Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Supervisor

Har du en leder gemt i dig? Kan du holde mange bolde i luften på en gang og gribe dem i den rigtige rækkefølge? Så er du måske vores næste kollega

Som supervisor er du leder for restauranten på din vagt. Det er dig, der hjælper restaurantens ledere med deres opgaver og det er dig, der har ansvaret, når de ikke er til stede. Du skal derfor være ansvarsbevidst, pligtopfyldende og kunne fordele arbejdet blandt servicemedarbejderne.

Vi lægger meget vægt på, at du er en person, som kan varetage opgaver selvstændigt bl.a. ved at sætte gæstebetjening og rengøring af restauranten i højsædet. Desuden er det vigtigt, at du er en holdspiller, og du har en klar forståelse for, hvor Holdet skal spille den bedste kamp hver eneste gang. Du kan lide at have travlt, og du trives med at have overblik og gå forrest.

Du er passioneret omkring service, du kæler for detaljerne og gæsterne, og du har et godt humør, der smitter af på gæster og medarbejdere. Du stiler efter at skabe tilfredse gæster, der kommer igen, fordi de havde en unik og god oplevelse, og så har vi det sjovt, mens vi arbejder.

Vi har mange gæster igennem hver dag, er det vigtigt, at du kan opretholde et højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af din service.

Desuden er du hurtig til at skabe overblik over gæsternes behov, og du er altid smilende og nærværende.Har du evnen og viljen er der muligheder for forfremmelser i jobbet.

   • Vagter vil være fordelt på dag-, aften- og weekend.
   • Vi har overenskomst med 3F

Ansøgning og kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Maise på telefon 48 24 45 00. Søg stillingen ved at klikke “Send ansøgning” her på siden.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329945856Phoenix-bf792cc512019-03-16T00:00:00SupervisorHar du en leder gemt i dig? Kan du holde mange bolde i luften på en gang og gribe dem i den rigtige rækkefølge? Så er du måske vores næste kollega

Som supervisor er du leder for restauranten på din vagt. Det er dig, der hjælper restaurantens ledere med deres opgaver og det er dig, der har ansvaret, når de ikke er til stede. Du skal derfor være ansvarsbevidst, pligtopfyldende og kunne fordele arbejdet blandt servicemedarbejderne.

Vi lægger meget vægt på, at du er en person, som kan varetage opgaver selvstændigt bl.a. ved at sætte gæstebetjening og rengøring af restauranten i højsædet. Desuden er det vigtigt, at du er en holdspiller, og du har en klar forståelse for, hvor Holdet skal spille den bedste kamp hver eneste gang. Du kan lide at have travlt, og du trives med at have overblik og gå forrest.

Du er passioneret omkring service, du kæler for detaljerne og gæsterne, og du har et godt humør, der smitter af på gæster og medarbejdere. Du stiler efter at skabe tilfredse gæster, der kommer igen, fordi de havde en unik og god oplevelse, og så har vi det sjovt, mens vi arbejder.

Vi har mange gæster igennem hver dag, er det vigtigt, at du kan opretholde et højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af din service.

Desuden er du hurtig til at skabe overblik over gæsternes behov, og du er altid smilende og nærværende.Har du evnen og viljen er der muligheder for forfremmelser i jobbet.

   • Vagter vil være fordelt på dag-, aften- og weekend.
   • Vi har overenskomst med 3F

Ansøgning og kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Maise på telefon 48 24 45 00. Søg stillingen ved at klikke “Send ansøgning” her på siden.

