Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsvejleder til Forebyggelsesenheden

Fra 1. januar 2021 søger vi i Forebyggelsesenheden en sundhedsvejleder til forebyggelsesområdet. Der er tale om en fast stilling og i udgangspunktet på 32 timer pr. uge.

 

Hvilke funktioner indeholder stillingen?

Som sundhedsvejleder arbejder du efter Sundhedslovens §119, hvor Forebyggelsesenheden tilbyder forebyggelsestilbud inden for kronikerområderne hjerte, KOL, diabetes og kræft men også med tilbud ift. angst og depression, overvægt m.m.

Forebyggelsesenheden arbejder efter forløbsprogrammerne tilknyttet de kroniske lidelser, hvor nogle af overskrifterne er mestrings undervisning, træning og kostvejledning. Disse emner varetages af forskellige faggrupper som sygeplejersker, ergoterapeuter, fysioterapeuter og diætister.

Vi arbejder ud fra tænkningen om, at man har en bred viden inden for kronikerområdet. Du vil være den primære kontaktperson til målgruppen omkring kræft. Du har bl.a. til opgave at afholde afklarende samtaler, samtaler ift. behovsvurderinger og undervisning på vores mestringshold.

Målet med indsatsen er, at borgeren får en forståelse af, og indsigt i egne udfordringer omkring sundhed i hverdagslivet, så man tilegner sig viden og derigennem opnår handlekompetencer til at håndtere de sygdomsudfordringer den enkelte har.

Forebyggelsesenheden arbejder på et tættere samarbejde med Sygehus Sønderjylland, og afdelingen er i gang med at etablere et forebyggelseskontor på Sønderborg Sygehus. Formålet med den fysiske tilstedeværelse på sygehuset er, at borgere har mulighed for at følge op på rådgivning i ambulatoriet med en Sundhedsvejleder, når de er motiveret for at skabe en forandring og arbejde med deres sundhed. Denne indsats vil du også være en del af.

Generelt indgår du i et team med andre sundhedsvejledere, der sammen har ansvaret for borgerens forløb i Sundhedscentret. Som medarbejder i Sundhedscentret løftes opgaverne i fællesskab.

 

Hvilken profil er det, vi ønsker?

Vi søger en medarbejder med en sundhedsfaglig baggrund, der har lyst til at arbejde med borgere, der ønsker en livsstilsændring. Erfaring eller interesse for kræftborgere eller andre kronikergrupper er en fordel. Ligeledes ift. kendskab til sygehusets arbejdsgange og kultur.

Vi lægger vægt på, at du som person har kompetencer til at indgå i et team, og kan finde ro i det politisk besluttede serviceniveau, hvor omskiftelighed ofte præger hverdagen og hvor du har fokus på, at løsning af kerneopgaven under givne rammer er første prioritet.

Det er afgørende for os, at du er bevidst omkring din kommunikation og væremåde, da disse er vigtige elementer i arbejdet med vores borgere. Motivation, empati og mod, til sammen med borgeren, at gå ind i de udfordringer, som denne måtte stå med, er vigtige fokuspunkter for os. Endeligt skal du være indstillet på, at fysisk aktivitet kan være en del af alle indsatser i Sundhedscentret.

Kørekort er en fordel.

 

Lidt om Sundhedscentret

Sundhedscentret består bl.a. af Forebyggelsesenheden, Træningsenheden og Sundhedsordningen for ansatte. Enhederne understøttes af et sekretariat. I alt har Sundhedscentret ca. 85 medarbejdere.

Forebyggelsesenheden har ca. 20 medarbejdere, der på fagligheder fordeler sig på forskellig sundhedsfaglig baggrund. Der er sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, bachelorer i ernæring og sundhed, kandidater i sundhed, en psykolog og kliniske diætister.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst mellem den faglige organisation og Sønderborg Kommune.

Ansættelsesstedet er Sundhedscentret, Grundtvigs Allé 150, 6400 Sønderborg, hvortil også hører Sundhedshuset Nordborg og Sundhedshuset Gråsten.

Du vil i jobbet være selvtilrettelægger.

 

Ansøg stillingen

Ansøgningen sendes elektronisk. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, CV og relevante bilag.

Ansøgningsfristen er søndag den 22.november 2020, og vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler onsdag den 25. november 2020.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

  • Daglig leder Forebyggelsesenheden og Sundhedsordningen for ansatte Ken Grøndahl Lassen – mail    kgla@sonderborg.dk eller telefon 23 99 73 56.
  • Faglig koordinator Nanna Agerley - mail nbis@sonderborg.dk eller telefon 29 38 24 09.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.