Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundplejen ApS søger sygeplejerske til stilling som faglig leder

Sundplejen vokser, og vi er derfor på udkig efter stærke personer med høj faglighed, der kan hjælpe os med at udvikle virksomheden. 

Vi søger aktuelt en sygeplejerske til en stilling som faglig leder. Dine opgaver består i at vejlede vores ansatte assistenter og hjælpere, og at være bindeled til kommunens sygeplejersker og visitator-enhed, og at deltage i planlægningen af den plejefaglige indsats overfor borgerne. Du får bl.a. ansvar for rekruttering og kompetenceafklaring af vores udkørende omsorgsteam, og bliver teamets nærmeste leder. 

Du skal være i stand til selv at tage ansvar, være stabil, og du skal kunne håndtere at have mange bolde i luften på samme tid og have situationsfornemmelse. Du skal have kendskab til Nexus eller et lignende system, og være optaget af værdier som omsorg, empati og livskvalitet.  

Som faglig leder indgår du i Sundplejens tværgående team, der består af sygeplejersker, terapeuter, kvalitetsmedarbejdere, planlæggere og virksomhedens ledelse. Du refererer direkte til vores adm. direktør. Du arbejder ud fra en fast base i Vejle eller Fredericia, men har også opgaver i virksomhedens øvrige afdelinger.

Vi tilbyder

  • En arbejdsplads der vægter fagligheden og kvalitet højt.
  • En hverdag med fokus på empati, omsorg og livskvalitet i et stærkt fagligt miljø.
  • En rummelig arbejdsplads med tryghed i ansættelsen og god overenskomst.
  • En arbejdsplads med en nærværende, lydhør og handlekraftig ledelse, hvor døren altid er åben. 

Tiltrædelse snarest muligt. 

For yderligere information kan du kontakte direktør Tina Demiraj på telefon tlf.:  22745615 

Søg jobbet via knappen "send ansøgning" 

Sundplejen ApS er privat leverandør af hjemmehjælp – praktisk hjælp og personlig pleje – til visiterede borgere i Haderslev, Aarhus og Fredericia Kommuner, og fra den 1. juni 2021 også i Vejle Kommune. Virksomheden blev etableret i 2014 af Tina Demiraj. Vores kerneydelser er praktisk bistand, personlig pleje, aflastning, rehabiliterende indsatser, uddelegerede sygepleje og ledsagelse. Vi har et ønske om at gøre en forskel for borgerne gennem frit valg til selv at vælge den pleje, der passer borgerne bedst – udført af mennesker med empati og omsorg for borgerne. Sundplejen ApS er drevet af hjertet og et personligt engagement. 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.