Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SUPPLY CHAIN MANAGER

Er du en erfaren Supply Chain Manager og brænder du for udvikling og optimering? Drømmer du om at arbejde i en virksomhed i vækst? Så er dette måske muligheden, du har ventet på. 

Om jobbet: 

Hos Dansk Plast søger vi en SCM, der skal styre og optimere materiale- og informationsstrømme fra råvareleverandør til slutbruger. Du får ansvaret for at udarbejde Dansk Plasts supply chain og gennem forecasts beslutte kapacitet, om der skal produceres in-house eller outsources. Du skal udvikle produktionsplanlægningen og sørge for kørelister til produktionen. Du er med til at sikre økonomisk bæredygtighed, samtidig med at du har fokus på synligt miljø og social bæredygtighed, i forsyningskæderne. Du står for udveksling af information og integration af processer både internt og eksternt, samt certificering og tredjeparts-kontrol af leverandører. Hvis du ser muligheder i ”closed-loop” forsyningskæder, er det bestemt ikke et minus.

Primære opgaver:

– Være bindeled mellem projektafdeling og produktion – Udvikling af ERP-system – Forecast og demand planlægning – Forsyningsdeadlines – Make or buy analyser – Lagerstyring – Rapportering til ledelsen

Om dig:

– Du er uddannet inden for SCM eller har anden relevant uddannelse. – Du har gerne min. 3-5 års erhvervserfaring, alternativt kan du være nyuddannet, men har relevant erfaring fra tidligere beskæftigelser. – Du er analytisk skarp og it-kyndig og kan udføre analyserne i værktøjer som bl.a. NAV / Excel. (Dette er et område du interesserer dig for, da dette fylder en stor del i arbejdsopgaverne). – Du har kendskab til at lede og styre mindre projekter og optimeringsopgaver – Du har teknisk tegningsforståelse – Du brænder for at gøre en forskel og hele tiden være i udvikling – Du er en god kommunikator på alle niveauer i organisationen – Du har erfaring med logistik og lagerstyring – Du trives i en afdeling, hvor tempoet til tider kan være højt. – Du er proaktiv og tager initiativ – Du kommunikerer flydende både på dansk og engelsk.

Om Dansk Plast A/S:

Dansk Plast fremstiller specialdesignede komponenter i plast, til forskellige industriområder. Vi har produktion på adressen, montagearbejde i både ind- og udlandet, samt vores egen PTA-afdeling. Vores kunder finder vi indenfor Aqua kultur, vandværker, entreprenører og industrien.

Dansk Plast er en virksomhed i vækst og beskæftiger i dag 25 engagerede medarbejdere. Vi har brug for flere og vi har også brug for dig. Du kan læse mere om Dansk Plast på Facebook eller Linkedin.

Vi tilbyder:

Dansk Plast er en spændende og dynamisk virksomhed, med mange udviklingsmuligheder, såvel fagligt som personligt. Det vi laver, skal give værdi for vores kunder. Du bliver en del af et stærkt og kompetent team, hvor stemningen er præget af en uformel omgangstone med højt til loftet. Du vil referere til direktøren. Løn og ansættelsesvilkår bliver fastsat efter din profil og dine kompetencer.

Tiltrædelse

Vil blive aftalt nærmere, men kan for eksempel være 1. januar 2021. Der vil løbende blive afholdt samtaler, men vi venter gerne på det helt rigtige match.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Klaus Westergaard Sørensen på klaus@danskplast.dk Har ovenstående vakt din interesse? Send os dit CV og en kort præsentation af dig selv til info@danskplast.dk

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.