2019-03-18T17:52:53.047 Har du en leder gemt i dig? Kan du holde mange bolde i luften på en gang og gribe dem i den rigtige rækkefølge? Så er du måske vores næste kollega Som supervisor er du leder for restauranten på din vagt. Det er dig, der hjælper restaurantens ledere med deres opgaver og det er dig, der har ansvaret, når de ikke er til stede. Du skal derfor være ansvarsbevidst, pligtopfyldende og kunne fordele arbejdet blandt servicemedarbejderne. Vi lægger meget vægt på, at du er en person, som kan varetage opgaver selvstændigt bl.a. ved at sætte gæstebetjening og rengøring af restauranten i højsædet. Desuden er det vigtigt, at du er en holdspiller, og du har en klar forståelse for, hvor Holdet skal spille den bedste kamp hver eneste gang. Du kan lide at have travlt, og du trives med at have overblik og gå forrest. Du er passioneret omkring service, du kæler for detaljerne og gæsterne, og du har et godt humør, der smitter af på gæster og medarbejdere. Du stiler efter at skabe tilfredse gæster, der kommer igen, fordi de havde en unik og god oplevelse, og så har vi det sjovt, mens vi arbejder. Vi har mange gæster igennem hver dag, er det vigtigt, at du kan opretholde et højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af din service. Desuden er du hurtig til at skabe overblik over gæsternes behov, og du er altid smilende og nærværende.Har du evnen og viljen er der muligheder for forfremmelser i jobbet. Vagter vil være fordelt på dag-, aften- og weekend. Vi har overenskomst med 3F Ansøgning og kontakt Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Maise på telefon 48 24 45 00. Søg stillingen ved at klikke Send ansøgning her på siden.11Jobnetbf792cc5100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-18T00:00:000000https://sunsetboulevard.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=a5686603-7bd7-4ef4-b8ec-a847a6a8abe90EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnAllerødEuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandFredensborgEuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandHillerød3440207Sunset Boulevard Hillerød11Sigrunsvej 203400HillerødDKDanmark048244500@sunset-boulevard.dkDKDanmarkDKDanmark7Deltid46Permanent697134JobNet493370149337011000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bf792cc5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=bf792cc5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bf792cc5&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bf792cc5&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/5.jpgSom Tjener hos Sunset Boulevard Hillerød bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12008211Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration360259631Maise48244500@sunset-boulevard.dkDKDanmarkDKDanmark329985269Restaurant krydderiet søger tjenereRobot I Restaurant krydderiet er vi kendt for at præsentere vores gæster for de bedste råvarer, kompetent service og en gastronomisk oplevelse for alle sanser. Vores køkken er baseret på lokale traditioner. Glæden for mad og vores faglige engagement afspejles i hverdagens a la carte og de mange selskaber der afholdes hos os. Vi går helhjertet ind for at passe på hinanden og på det vi gør. Vores viljestyrke giver os overskud, og vores hverdage er præget af et passionert og humørfyldt team med plads til nye kolleger. Vi hører gerne fra studerende. Du skal have erfaring med a la carte og gerne selskabserfaring. Du er foran på point, hvis du har grundlæggende kendskab til vine, og en lyst til at bygge videre på denne. Du er flydende på dansk og engelsk. Restaurant krydderiet er medlem af HORESTA, så du er garanteret ordnede arbejdsforhold. Løn og pension efter overenskomst er en selvfølge hos os. Vi forventer tiltrædelse senest primo maj. Køkkenchef Nicolas Nielsen modtager din ansøgning med cv på nicolas@hotelhillerod.dk.

I Restaurant krydderiet er vi kendt for at præsentere vores gæster for de bedste råvarer, kompetent service og en gastronomisk oplevelse for alle sanser.

Vores køkken er baseret på lokale traditioner. Glæden for mad og vores faglige engagement afspejles i hverdagens a la carte og de mange selskaber der afholdes hos os.

Vi går helhjertet ind for at passe på hinanden og på det vi gør. Vores viljestyrke giver os overskud, og vores hverdage er præget af et passionert og humørfyldt team med plads til nye kolleger.

Vi hører gerne fra studerende.

Du skal have erfaring med a la carte og gerne selskabserfaring.

Du er foran på point, hvis du har grundlæggende kendskab til vine, og en lyst til at bygge videre på denne.

Du er flydende på dansk og engelsk.

Restaurant krydderiet er medlem af HORESTA, så du er garanteret ordnede arbejdsforhold.

Løn og pension efter overenskomst er en selvfølge hos os.

Vi forventer tiltrædelse senest primo maj.

Køkkenchef Nicolas Nielsen modtager din ansøgning med cv på nicolas@hotelhillerod.dk.

