Sushi kok eller Interesse i at lære den Japanske madkunst?

Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken  Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende.

Vi forventer, at du er  lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer.

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være forberedelse til sushi produktion, som ris, fisk, grønsager, saucer, marinader.

Arbejdstiden er indenfor kl. 13-21 

Send din ansøgning til nyb@aikosushi.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330050137Phoenix-37e6d78112019-06-28T00:00:00Sushi kok eller Interesse i at lære den Japanske madkunst?

Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken  Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende.

Vi forventer, at du er  lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer.

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være forberedelse til sushi produktion, som ris, fisk, grønsager, saucer, marinader.

Arbejdstiden er indenfor kl. 13-21 

Send din ansøgning til nyb@aikosushi.dk

Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være forberedelse til sushi produktion, som ris, fisk, grønsager, saucer, marinader. Arbejdstiden er indenfor kl. 13-21 Send din ansøgning til nyb@aikosushi.dk11jobnet37e6d781100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-21T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynNyborg3553499Aiko Sushi Nyborg ApS11Korsgade 16, st,tv5800NyborgDKDanmark0
nyb@aikosushi.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent784013JobNet5010012501001210026-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=37e6d781https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=37e6d781https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=37e6d781&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=37e6d781&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/7.jpgHos Aiko Sushi Nyborg ApS søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362148140nyb@aikosushi.dknyb@aikosushi.dkDKDanmarkDKDanmark330038346Kok og tjener til Restaurant Remisen Nyborg.Robot Restaurant Remisen søger kok og tjenere, som vil være med til at videreudvikle destilleriets økologiske restaurant i Nyborg. Destilleriet producere både whisky, gin, rom og brændevin, og gæstehallen fungerer som et sted for rundvisninger, events selskaber, som spisested og bar i de smukke renoverede værkstedsbygninger, der fortæller om en svunden toghistorie. Vores ambitioner er høje Guldmærke i økologi (90-100 økologiske råvarer) Dansk Nordisk køkken Lokale råvarer (i det omfang de kan skaffes økologisk) Vi forventer ansættelsesstart snarest muligt. Tjener: Vi søger dygtige tjenere med godt humør, som har lyst til at indgå i vores team, og hjælpe med at gøre vores restaurant og bar til noget særligt. Vi ser gerne at du har erfaring med professionel service, og kan holde det store overblik i travle situationer. Vi tilbyder: En spændende arbejdsplads En hverdag med afvekslende udfordringer og dynamisk teamwork Mulighed for personlig udvikling af kompetencer Grundig træning i produktviden ved bl.a. smagninger Kok: Vi søger en dygtig faglært kok, som brænder for at lave god og lækker økologisk mad. Du er kreativ og kan være med til at sikre en høj kvalitet af mad og et højt serviceniveau. Vi tilbyder: En spændende arbejdsplads, hvor alt er økologisk En arbejdsplads hvor vi tager hensyn til hinanden En flad virksomhedsstruktur med medbestemmelse Løn efter kvalifikationer Vi ser frem til en motiveret ansøgning samt CV, med vellignende foto. Sendes pr. e-mail til Pierre Roland, pierre@nyborgdestilleri.dk. Har du spørgsmål til stillingerne kan du også kontakte os på tlf. 9244 6600

Restaurant Remisen søger kok og tjenere, som vil være med til at videreudvikle destilleriets økologiske restaurant i Nyborg.

 

Destilleriet producere både whisky, gin, rom og brændevin, og gæstehallen fungerer som et sted for rundvisninger, events/selskaber, som spisested og bar i de smukke renoverede værkstedsbygninger, der fortæller om en svunden toghistorie.

 

Vores ambitioner er høje

 

  • Guldmærke i økologi (90-100% økologiske råvarer)
  • Dansk/Nordisk køkken
  • Lokale råvarer (i det omfang de kan skaffes økologisk)

 

 

Vi forventer ansættelsesstart snarest muligt.

 

Tjener:

 

Vi søger dygtige tjenere med godt humør, som har lyst til at indgå i vores team, og hjælpe med at gøre vores restaurant og bar til noget særligt. Vi ser gerne at du har erfaring med professionel service, og kan holde det store overblik i travle situationer.

