Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Supply Chain Manager til produktions- og udviklingsafdeling

Erfaren Supply Chain Manager med erfaring fra produktion og udvikling

Opgave: I forbindelse med en langsigtet strategisk proces søger, vi en stærk teknisk Supply Chain Manager til en produktions- og udviklingsafdeling. Du kommer til at være bindeled mellem salg, udvikling og produktion samt supplere den øverste ledelse. I det daglige kommer du til at lede et team på 8-10 mand. Teamet består af specialister indenfor det tekniske område. Det er en blanding af maskiningeniører og produktionsfolk, der alle er meget selvkørede. Du har fokus på ledelse, procesoptimering (LEAN) og internationalt samarbejde hos kunder og leverandører. Har stor erfaring med internationale certificering dokumentation og QA. Da det er en mindre virksomhed får du stor indflydelse på det daglig og kan derforbegå dig på alle niveauer.

Konsulent: Der kan være flere indgangsvinkler til at løse opgaven. Du er uddannet ingeniør eller maskinmester og har måskeen praktisk baggrund som mekaniker, elektriker eller lignende. Du er udadvendt person, der finder det naturligt at gå forrest og kan få andre med. Du har tidligere arbejdet i en flad organisation, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling. Det er vigtigt med erfaring fra internationale virksomheder, forståelse for dokumentationsprocesser og har fokus på procesoptimering og LEAN.

Virksomhed: International virksomhed indenfor marine-branchen.

Start: Hurtigst muligt.

Længde: 3 mdr. med mulighed som opstart med mulighed forlængelse.

Grundet GDPR modtager vi ikke CV eller ansøgning via mail. Benyt derfor nedenstående upload knap.

Hos Uni Consulting arbejder vi med korte præcise beskrivelser af vores projekter. Kontakt os for mere information eller upload dit CV, så vender vi tilbage til dig.

Samarbejde og dialog mellem os, og dig som konsulent, er i fokus. Vi ønsker at skabe et tæt samarbejde, for at sikre en god forståelse af, hvor du er i din proces, samt hvilke fremtidige muligheder vi kan skabe sammen.

Uanset om du bliver fast-, projektansat eller arbejder som freelancer bliver du koblet på et stort netværk af virksomheder, der alle har udfordringer, hvor det giver mening at hyre ekstern arbejdskraft. Dette giver mulighed for at arbejde med projekter, der passer til netop dine kompetencer og interesser.

Tidsmæssigt spænder projekterne typisk fra 3 til 30 måneder.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.