HOTEL HILLERØD A/SHillerød2019-03-27T00:00:002019-04-30T00:00:00
330008018Tjenere søges til Restaurant Royal TasteRobot Tjenere søges til Restaurant Royal Taste, både fuldtid og deltid! Er du åben overfor nye udfordringer og nyder du kundekontakt? Kan du holde hovedet koldt i travle situationer? Så er du den vi søger! Vi søger en udadvendt, positiv og stabil medarbejder, som kan arbejde både i hverdage og weekender i aftentimerne. Vi tilbyder: - En social og positiv arbejdsplads, med plads til alle- En fleksibel arbejdsplads, som tager hensyn til den enkelte kollegas behov- Spændende miljø med nye udfordringer hver dag- Og meget mere.. Hvem er du? - Fyldt 18 år- Erfaring (ikke krav)- Kan tage fat, når der er travlt- Proaktiv- Serviceminded og åben overfor at prøve nye ting Hvis det lyder som noget for dig så send en ansøgning til info@royal-taste.dk

Tjenere søges til Restaurant Royal Taste, både fuldtid og deltid!

Er du åben overfor nye udfordringer og nyder du kundekontakt? Kan du holde hovedet koldt i travle situationer? Så er du den vi søger!

Vi søger en udadvendt, positiv og stabil medarbejder, som kan arbejde både i hverdage og weekender i aftentimerne.

Vi tilbyder:

- En social og positiv arbejdsplads, med plads til alle
- En fleksibel arbejdsplads, som tager hensyn til den enkelte kollegas behov
- Spændende miljø med nye udfordringer hver dag
- Og meget mere..

Hvem er du?

- Fyldt 18 år
- Erfaring (ikke krav)
- Kan tage fat, når der er travlt
- Proaktiv
- Serviceminded og åben overfor at prøve nye ting

 Hvis det lyder som noget for dig så send en ansøgning til info@royal-taste.dk

ØSTENS KONGE ApSHillerød2019-04-15T00:00:002019-04-30T00:00:00
329972566Tjener, Tisvildeleje StrandhotelRobot Tjenerpersonale søges Tisvildeleje strandhotel Kan du lide, når der er fart over feltet? Har du et glimt i j øjet, humor og kan bevare overblikket -samtidig med, at du har rygende travlt? Du kommer til at indgå i et familiært team af kokke, tjenere og hotelpersonale. Et lille hold med stor respekt for hinandens områder, og hvor vi hjælper hinanden, når der er brug for det. Arbejdsopgaver kan blandt andet være: Professionel servering i restaurant, barer, kaffestationer og konferencelokaler Mersalg og vejledning til gæster i valg af vine m.m. Opfyldning af vin og drikkevarer fra lager til restaurant Klargøring, samt oprydning af restaurant, selskabslokaler, konferencelokaler og bar Seating af gæster Vareindkøb varemodtagelse Løbende udvikling af drift, processer og arbejdsgange i restaurant m.m. Oplæring af nye medarbejdere Ad hoc opgaver relateret til tjenerfaget Dig Passion for servicebranchen og yderst serviceminded og pligtopfyldende Gerne erfaring med servering vi søger både ufaglærte og faglærte Du kan arbejde selvstændigt, men forstår vigtigheden af tværfagligt teamsamarbejde Du er ansvarsfuld og udadvendt Du er mødestabil og præsentabel Du skal kunne tale og forstå dansk og engelsk Vi tilbyder Et spændende job i en udpræget gæste- og performancekultur Et sundt og åbent arbejdsmiljø, hvor værdierne spiller en stor rolle Et job, hvor den rette person får mulighed for både indflydelse og personlig udvikling Desuden forventes det, at du kan arbejde både normale tider, men også på de skæve tider af døgnet og ugen både på aftner, og weekender, helligdage og evt. morgener. Vi glæder os til at modtage en ansøgning og CV, inkl. Foto Sendes senest d. 15 marts til: kontakt@strand-hotel.dk Mvh. Louise Holm Nielsen, Hotelmanager, Tisvildeleje Strandhotel Hovedgaden 75, 3220 Tisvildeleje

Tjenerpersonale søges

– Tisvildeleje strandhotel

Kan du lide, når der er fart over feltet? Har du et glimt i j øjet, humor og kan bevare overblikket -samtidig med, at du har rygende travlt?

 

Du kommer til at indgå i et familiært team af kokke, tjenere og hotelpersonale. Et lille hold med stor respekt for hinandens områder, og hvor vi hjælper hinanden, når der er brug for det.

