Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Supporter hos SmartWeb

Søger du et super fedt studiejob, og har du lyst til at tilbyde vores e-handelskøbmænd en kanon god kundeservice, så har vi jobbet til dig. Vores supportteam står over for en stigende efterspørgsel af deres fantastiske service, og nu har du mulighed for at blive en del af dette team.
  

Jobbet

Du vil blive en del af vores supportteam, som hjælper vores kunder med opsætning og fejlfinding på deres webshop. Du vil primært hjælpe vores kunder via telefon og mail. Henvendelserne vil bestå af en god blanding af opgaver lige fra simple opsætninger til mere avanceret problemstillinger. Du vil være omringet af dygtige kollegaer og et stort hjælpeunivers, som hjælper dig til at finde de rigtige svar til vores kunder. Personligt får du mulighed for at udvikle dig indefor e-handel og kundeservice. 
 

Kompetencer

  • Du har interesse for kundeservice
  • Du kan lide at snakke og hjælpe kunder over telefon og mail
  • Du har måske erfaring fra et lignende studiejob
  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Du er velformulerende både mundtligt og skriftligt

 

Hvis du tænker, at jobbet kunne være noget for dig, så send ansøgning og anden relevant information til cs@smartweb.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Kundeservicechef Carsten Skourup på telefon +45 4333 1793 eller på mail cs@smartweb.dk.

Ansættelse hurtigst muligt.

Stillingen er en studiestilling på 10 timer om ugen.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her