Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Supply Chain Manager

Glaseksperten ønsker at sammenlægge og styrke logistik, lager og planlægningsfunktionerne for at sikre, at leveringstiden og leveringssikkerheden fastholdes som væsentlige konkurrenceparametre. Sammen med et fortsat fokus på kvaliteten skal det medføre, at Glaseksperten forbliver bedre end konkurrenterne. Til at bidrage til denne målsætning søges nu en Supply Chain Manager. Med reference til fabrikschefen kommer du til at spille en central rolle i fabrikkens fortsatte udvikling, hvilket indebærer ledelsesmæssigt ansvar for ca. 30 medarbejdere.

Hands on ledelse og massivt fokus på people management
Som Supply Chain Manager får du ansvar for produktionsplanlægning, logistik og lager, hvor du skal definere processer og flow med afsæt i produktionen. Derudover får du ansvar for direkte indkøb af glas samt budgetplanlægning og opfølgning.

Dine primære opgaver er:

 • Gennemføre tavlemøder og følge op på nøgletal og key performance indikators
 • Sætte retningen og gå forrest gennem synlig daglig ledelse på gulvet
 • Forandringsledelse – arbejde aktivt med forandringer og deltage i optimeringsprojekter
 • Varetage den daglige produktionsplanlægning med ansvar for ordrer i produktionen
 • Tilsikre leveringssikkerhed og kvalitet, sikre maksimal overholdelse af leveringsevne
 • Optimere og analysere flow og udnytte mandskab og maskiner
 • Opfølgning på igangværende ordrer
 • Ansvar for koordinering af kapacitet, ordremodtagelse, materialedisponering, transportbookning
 • Håndtere reklamationer og herunder kundekontakt 
 • For at få succes i funktionen skal du sikre den nødvendige transformation, der kræver hands on ledelse og massivt fokus på people management. Du skal endvidere sikre opfølgning på KPI’er, afstemning og korrigerende handlinger. Sidst men ikke mindst skal du systematisere lageret.

  Stærk, naturlig og uformel leder
  Du har en længere videregående uddannelse f.eks. som ingeniør inden for Operations and Supply Chain Management. Med erfaring fra planlægning i ordreproducerende virksomhed forstår du termerne i en logistikfunktion og har indsigt i Lean manufacturing – ikke nødvendigvis på specialistniveau, men kendskab er væsentligt. Du har minimum 5 års ledelseserfaring og mestrer ressourceplanlægning på medarbejderniveau.

  Du er kendt som en stærk leder, der formår at lede på en naturlig og uformel facon, og som evner at drive forandringsprocesser og gennemføre løbende forbedringer. Med respekt for den enkelte og funktionen er du drevet af målstyring og resultater, samtidig med at du evner et tæt samarbejde og koordinering af alle led i værdikæden – eksternt såvel som internt. Du ser dig selv som en robust person, som gerne går forrest og sætter retningen, ligesom du står fast og tror på egne beslutninger. Din arbejdsstil er kendetegnet ved struktureret projektledelse og en evne til at dykke ned i detaljer uden at miste overblikket samt tage hurtige beslutninger, når det er nødvendigt, men stadig med bevidsthed om kvalitet og konsekvens. Du har stort drive og solid energi og med en empatisk og rationel tilgang evner du at skabe tillid i organisationen. Sidst men ikke mindst har du en innovativ tilgang til tingene og tør udfordre ”plejer”.

  Nøgleposition i højteknologisk virksomhed med konkurrencedygtig produktion
  Du motiveres af en nøgleposition i en stærk, højteknologisk virksomhed, som fokuserer på udvikling og på at udnytte det fulde potentiale. Endvidere drives du af at medvirke til at øge væksten yderligere og få en aktiv og central rolle med et stort ledelsesansvar i en konkurrencedygtig produktion. Du bliver en del af en af Hjørrings største privatejede virksomheder med dedikerede og udviklingsorienterede ejere, hvor sammenholdet og kulturen er med til at skabe en god og stabil arbejdsplads. En virksomhed hvor man bliver taget med på råd, og hvor du bliver en markant spiller i den fremtid, der er kendetegnet for en virksomhed i vækst. Du får rig mulighed for at byde ind med ideer, udfordre måden tingene gøres på og sætte dit præg på udviklingen af Supply Chain området. Endelig vil der være store faglige og organisatoriske muligheder på sigt, som du selv er med til at forme.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.