedure- eller færdighedstræning, styre patientsimulatorer, facilitere teamtræning, sikre kursusafvikling og sikre en fortsat udvikling af simulationscenterets kursusudbud.
Der vil være administrative opgaver, der skal varetages: f.eks. oprettelse af kurser i Plan2learn, vagtplanlægning af studentermedhjælpere tilknyttet SimC, bestilling af forplejning samt generel koordinering af opgaver med interne og eksterne samarbejdspartnere.

 

SimC tilbyder

 • Et engageret, dynamisk og kreativt miljø, hvor du både skal være selvstændig og kunne indgå i et team.
 • En spændende og udfordrende hverdag, hvor du har mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer inden for læring, udvikling og kursusafvikling.
 • Arbejdsopgaver der er dynamiske og varierer i løbet af ugen.
 • En mulighed for at være med til at udvikle SimC og sætte præg på den fremtidige uddannelse af sundhedspersonale.
 • En mulighed for at støtte op om SimCs igangværende og kommende forskningsprojekter.
 • Et job med mulighed for fleksibel arbejdstid i løbet af ugen samt ferie i skolernes ferieperioder.
 • Et to-ugers introduktionsprogram efterfulgt af tilknytning til en mentor i SimC.

 

Dine kvalifikationer

 • Du er sundhedsfagligt uddannet med bred klinisk erfaring, og har erfaring med læring, udvikling eller uddannelse i klinikken
 • Det er en fordel, hvis du er uddannet på diplom- master- elle kandidatniveau indenfor læring, udvikling.
 • Det er en fordel, hvis du er uddannet instruktør og har arbejdet med facilitering og debriefing.
 • Du har viden og erfaring med at undervise og uddanne postgraduat sundhedspersonale.
 • Du er i stand til at arbejde selvstændigt og er samtidig fleksibel og teamorienteret.
 • Du er en stærk kommunikator både mundtligt og skriftligt.
 • Du er omhyggelig, har en systematisk tilgang til opgaverne, men kan være innovativ og kreativ.
 • Du er serviceminded og indstillet på at løse de daglige opgaver, der sikrer en stabil drift af SimC.
 • Du kan trives i en hverdag, hvor der kan være mange bolde i luften.
 • Det er en fordel, hvis du har flair for teknik og IT.

 
SimC er organisatorisk placeret i Klinisk Udvikling under Uddannelse og Kompetenceudvikling. Personalesammensætningen er i dag fem sygeplejersker, to læger og en tekniker i såvel delte som fuldtidsansættelser.
Klinisk Udvikling består af tre funktionsområder: Kvalitet og Patientsamarbejde, Innovation og MTV, Uddannelse og Kompetenceudvikling samt centrene for Klinisk Epidemiologi (CKE), Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT), Simulation (SimC) og Lægers Videreuddannelse (CLV). Klinisk Udvikling understøtter de kliniske afdelinger på OUH, så de kan løfte de patientnære opgaver bedst muligt. Vi løser mange forskellige typer opgaver, som strækker sig fra den daglige opfølgning på kvaliteten af behandlinger til udviklingen af nye teknologiske hjælpemidler og udviklingen af det nære, sammenhængende sundhedsvæsen. Vi er ansvarlige for koordineringen af uddannelsesaktiviteter på OUH, og har et tæt samarbejde med uddannelsesinstitutioner på Fyn. Stillingen er placeret i Uddannelse og Kompetenceudvikling.
Uddannelse og Kompetenceudvikling har ansvaret for at sikre opfyldelsen af OUH’s forpligtelser inden for uddannelsesområdet, ligesom Uddannelse og Kompetenceudvikling har ansvaret for at OUH samlet stiller relevant kompetenceudvikling til rådighed. OUH er et af de største uddannelsessteder på Fyn med godt 3.000 under uddannelse. Uddannelse og Kompetenceudvikling er med til at sikre kvaliteten af grunduddannelser på OUH. Det sker i tæt samarbejde de enkelte uddannelsesinstitutioner.


Om løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer ugentlig.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Ansættelsesstart
Hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte uddannelseschef Karin Albjerg på tlf. 3016 8251 for yderligere oplysninger og/eller med henblik på at aftale besøg i SimC før ansøgningsfristen.

Din ansøgning
Din motiverede ansøgning og CV skal være os i hænde senest den 18. januar 2021.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 26. januar 2021


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.