Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundplejen ApS søger plejepersonale til ny afdeling i Vejle

Den 1. juni starter Sundplejen ApS som ny privat leverandør af pleje og praktisk hjælp i Vejle kommune. Vi er derfor på udkig efter nye medarbejdere til vores udkørende team. 

Trænger du til en ny udfordring, eller er du en selvstændig person, der gør dig umage for at sætte borgeren i centrum, så vil vi gerne høre fra dig. Du skal være indstillet på at arbejde sammen med mange forskellige faggrupper, og med personer fra vidt forskellig baggrund. Det vigtigste er dog, at du er stærkt optaget af at vise omsorg og være der for borgerne, når du er på besøg i deres hjem.  

Vi mangler sosu-hjælpere og -assistenter, planlæggere, teamledere, pædagogiske assistenter og medhjælp til rengøring og praktisk hjælp. Vi har åbne jobs både i dagvagt, aftenvagt, nattevagt og i weekenden, og vi kan både tilbyde stillinger på deltid og på fuld tid.
Du skal arbejde ud fra en fast base i Vejle, men kan også blive sendt ud på opgaver i virksomhedens øvrige afdelinger i Fredericia, Haderslev og Århus.

Vi forventer, at du er stabil og i stand til selv at tage ansvar. Du skal have situationsfornemmelse, og du skal være optaget af værdier som omsorg, empati og livskvalitet.  

Vi tilbyder

  • En arbejdsplads der vægter faglighed og livskvalitet højt
  • En hverdag med fokus på empati, omsorg og livskvalitet i et stærkt fællesskab
  • En rummelig arbejdsplads med tryghed i ansættelsen og god overenskomst
  • En arbejdsplads med en nærværende, lydhør og handlekraftig ledelse, hvor døren altid er åben. 
Tiltrædelse snarest muligt, eller senest mandag den 17. maj 2021.

For yderligere information kan du kontakte direktør Tina Demiraj på telefon tlf.:  22745615 
Søg jobbet: Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning"

Sundplejen ApS er privat leverandør af hjemmehjælp – praktisk hjælp og personlig pleje – til visiterede borgere i Haderslev, Aarhus og Fredericia Kommuner, og fra den 1. juni 2021 også i Vejle Kommune. Virksomheden blev etableret i 2014 af Tina Demiraj. Vores kerneydelser er praktisk bistand, personlig pleje, aflastning, rehabiliterende indsatser, uddelegerede sygepleje og ledsagelse. Vi har et ønske om at gøre en forskel for borgerne gennem frit valg til selv at vælge den pleje, der passer borgerne bedst – udført af mennesker med empati og omsorg for borgerne. Sundplejen ApS er drevet af hjertet og et personligt engagement. 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.