SUSHI KOK

Sushi kok sushi rolling

 

søger 1 or 2 Sushi Kok til båd koldt  køkken :

Krav:

- Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk – Or kinesisk

Tiltrædelse: snarest

Løn efter aftale

Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til 5000@hamasushi.dk

 

Der er 1 ledig stilling


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330017273Phoenix-c758c79012019-05-05T00:00:00SUSHI KOK

Sushi kok sushi rolling

 

søger 1 or 2 Sushi Kok til båd koldt  køkken :

Krav:

- Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk – Or kinesisk

Tiltrædelse: snarest

Løn efter aftale

Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til 5000@hamasushi.dk

 

Der er 1 ledig stilling

Sushi kok sushi rolling søger 1 or 2 Sushi Kok til båd koldt køkken : Krav: - Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk Or kinesisk Tiltrædelse: snarest Løn efter aftale Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til 5000@hamasushi.dk Der er 1 ledig stilling11jobnetc758c790100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-30T00:00:0000000EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3520612Hama Sushi ApS11Kongensgade 415000Odense CDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent754450JobNet4983505498350510005-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c758c790https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c758c790https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c758c790&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c758c790&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361702225Tingting5000@hamasushi.dkDKDanmarkDKDanmark330019736Kvalitetsbevidst kok søges!Robot Kvalitetsbevidst, dygtig og glad KOK søges :) Eydes Eatery søger en kvalitetsbevidst udlært kok. Vi har gennem de sidste år været gennem en rivende udvikling, hvor vi har mere end fordoblet vores omsætning, og nu har vi brug for flere hænder! Vi vil kvalitet, håndværk, humor, kærlighed, folkelighed, og vi vil ikke gå på kompromis. Nu mangler vi bare dig, der kan være med til at føre maden yderligere frem, som består af rustikke, enkle og traditionelle retter lavet på gode råvarer. Det er vigtigt at du har erfaring fra en lignende stilling. ?Vores ambition er at være et af Fyns mest populære spisesteder - vi har de sidste 2 år vundet prisen for Odenses bedste brunch og er i dag et af fyens mest besøgte spisesteder med mere end 10.000 gæster om måneden. Vi stræber efter at være et sted hvor alle føler sig velkommen, grundet vores ærlighed, kvalitet, originalitet og nærvær. Vi har høje forventninger til os selv og til dig. Så hvis du er den rigtige til jobbet, skal følgende kunne mærkes ligeså meget i maven og hjertet, som i hovedet: ?- Engagement - både for maden og for Eydes Eatery som helhed. - Præcision - du går efter at servere maden spot on hver gang. - Orden - du går op i at være forberedt og i at være klar til en hver tid. - Kærlighed til maden - gennem hele processen, så det smages og ses. - Stolthed - du skal have lyst til at være stolt over den mad, du laver, og du gør det, så vores gæster oplever det. - Samarbejde - du kan lide at byde ind med skæve, sjove og nye tiltag. Du elsker udvikling og er ikke bange for hverken at udvikle dig selv eller andre. - Humor - du er nede på jorden, venskabelig og er klar på at takle de sværeste situationer med et glimt i øjet. - Du kan lide at arbejde i et køkken hvor der sker noget. Vi tilbyder en arbejdsplads hvor vores personale har tradition for at blive i mange år, og hvor vi har højt til loftet, smil og godt sammenhold. ? Arbejdstiden: fuld tid Løn: Individuel efter kvalifikationer. Start: Hurtigst muligt. ? Kan du identificere dig med ovenstående og har du lyst til at være med i teamet på et af fyens mest besøgte spisesteder, så send dit CV og din ansøgning allerede i dag til thomas@eydes.dk ? Vi glæder os til, at høre fra dig og om, hvorfor det er netop dig, der skal være en del af vores team!

Kvalitetsbevidst, dygtig og glad KOK søges :)

Eydes Eatery søger en kvalitetsbevidst udlært kok.

Vi har gennem de sidste år været gennem en rivende udvikling, 

hvor vi har mere end fordoblet vores omsætning, og nu har vi brug for flere hænder!

Vi vil kvalitet, håndværk, humor, kærlighed, folkelighed, og vi vil ikke gå på kompromis. 