 

Arbejdsopgaver kan blandt andet være:

  • Professionel servering i restaurant, barer, kaffestationer og konferencelokaler
  • Mersalg og vejledning til gæster i valg af vine m.m.
  • Opfyldning af vin og drikkevarer fra lager til restaurant
  • Klargøring, samt oprydning af restaurant, selskabslokaler, konferencelokaler og bar
  • Seating af gæster
  • Vareindkøb & varemodtagelse
  • Løbende udvikling af drift, processer og arbejdsgange i restaurant m.m.
  • Oplæring af nye medarbejdere
  • Ad hoc opgaver relateret til tjenerfaget

 

Dig

  • Passion for servicebranchen – og yderst serviceminded og pligtopfyldende
  • Gerne erfaring med servering – vi søger både ufaglærte og faglærte
  • Du kan arbejde selvstændigt, men forstår vigtigheden af tværfagligt teamsamarbejde
  • Du er ansvarsfuld og udadvendt
  • Du er mødestabil og præsentabel
  • Du skal kunne tale og forstå dansk og engelsk

 

Vi tilbyder

  • Et spændende job i en udpræget gæste- og performancekultur
  • Et sundt og åbent arbejdsmiljø, hvor værdierne spiller en stor rolle
  • Et job, hvor den rette person får mulighed for både indflydelse og personlig udvikling

 

Desuden forventes det, at du kan arbejde både normale tider, men også på de skæve tider af døgnet og ugen – både på aftner, og weekender, helligdage – og evt. morgener.

 

Vi glæder os til at modtage en ansøgning og CV, inkl. Foto

Sendes senest d. 15 marts til:

kontakt@strand-hotel.dk 

 

Mvh. Louise Holm Nielsen, Hotelmanager,

Tisvildeleje Strandhotel

Hovedgaden 75, 3220 Tisvildeleje

Tisvildeleje StrandhotelTisvildeleje2019-03-06T00:00:002019-05-01T00:00:00
329968126tjenerRobot tjenere søges BRUG DIT HÅNDV RK OG DINE SMAGSLØG PÅ SKØN ØKOLOGISK ØPå Vejrø vil vi gerne have dig til at nyde øen ærligt. Det giver en helt særlig følelse at vide, at det du arbejder med og serverer for gæsterne er skabt af de rammer, som du lige nu befinder dig særdeles godt i. Vi er meget stolte af de økologiske råvarer, som vi fremelsker her. Vi arbejder hver dag arbejder for at få det hele til at gro og trives. Vores retterne er skabt med tålmodighed og nærhed, og det giver en endnu større lyst til at servere den. MENUKORTET ER D T, DU SER PÅ MARKEN FOR VI BRUGER HELST ØENS EGNE AFGRØDER OG DYR Du vil som vores gæster opdage, at det hele smager og dufter af mere, end det plejer. Tilberedningen skal derfor altid være lækker, kreativ og veludført altid professionel med landlig charme og selvfølgelig med respekt for råvaren. Menuen er aldrig fast, fordi kød, frugt og grønt høstes eller slagtes, når tiden er inde. V R MED TIL AT SPREDE DEN GODE MAD OG STEMNING Som kok på Vejrø skaber du mad, som du er stolt af. Du elsker at arbejde med det kreative køkkens muligheder og komme med input til menuer, som du er med til at udarbejde sammen med resten af teamet. Dit job består også af grundtilberedninger, bagning og service i et travlt køkken.Som tjener serverer du med stolthed de retter, som du ved, at køkkenet har gjort sig umage med at kreerer. Du vejleder gæsten i valget af udsøgte vine som på bedste vis akkompagnerer køkkenets formåen. FÅ ANSVAR OG BRUG ALT D T, DU KAN Du får et selvstændigt og indflydelsesrigt job, hvor vi hjælper og passer på hinanden, har ordnede arbejdsforhold og sætter trivsel højt.Du vil få interessante, begejstrede og tætte kollegaer, og du vil også selv kunne træde i fuld karakter. Eksempelvis ved at tage dig af mise en place til a la carte og selskaber. Du vil også elske at være tæt på råvarerne og blive inspireret af at gå en tur i køkkenhaven og udvælge, hvad der skal på tallerken i dag. Og så elsker du at møde og tale med forskellige mennesker, både kollegaer og gæster. Som en del af Vejrø F B team er du også en del af virksomhedens mål og visioner, som findes i alt d t, vi gør og serverer. Sammen glæder vi os over, at vi kan skabe succes ved at få gæster, leverandører og kolleger til at føle sig godt tilpas. VI GL DER OS TIL AT MØDE DIG Hvis du er uddannet tjener, har erfaring fra en lignende stilling og både kan arbejde selvstændigt og være holdspiller, lyder du som vores nye kollega. Du vil blive en del af et team med et rul som hedder 14 dage på øen og 14 dage hjemme. Det vil være sammenhængende arbejdsdage, hvor du vil få stillet en overnatningsmulighed til rådighed i forbindelse med dine vagter på øen, da man ikke kan komme hjem ved fyraften. Sæsonen løber fra maj til og med september. God løn som følger dine kvalifikationer. Se mere på www.vejroe.dk, FB og Insta. Ved spørgsmål kontakt direktør Lea Lohse på ll@Vejroe.dk eller mobil 30306184. Send en ansøgning med opdateret CV og foto til: bogholderi@vejroe.dk Er vi et match, vil du blive inviteret en tur til Vejrø inden sæsonstart i maj, så du kan se øen, møde teamet og gøre dine forberedelser til en fantastisk sæson. På Vejrø vil vi vise det bedste af Danmark både når det kommer til natur, gastronomi og energi. Det er et sted for de ukuelige ildsjæle, hvor missionen er at skabe et lille selvforsynende og bæredygtigt samfund, hvor man løfter i flok og primært bruger den energi og de råvarer, som er på øen. Vejrø ligger i Smålandfarvandet og er med sine 1.5 km2 n af Danmarks mindste øer. Her sættes bæredygtighed og økologi højt og der er plads og tid til afslapning og fordybelse. Der er langt til naboerne men nært til stjernerne. Vi kalder det for jordnær luksus.VEJRØ RESORT DK 4943 TORRIG L E-MAIL: VEJROE@VEJROE.DK TLF.: 45 6320 5920 WWW.VEJROE.DK VEJROERESORT

