Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Supply Chain Planner

Har du et skarpt overblik, og brænder du for at planlægge og koordinere? Kan du se dig selv arbejde med en yderst kompleks forsyningskæde i en international virksomhed? Så er du muligvis den planner, vi søger hos MASCOT.

Om jobbet

I rollen som Supply Chain Planner kommer du til at arbejde med de nyeste værktøjer indenfor SAP og SAP SCM.Du får ansvar for at planlægge produktionen af MASCOT-arbejdstøj på vores egne produktionslinjer. Herunder sikre at råvarer ankommer til produktionen i rette tid og planlægge påbegyndelses- og afslutningstidspunkt for produktionen i tæt samarbejde med kollegaer fra Vietnam og Laos.

MASCOT har et af markedets mest attraktive og største sortimenter. Som vores nye planner spiller du derfor en vigtig rolle i at sikre, at vores produktion på egne systuer i Vietnam og Laos forløber planmæssigt, at vores lagerbinding er fornuftig, samt at vores leveringssikkerhed fortsat er blandt markedets højeste.

Dine arbejdsopgaver vil indebære:

 • Planlægning af produktion og proaktiv opfølgning på leveringer 
 • Oprettelse af indkøbsordrer og opfølgning på leveringer
 • Opfølgning på forecast/estimater/kampagner 
 • Kommunikation med andre funktioner i MASCOT
 • Ad hoc-opgaver i relation til ovenstående
 • Udvikling og vedligeholdelse af system-stamdata for planlægningsområdet 
 • Koordinering af påbegyndelses- og afslutningsterminer
 • I rollen vil du referere direkte til vores Supply Chain Manager og blive en del af et dedikeret team på syv personer, hvor vi er engagerede og nyder godt af faglig sparring på tværs i afdelingen. Herudover vil du få en bred kontaktflade i virksomheden.

  Om dig

  Vi forestiller os, at du har minimum to års relevant erfaring inden for logistik. Måske har du tilmed en uddannelse inden for området. Uanset din baggrund skal du have lyst til at udvikle dine kompetencer i en international virksomhed i vækst.

  Du har kendskab til og helst erfaring med SAPs logistik-funktionaliteter, evt. SAP APO.

  Du arbejder struktureret og vedholdende, har sans for detaljen og evner at bevare overblikket, selv når der er travlt.

  Som person er du energisk og en god kommunikator, der evner at begå sig på tværs af alle niveauer i organisationen. Sidst, men ikke mindst, behersker du både dansk og engelsk på forhandlingsniveau.

  Bliv en del af en stærk kultur

  MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

  MASCOT er også en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

  Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik

  Vi er i september 2018 flyttet ind i vores domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kollegaer i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med egen fitnessinstruktør og state-of-the-art maskiner.

  MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midt- og østjyske område.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.