Nu mangler vi bare dig, der kan være med til at føre maden yderligere frem, som består af rustikke, enkle og traditionelle retter lavet på gode råvarer.

Det er vigtigt at du har erfaring fra en lignende stilling.

?Vores ambition er at være et af Fyns mest populære spisesteder - vi har de sidste 2 år vundet prisen for Odenses bedste brunch og er i dag et af fyens mest besøgte spisesteder med mere end 10.000 gæster om måneden.

Vi stræber efter at være et sted hvor alle føler sig velkommen, grundet vores ærlighed, kvalitet, originalitet og nærvær.

Vi har høje forventninger til os selv og til dig. Så hvis du er den rigtige til jobbet, 

skal følgende kunne mærkes ligeså meget i maven og hjertet, som i hovedet:

?- Engagement - både for maden og for Eydes Eatery som helhed.

- Præcision - du går efter at servere maden spot on hver gang.

- Orden - du går op i at være forberedt og i at være klar til en hver tid.

- Kærlighed til maden - gennem hele processen, så det smages og ses.

- Stolthed - du skal have lyst til at være stolt over den mad, du laver, og du gør det, så vores gæster oplever det.

- Samarbejde - du kan lide at byde ind med skæve, sjove og nye tiltag. Du elsker udvikling og er ikke bange for hverken at udvikle dig selv eller andre.

- Humor - du er nede på jorden, venskabelig og er klar på at takle de sværeste situationer med et glimt i øjet.

- Du kan lide at arbejde i et køkken hvor der sker noget.

 

Vi tilbyder en arbejdsplads hvor vores personale har tradition for at blive i mange år, og hvor vi har højt til loftet, smil og godt sammenhold. 

?

Arbejdstiden: fuld tid 

Løn: Individuel efter kvalifikationer.

Start: Hurtigst muligt.

?

Kan du identificere dig med ovenstående og har du lyst til at være med i teamet på et af fyens mest besøgte spisesteder, så send dit CV og din ansøgning allerede i dag til thomas@eydes.dk

?

Vi glæder os til, at høre fra dig og om, hvorfor det er netop dig, der skal være en del af vores team!

EYDES ApSOdense C2019-05-08T00:00:002019-07-03T00:00:00
330029695Sushi KokRobot Sushi kok sushi rolling søger 2 Sushi Kok til båd koldt køkken : Krav: - Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans. Tiltrædelse: snarest 5000@hamasushi.dk

Sushi kok sushi rolling

 

søger  2 Sushi Kok til båd koldt  køkken :

Krav:

- Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. -  Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans.  

Tiltrædelse: snarest

5000@hamasushi.dk

Hama Sushi ApSOdense C2019-05-22T00:00:002019-07-17T00:00:00
330032539Ambitiøs souschef med godt overblikRobot Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i Lyngby! Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 07.00-15.00 Dine primære opgaver består bl.a. af daglig produktion af mad på både det varme og det kolde parti, opgavestyring, kontrol af buffet, bestilling af varer mm. Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Der er mange forskellige opgaver, inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød kort sagt: Alt det, du har lært og elsker. Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du har erfaring som kok gerne fra kantinebranchen eller a la carte? ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer? Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du evner at holde et godt overblik i dagens og ugens opgaver Du har en forståelse for at holde struktur og orden, samt hjælpe kolleger med at planlægge deres opgaver Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 6 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 400-500 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i Lyngby!

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 07.00-15.00
  • Dine primære opgaver består bl.a. af daglig produktion af mad på både det varme og det kolde parti, opgavestyring, kontrol af buffet, bestilling af varer mm.
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Der er mange forskellige opgaver, inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – gerne fra kantinebranchen eller a la carte?
  • ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer?
  • Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du evner at holde et godt overblik i dagens og ugens opgaver
  • Du har en forståelse for at holde struktur og orden, samt hjælpe kolleger med at planlægge deres opgaver
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger

Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 6 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 400-500 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SKgs. Lyngby2019-05-27T00:00:002019-07-25T00:00:00
330032927Kreativ faglært kokRobot Er du faglært kok? brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok i vores personalekantine på Kalvebod Brygge i København. Ansøgningsfrist: Snarest muligt Tiltrædelse: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende gastronom i specialet kok. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid 37 timer om ugen, arbejdstid kl. 6.30 - 14.24 mandag til fredag - hver 8. uge skal du kunne påtage dig en aftenvagt fra mandag til torsdag kl. 10.15 - 20.00 og fri fredag Dine primære opgaver bliver tilberedning af koldt, varmt og salat - det er vigtigt at du selvstændigt kan tage ansvar for et parti Derudover er det vigtigt at du kan samarbejde og tænke nyt på tværs af køkkenets partier og kan hjælpe med varebestilling Du får udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra et køkken hvor du har lavet mad til mange mennesker Du elsker at lave mad fra bunden med lækre sæson bestemte råvarer Du formår at holde overblikket i stressende situationer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er imødekommende, omstillingsparat og kan kommunikere på tværs af etniciteter Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du glæder dig til at servicere vores gæster, lytte til deres ønsker og du værdsætter deres mening Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 13 glade og motiverede kolleger, som sammen dagligt servicerer ca. 700 gæster til frokost og ca. 25 gæster til aftenbuffet. I teamet er vi altid imødekommende og med et smil på læben. Vi løfter i flok og ser altid løsninger frem for forhindringer. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Er du faglært kok? brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok i vores personalekantine på Kalvebod Brygge i København.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende gastronom i specialet kok. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid 37 timer om ugen, arbejdstid kl. 6.30 - 14.24 mandag til fredag - hver 8. uge skal du kunne påtage dig en aftenvagt fra mandag til torsdag kl. 10.15 - 20.00 og fri fredag
  • Dine primære opgaver bliver tilberedning af koldt, varmt og salat - det er vigtigt at du selvstændigt kan tage ansvar for et parti
  • Derudover er det vigtigt at du kan samarbejde og tænke nyt på tværs af køkkenets partier og kan hjælpe med varebestilling
  • Du får udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra et køkken hvor du har lavet mad til mange mennesker
  • Du elsker at lave mad fra bunden med lækre sæson bestemte råvarer
  • Du formår at holde overblikket i stressende situationer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er imødekommende, omstillingsparat og kan kommunikere på tværs af etniciteter
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at servicere vores gæster, lytte til deres ønsker og du værdsætter deres mening
  • Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 13 glade og motiverede kolleger, som sammen dagligt servicerer ca. 700 gæster til frokost og ca. 25 gæster til aftenbuffet. I teamet er vi altid imødekommende og med et smil på læben. Vi løfter i flok og ser altid løsninger frem for forhindringer. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SKøbenhavn V2019-05-28T00:00:002019-07-23T00:00:00
330035419Kreativ og erfaren kok til Bogense HotelRobot Brænder du for at lave god gammeldags mad, er det lige dig, vi søger. Jobbet: VKAREN.DK søger for Bogense Hotel, en erfaren kok til opstart hurtigst mulig. Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. uge. Dine arbejdsdage vil være forholdsvist lange med efterfølgende fridage ifølge en fast vagtplan. Du har fri 1-2 weekender om måneden. Du bliver en del af et dygtigt og engageret team og får en meget selvstændig stilling med en stor grad af frihed under ansvar, og det forventes, at du som kok tager ejerskab over opgaverne, som var det dit eget sted. Du får bl.a. ansvar for sæsonmenu, a la carte menu, buffet og mad ud af huset. Derudover er du også med til at udlære elever. Vi forventer: Vi ser helst, at du er uddannet kok eller noget tilsvarende. Du holder af traditionel dansk mad og brænder især for at arbejde med bagning og desserter, hvor du er specialist i at fremtrylle kreative retter og bagværk, der får tænderne til at løbe i vand. Du er god til at bevare overblikket og forstår vigtigheden af et godt samarbejde og arbejdsmiljø i din restaurant. Da du møder mange forskellige mennesker i løbet af dagen, er det også vigtigt, at du er udadvendt og servicemindet. Vi tilbyder: En spændende og udfordrende fast stilling, hvor du får rig mulighed for at udfolde dine faglige kompetencer og kreative evner i samarbejde med dygtige og dedikerede kolleger. Virksomheden: Bogense Hotel ligger midt i hovedgaden i den 725 år gamle købstad og tilbyder en hyggelig restaurant med stort og varieret menukort, et godt køkken og engagerede medarbejdere, der alle arbejder for at give gæsterne en god oplevelse. Se mere på www.bogensehotel.dk Din ansøgning: Har ovenstående din interesse, og kan du opfylde vores forventninger, så send din ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk. Kok . Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Mai-Britt Bærentsen på tlf. 70152010 alle hverdage mellem kl. 9.00-16.00.

