Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Support Engineer - erfaring med el-tavler


Til et projekt i Østjylland søger vi 2-3 Support Engineers med el-baggrund (el-tavler).

Opgave: Som bindeled mellem salg, kunde og produktion bliver du ansvarlig for egne projekter. Du bliver ansvarlig for projektplner, tegninger samt anden væsentlig dokumentation.

Konsulent: El-baggrund, EPLAN, erfaring med el-tavler.

Virksomhed: Teknologi- og produktionsvirksomhed.

Start: ASAP

Længde: Min. 6-12 mdr.

Vi arbejder med korte præcise beskrivelser af vores projekter. Kontakt os for mere information eller upload dit CV, så vender vi tilbage til dig.

Hos Uni Consulting er samarbejde og dialog mellem os - og dig som konsulent i fokus. Vi ønsker, at skabe et tæt samarbejde, for at sikre en god forståelse af, hvor du er i processen samt hvilke fremtidige muligheder der måtte opstå for dig.

Uanset om man er fast-, projektansat eller arbejder som freelancer bliver man koblet på et stort netværk af virksomheder, der alle har udfordringer, hvor det giver mening at hyre ekstern arbejdskraft. Herigennem har du mulighed for, at arbejde med projekter, der passer til netop dine kompetencer og interesse. Tidsmæssigt spænder projekterne typisk fra 3 til 30 måneder.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her