Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Supply Chain Manager

Etablering af ny Supply Chain struktur * International handel * Godt købmandskab

Jobbet:
Med reference til direktøren – og som wingman for denne - får du ansvar for at realisere implementering af en ny Supply Chain struktur, der strækker sig lige fra ordrefasen og frem til det tidspunkt, hvor produkterne er leveret hos en tilfreds kunde. Du får samtidig det strategiske og ledelsesmæssige ansvar for indkøb, lager, logistik og QA-funktionen. I alt vil du få ca. 15 medarbejdere i reference.

Et udpluk af dine ansvarsområder bliver:

  • I tæt samarbejde med direktøren og den resterende organisation, at udvikle, optimere og forankre en struktur, der bl.a. skal strømline processer og få organisationen til at tænke i tværorganisatoriske helheder og konsekvenser.
  • At deltage i implementering af igangværende digitaliseringsprojekt, herunder opgradering af ERP system.
  • Kontinuerligt at udvikle og optimere processer, rutiner og måleværktøjer og derved skabe synlighed og overblik.
  • Skarp styring og løbende optimering af leverandørnettet, med fokus på QA, leveringssikkerhed og priser.

Kvalifikationer:
Du skal kunne bevæge dig i helikopterniveau og se det større billede og perspektiverne, men også kunne gå helt ned i detaljen. Den ideelle kandidat har en solid erfaring med Supply Chain/logistik. Du har bevist, at du kan udtænke, implementere og ikke mindst forankre sådanne processer, så de er enkle, effektive og brugbare. Din succes har du bl.a. skabt gennem godt købmandskab, evnen til at levere det seje træk og en udpræget forretningsforståelse. Du har en relevant uddannelse, gerne inden for Supply Chain. Du er perfekt i dansk og engelsk både i skrift og tale.

Som person er du selvstændig, vedholdende og systematisk, og din arbejdsform er præget af gennemslagskraft, konsekvens, overblik samt gode kontakt- og forhandlingsevner. Du har gode analytiske evner og en struktureret tilgang, ligesom du samtidig er typen der tager ”hænderne op af lommen”. House Nordic er en mellemstor virksomhed i kraftig vækst, så du skal motiveres af et hands-on miljø og glæden ved at komme med på en spændende rejse.

Du tilbydes:
En krævende stilling i en spændende og vækstorienteret virksomhed, hvor der vil være stor mulighed for at skabe rammerne for dit eget job, og hvor du møder en hverdag, der løbende vil udfordre dine faglige og personlige egenskaber. Du bliver således en væsentlig nøgleressource i et inspirerende, uformelt arbejdsmiljø, som er præget af begejstring, seriøsitet og godt købmandsskab.

Gage- og ansættelses­vilkår forhandles individuelt.

Virksomheden:
House Nordic, www.housenordic.dk, er en international engrosvirksomhed beliggende i Søndersø på Nordfyn. Virksomheden sælger et koncept bestående af moderne produkter inden for møbel og interiør i nordisk stil, som ud fra et solidt markedskendskab, er særligt udvalgt fra de bedste leverandører verden over. House Nordic er repræsenteret på mere end 26 forskellige markeder, primært i Skandinavien og Europa, og er repræsenteret både online og i fysiske butikker. Virksomheden, der er familiedrevet, blev grundlagt i 2017 og har i dag 30 engagerede medarbejdere. Kulturen er præget af en stærk iværksætterånd og teamspirit, der har sikret en solid vækstrate. Som led i den fortsatte vækst søges nu en Supply Chain profil, der kan være med til at løfte virksomheden til næste milepæl.

Ansøg:
Er du den rette profil, mærkes dit CV og ansøgning 03-05-04 og uploades her på siden. Al henvendelse behandles fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.