tjenere søges

BRUG DIT HÅNDVÆRK OG DINE SMAGSLØG PÅ SKØN ØKOLOGISK Ø
På Vejrø vil vi gerne have dig til at nyde øen ærligt. Det giver en helt særlig følelse at vide, at det du arbejder med og serverer for gæsterne er skabt af de rammer, som du lige nu befinder dig særdeles godt i. Vi er meget stolte af de økologiske råvarer, som vi fremelsker her. Vi arbejder hver dag arbejder for at få det hele til at gro og trives. Vores retterne er skabt med tålmodighed og nærhed, og det giver en endnu større lyst til at servere den.


MENUKORTET ER DÉT, DU SER PÅ MARKEN FOR VI BRUGER HELST ØENS EGNE AFGRØDER OG DYR Du vil som vores gæster opdage, at det hele smager og dufter af mere, end det plejer. Tilberedningen skal derfor altid være lækker, kreativ og veludført altid professionel med landlig charme og selvfølgelig med respekt for råvaren. Menuen er aldrig fast, fordi kød, frugt og grønt høstes eller slagtes, når tiden er inde.
 
VÆR MED TIL AT SPREDE DEN GODE MAD OG STEMNING Som kok på Vejrø skaber du mad, som du er stolt af. Du elsker at arbejde med det kreative køkkens muligheder og komme med input til menuer, som du er med til at udarbejde sammen med resten af teamet. Dit job består også af grundtilberedninger, bagning og service i et travlt køkken.
Som tjener serverer du med stolthed de retter, som du ved, at køkkenet har gjort sig umage med at kreerer. Du vejleder gæsten i valget af udsøgte vine som på bedste vis akkompagnerer køkkenets formåen.


FÅ ANSVAR OG BRUG ALT DÉT, DU KAN Du får et selvstændigt og indflydelsesrigt job, hvor vi hjælper og passer på hinanden, har ordnede arbejdsforhold og sætter trivsel højt.
Du vil få interessante, begejstrede og tætte kollegaer, og du vil også selv kunne træde i fuld karakter. Eksempelvis ved at tage dig af mise en place til a la carte og selskaber. Du vil også elske at være tæt på råvarerne og blive inspireret af at gå en tur i køkkenhaven og udvælge, hvad der skal på tallerken i dag. Og så elsker du at møde og tale med forskellige mennesker, både kollegaer og gæster.


Som en del af Vejrø F&B team er du også en del af virksomhedens mål og visioner, som findes i alt dét, vi gør og serverer. Sammen glæder vi os over, at vi kan skabe succes ved at få gæster, leverandører og kolleger til at føle sig godt tilpas.