 

Vi tilbyder:

  • En spændende arbejdsplads
  • En hverdag med afvekslende udfordringer og dynamisk teamwork
  • Mulighed for personlig udvikling af kompetencer
  • Grundig træning i produktviden ved bl.a. smagninger

 

Kok:

 

Vi søger en dygtig faglært kok, som brænder for at lave god og lækker økologisk mad. Du er kreativ og kan være med til at sikre en høj kvalitet af mad og et højt serviceniveau.

 

Vi tilbyder:

  • En spændende arbejdsplads, hvor alt er økologisk
  • En arbejdsplads hvor vi tager hensyn til hinanden
  • En flad virksomhedsstruktur med medbestemmelse
  • Løn efter kvalifikationer

 

 

Vi ser frem til en motiveret ansøgning samt CV, med vellignende foto. Sendes pr. e-mail til Pierre Roland, pierre@nyborgdestilleri.dk. Har du spørgsmål til stillingerne kan du også kontakte os på tlf. 9244 6600

Nyborg Destilleri ApSØrbæk2019-06-07T00:00:002019-07-31T00:00:00
330040691KokRobot Faglært kok søges gerne med erfaring indenfor service og a la carte samt kendskab til vegetariske og veganiske retter. Øko Cafeteriet - Svendborgs hyggelige cafeteria og spisested - ligger lige i hjertet af den gamle købstad. Her er økologi, kvalitet og god service i fokus og her kan frokosten og aftensmaden nydes enten indenfor i cafeteriet eller på den skønne terrasse med byens bedste udsigt over havnen. Øko Cafeteriet har et menukort, der er 100 økologisk, og vi byder også på madoplevelser til dig, der er vegetar eller veganer. Vi tilbereder maden med stor kærlighed og går all in på økologi. Uanset om du foretrækker lækre friske grøntsager eller ynder et godt stykke kød, får du en god madoplevelse hos os. Øko Cafeteriets fokus og filosofi bygger på - Friske økologiske råvarer af høj kvalitet - Giftfri nærende måltider med fokus på den gode smag - Lokale leverandører primært fra Fyn og Thy - Bæredygtighed, frilad og dyrevelfærd - Nærvær, samvær og samhørighed Arbejdstiden vil primært ligge om aftenen samt i weekenderne og vil være på 25-37 timer ugentlig. For yderligere information kontakt Sabrina på tlf.: 3119 8384. Ansøgning og CV mailes til: info@oekocafeteriet.dk

Faglært kok søges gerne med erfaring indenfor service og a la carte samt kendskab til vegetariske og veganiske retter.

Øko Cafeteriet - Svendborgs hyggelige cafeteria og spisested - ligger lige i hjertet af den gamle købstad. Her er økologi, kvalitet og god service i fokus og her kan frokosten og aftensmaden nydes enten indenfor i cafeteriet eller på den skønne terrasse med byens bedste udsigt over havnen.

Øko Cafeteriet har et menukort, der er 100% økologisk, og vi byder også på madoplevelser til dig, der er vegetar eller veganer. Vi tilbereder maden med stor kærlighed og går all in på økologi. Uanset om du foretrækker lækre friske grøntsager eller ynder et godt stykke kød, får du en god madoplevelse hos os.

Øko Cafeteriets fokus og filosofi bygger på

- Friske økologiske råvarer af høj kvalitet

- Giftfri nærende måltider med fokus på den gode smag

- Lokale leverandører primært fra Fyn og Thy

- Bæredygtighed, frilad og dyrevelfærd

- Nærvær, samvær og samhørighed

Arbejdstiden vil primært ligge om aftenen samt i weekenderne og vil være på 25-37 timer ugentlig.

For yderligere information kontakt Sabrina på tlf.: 3119 8384.

Ansøgning og CV mailes til: info@oekocafeteriet.dk

 

 

 

Øko CafeterietSvendborg2019-06-11T00:00:002019-08-06T00:00:00
330055841KokkeelevRobot Vi søger en kokkeelev til vores travle a la carte og selskabs-restaurant. Tiltrædelse hurtigst muligt. Gerne bestået grundforløb 2, men ingen krav. Vi forventer at: Du kan arbejde selvstændigt, men samtidigt arbejde sammen med andre Du kan lide at have travlt Du er en god kollega Du er engageret og har interesse for faget Du er ansvarsbevidst Vi tilbyder: En læreplads med gode kolleger En læreplads med godt arbejdsmiljø En læreplads hvor alt tilberedes fra bunden En læreplads hvor du er med i alle funktioner fra 1. dag En læreplads med uformel atmosfære En læreplads med en afvekslende arbejdsdag Hvis dette har din interesse, venligst send en skriftlig ansøgning med CV til mail@hoteltroense.dk

Vi søger en kokkeelev til vores travle a la carte og selskabs-restaurant. Tiltrædelse hurtigst muligt. Gerne bestået grundforløb 2, men ingen krav.