Brænder du for at lave god gammeldags mad, er det lige dig, vi søger.

Jobbet:

VKAREN.DK søger for Bogense Hotel, en erfaren kok til opstart hurtigst mulig. Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. uge. Dine arbejdsdage vil være forholdsvist lange med efterfølgende fridage ifølge en fast vagtplan. Du har fri 1-2 weekender om måneden.

Du bliver en del af et dygtigt og engageret team og får en meget selvstændig stilling med en stor grad af frihed under ansvar, og det forventes, at du som kok tager ejerskab over opgaverne, som var det dit eget sted.

Du får bl.a. ansvar for sæsonmenu, a la carte menu, buffet og mad ud af huset. Derudover er du også med til at udlære elever.

Vi forventer:

Vi ser helst, at du er uddannet kok eller noget tilsvarende.

Du holder af traditionel dansk mad og brænder især for at arbejde med bagning og desserter, hvor du er specialist i at fremtrylle kreative retter og bagværk, der får tænderne til at løbe i vand.

Du er god til at bevare overblikket og forstår vigtigheden af et godt samarbejde og arbejdsmiljø i din restaurant.

Da du møder mange forskellige mennesker i løbet af dagen, er det også vigtigt, at du er udadvendt og servicemindet.

Vi tilbyder:

En spændende og udfordrende fast stilling, hvor du får rig mulighed for at udfolde dine faglige kompetencer og kreative evner i samarbejde med dygtige og dedikerede kolleger.

Virksomheden:

Bogense Hotel ligger midt i hovedgaden i den 725 år gamle købstad og tilbyder en hyggelig restaurant med stort og varieret menukort, et godt køkken og engagerede medarbejdere, der alle arbejder for at give gæsterne en god oplevelse.

Se mere på www.bogensehotel.dk

Din ansøgning:

Har ovenstående din interesse, og kan du opfylde vores forventninger, så send din ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Kok”. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Mai-Britt Bærentsen på tlf. 70152010 alle hverdage mellem kl. 9.00-16.00.

VKAREN ApSBogense2019-05-31T00:00:002019-06-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kvalitetsbevidst kok søges!

EYDES ApS

Odense C
Kvalitetsbevidst, dygtig og glad KOK søges :) Eydes Eatery søger en kvalitetsbevidst udlært kok. Vi har gennem de sidste år været gennem en rivende udvikling, hvor vi har mere end fordoblet vores omsætning, og nu har vi brug for flere hænder! Vi vil...
Indrykket:8. maj 2019
Udløbsdato:3. juli 2019

Sushi Kok

Hama Sushi ApS

Odense C
Sushi kok sushi rolling søger 2 Sushi Kok til båd koldt køkken : Krav: - Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans. Tiltrædelse: snarest 5000@hamas...
Indrykket:22. maj 2019
Udløbsdato:17. juli 2019

Ambitiøs souschef med godt overblik

Fazer Food Services A/S

Kgs. Lyngby
Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vore...
Indrykket:27. maj 2019
Udløbsdato:25. juli 2019

Kreativ faglært kok

Fazer Food Services A/S

København V
Er du faglært kok? brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok i vores personalekantine på Kalvebod Brygge i København. Ansøgningsfrist: Snarest muligt ...
Indrykket:28. maj 2019
Udløbsdato:23. juli 2019

Kreativ og erfaren kok til Bogense Hotel

VKAREN ApS

Bogense
Brænder du for at lave god gammeldags mad, er det lige dig, vi søger. Jobbet: VKAREN.DK søger for Bogense Hotel, en erfaren kok til opstart hurtigst mulig. Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. uge. Dine arbejdsdage vil være forholdsvist l...
Indrykket:31. maj 2019
Udløbsdato:30. juni 2019