VI GLÆDER OS TIL AT MØDE DIG Hvis du er uddannet tjener, har erfaring fra en lignende stilling og både kan arbejde selvstændigt og være holdspiller, lyder du som vores nye kollega.


Du vil blive en del af et team med et rul som hedder 14 dage på øen og 14 dage hjemme. Det vil være sammenhængende arbejdsdage, hvor du vil få stillet en overnatningsmulighed til rådighed i forbindelse med dine vagter på øen, da man ikke kan komme hjem ved fyraften. Sæsonen løber fra maj til og med september. God løn som følger dine kvalifikationer.

Se mere på www.vejroe.dk, FB og Insta.

Ved spørgsmål kontakt direktør Lea Lohse på ll@Vejroe.dk eller mobil 30306184.


Send en ansøgning med opdateret CV og foto til: bogholderi@vejroe.dk


Er vi et match, vil du blive inviteret en tur til Vejrø inden sæsonstart i maj, så du kan se øen, møde teamet og gøre dine forberedelser til en fantastisk sæson.


På Vejrø vil vi vise det bedste af Danmark – både når det kommer til natur, gastronomi og energi. Det er et sted for de ukuelige ildsjæle, hvor missionen er at skabe et lille selvforsynende og bæredygtigt samfund, hvor man løfter i flok og primært bruger den energi og de råvarer, som er på øen.


Vejrø ligger i Smålandfarvandet og er med sine 1.5 km2 én af Danmarks mindste øer. Her sættes bæredygtighed og økologi højt og der er plads og tid til afslapning og fordybelse. Der er langt til naboerne men nært til stjernerne. Vi kalder det for jordnær luksus.
VEJRØ RESORT | DK 4943 TORRIG L  | E-MAIL: VEJROE@VEJROE.DK | TLF.: + 45 6320 5920 |  WWW.VEJROE.DK |  #VEJROERESORT 

Vejrø ApSTorrig L2019-02-28T00:00:002019-04-25T00:00:00
330001379Job for sushi resturanRobot We are looking for waiters. you can speak Danish and English. If you are eazy going and fast learner. Welcome to join us Der er 2 ledige stillinger

 

We are looking for waiters. you can speak Danish and English. 

 If you are eazy going and fast learner. Welcome to join us

Der er 2 ledige stillinger

Ni-Hao ApSNærum2019-04-05T00:00:002019-05-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Restaurant krydderiet søger tjenere

HOTEL HILLERØD A/S

Hillerød
I Restaurant krydderiet er vi kendt for at præsentere vores gæster for de bedste råvarer, kompetent service og en gastronomisk oplevelse for alle sanser. Vores køkken er baseret på lokale traditioner. Glæden for mad og vores faglige engagement afspe...
Indrykket:27. marts 2019
Udløbsdato:30. april 2019

Tjenere søges til Restaurant Royal Taste

ØSTENS KONGE ApS

Hillerød
Tjenere søges til Restaurant Royal Taste, både fuldtid og deltid! Er du åben overfor nye udfordringer og nyder du kundekontakt? Kan du holde hovedet koldt i travle situationer? Så er du den vi søger! Vi søger en udadvendt, positiv og stabil medarbej...
Indrykket:15. april 2019
Udløbsdato:30. april 2019

Tjener, Tisvildeleje Strandhotel

Tisvildeleje Strandhotel

Tisvildeleje
Tjenerpersonale søges Tisvildeleje strandhotel Kan du lide, når der er fart over feltet? Har du et glimt i j øjet, humor og kan bevare overblikket -samtidig med, at du har rygende travlt? Du kommer til at indgå i et familiært team af kokke, tjenere ...
Indrykket:6. marts 2019
Udløbsdato:1. maj 2019

tjener

Vejrø ApS

Torrig L
tjenere søges BRUG DIT HÅNDV RK OG DINE SMAGSLØG PÅ SKØN ØKOLOGISK ØPå Vejrø vil vi gerne have dig til at nyde øen ærligt. Det giver en helt særlig følelse at vide, at det du arbejder med og serverer for gæsterne er skabt af de rammer, som du lige n...
Indrykket:28. februar 2019
Udløbsdato:25. april 2019

Job for sushi resturan

Ni-Hao ApS

Nærum
We are looking for waiters. you can speak Danish and English. If you are eazy going and fast learner. Welcome to join us Der er 2 ledige stillinger
Indrykket:5. april 2019
Udløbsdato:31. maj 2019