Supply Chain Coordinator

Norlund er Danmarks mest teknologiske og bedst drevne savværk. Virksomheden er i god gænge og fin vækst, hvorfor det er besluttet at etablere denne nyoprettede funktion for at sikre de bedst mulige arbejdsbetingelser for alle inden for produktion og indkøb. Og i tillæg hertil sikre, at Norlund står så stærkt som muligt i relation til klimavenlige produkter i fremtiden. Som Supply Chain Coordinator får du stor mulighed for at gøre en forskel og bliver et væsentligt omdrejningspunkt i en mindre og meget fleksibel organisation, hvor alle bidrager og støtter op om hinanden. Der er rig mulighed for at være tæt på produktionen, og som det naturmenneske du er, får du verdens bedste omgivelser at gå på arbejde i. Det gælder, såvel når du er i virksomheden, som når du er ude hos leverandørerne i Danmark.

Synliggørelse og optimering af flow i hele supply chain
Med reference til produktions- og indkøbschefen får du ansvar for håndtering af indkøbet af råtræ med afsæt i de rammeaftaler, som bliver forhandlet. Derudover får du ansvar for, at biprodukter fra produktionen håndteres mest muligt optimalt, samt for at igangsætte initiativer, som understøtter logistikken og Lean-tankegangen.

Dine primære opgaver er:

 • Kontrol af andel certificeret træ 
 • Opfølgning på leverancer fra leverandørerne 
 • Styring og kontrol af indkøbt råtræ – oparbejdning, opmåling, kvaliteter og træarter
 • Lageroptælling og styring – lager i skoven og pluklager til produktionen 
 • Tilsikre leveringssikkerhed og kvalitet, sikre maksimal overholdelse af leveringsevne
 • Opfølgning på igangværende ordrer
 • Styre lagerbalancer – styre kundekontakten
 • Leveringsplanlægning fra skov til produktion
 • Kvalitetsstyring og opfølgning på råtræ ud fra produktionshensyn
 • Koordinering af kapacitet, ordremodtagelse, materialedisponering, transportbookning
 • Udvikling og optimering af logistikområdet, samt optimering af processer og flow
 • For at opnå succes i funktionen skal du få indarbejdet den røde tråd i produktionen og dermed få synliggjort og optimeret flow i hele supply chain. Derudover kommer du til at overtage ca. 40% af produktions- og indkøbschefens opgaver, og har du ikke ”træ/skov”-baggrund, vil der skabes et fokus og indlæring på dette område i samarbejde med din chef.

  Fagligt stærk inden for logistik og styr på alle detaljer
  Din uddannelsesmæssige baggrund kunne være skovtekniker, skov- og landskabsingeniør, skovfoged eller forstkandidat. Har du en teoretisk uddannelse inden for supply chain fra ordreproducerende virksomhed, hvor træ indgår i produktet, så er jobbet bestemt også en mulighed for dig. Du har god erfaring med at skabe struktur og flow og er optaget af principperne for ”just in time”. Du er fagligt stærk inden for lager og logistik og drives af systematisering og af at se løbende forbedringer blive eksekveret. Det indbefatter også vareflow, så råvarer passer på dagen til produktionsbehovet. Endvidere er du rutineret bruger af ERP som dagligt arbejdsværktøj.

  Som person vægter du et tæt samarbejde og koordinering med alle led i værdikæden – eksternt såvel som internt. Du evner at sætte mål i et langsigtet perspektiv og ud fra det definere relevante delmål. Du sætter stor pris på at have styr på alle detaljer og dykker gerne ned i disse for derigennem at træffe gennemarbejdede beslutninger. Som naturmenneske forstår du hensynene i skoven og naturen og kan fortælle den gode historie, når du møder andre naturelskere i skovene. Det giver sig selv, at du har en god stedsans, også når du er på besøg hos leverandører. Andre oplever dig som afslappet med en ligefrem attitude og som en involverende og inddragende person, der arbejder med en vedholdende indstilling. Du er ind til benet en person, som opfører sig ordentligt og siger tingene, som de er. Det er samtidig væsentligt, at du har en god portion empati og agerer imødekommende og socialt, når det er påkrævet.

  Udviklingsmuligheder for den, der kan og vil medvirke hertil
  Du bliver en del af en mindre organisation med stor indsigt og indflydelse for den enkelte, og hvor korte kommandovej er et must. Du trives således med uformel og nærværende ledelse og sammen med kolleger, som vægter rummelighed, fleksibilitet samt omsorg for den enkelte – kollegialt og ledelsesmæssigt. Ledelsen, der anerkender og efterspørger modernisering af metoder og processer, er meget åben over for udviklingsmuligheder for medarbejdere, der kan og vil medvirke hertil. Der er fokus på kompetenceløft, og det er altid muligt at bevæge sig rundt i organisation og blive klogerere. Alle agerer i rammen af frihed under ansvar i relation til den overordnede opgave, som skal løses. Sidst men ikke mindst vil dit daglige arbejde foregå på 14.5 HA af Nørlund Skov, som er produktionsområdet.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.