 Vi forventer at:

Du kan arbejde selvstændigt, men samtidigt arbejde sammen med andre

Du kan lide at have travlt

Du er en god kollega

Du er engageret og har interesse for faget

Du er ansvarsbevidst

 

Vi tilbyder:

En læreplads med gode kolleger

En læreplads med godt arbejdsmiljø

En læreplads hvor alt tilberedes fra bunden

En læreplads hvor du er med i alle funktioner fra 1. dag

En læreplads med uformel atmosfære

En læreplads med en afvekslende arbejdsdag

 

Hvis dette har din interesse, venligst send en skriftlig ansøgning med CV til mail@hoteltroense.dk

 

 

Hotel Troense v/ Trine BondeSvendborg2019-07-06T00:00:002019-08-01T00:00:00
330061558KokRobot Hotel Troense søger en faguddannet kok til at indgå i køkkenchefens team af kokke og kokkeelever i køkkenet. Her skal du bidrage til at give vores gæster den bedst tænkelige service og smagsoplevelse. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel også når det går rigtig stærkt. Du skal være kendetegnet ved din høje faglighed, dit gode humør, den gode tone og din evne til at holde hovedet koldt og humøret i top, når gæsterne er flest. Arbejdsopgaver: Forberedelse, tilberedning og anretning. Kontrol af råvarer Oplæring af elever Sikre en høj kvalitet Vi forventer, at du: Er udlært kok, fagligt velfunderet og har passion for kokkefaget Værdsætter de gode og friske råvarer Kan bevare overblikket i travle og stressede situationer når det går rigtig stærkt Har en intention om at gøre den positive forskel og yde dit bedste til gæster og kollegaer Er stabil og ansvarsbevidst Har gode samarbejdsevner, og er i stand til at gå foran Ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider Vi tilbyder: En selvstændig stilling, hvor du sammen med dine kollegaer forventes at skabe resultater, der kan ses og mærkes Et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi i særdeleshed passer på vores gæster og hinanden med plads til smil Ordnede arbejds- og lønforhold Hotel Troense har udsigt over Troense Havn og Svendborg Sund. Her er der rig mulighed for at nyde en varieret la carte-menu i den hyggelige restaurant med en udsigt man ikke kan takke nej til. Om sommeren kan gæsterne nyde maden ude på terrassen. Vi hr 36 værelser, 4 selskabs- og konferencelokaler, en spa i haven og en velbesøgt terrasse. Tiltrædelse efter aftale. Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt. Har du færdighederne, modet og lysten, så send ansøgning med CV og billede til: mail@hoteltroense.dk

Hotel Troense søger en faguddannet kok til at indgå i køkkenchefens team af kokke og kokkeelever i køkkenet.

Her skal du bidrage til at give vores gæster den bedst tænkelige service og smagsoplevelse. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel – også når det går rigtig stærkt.

Du skal være kendetegnet ved din høje faglighed, dit gode humør, den gode tone og din evne til at holde hovedet koldt og humøret i top, når gæsterne er flest.

Arbejdsopgaver:

  •  Forberedelse, tilberedning og anretning.
  •  Kontrol af råvarer
  •  Oplæring af elever
  •  Sikre en høj kvalitet

Vi forventer, at du:

  • Er udlært kok, fagligt velfunderet og har passion for kokkefaget
  • Værdsætter de gode og friske råvarer
  • Kan bevare overblikket i travle og stressede situationer – når det går rigtig stærkt
  • Har en intention om at gøre den positive forskel og yde dit bedste til gæster og kollegaer
  • Er stabil og ansvarsbevidst
  • Har gode samarbejdsevner, og er i stand til at gå foran
  • Ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider

Vi tilbyder:

  • En selvstændig stilling, hvor du sammen med dine kollegaer forventes at skabe resultater, der kan ses og mærkes
  • Et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi i særdeleshed passer på vores gæster og hinanden – med plads til smil
  • Ordnede arbejds- og lønforhold

Hotel Troense har udsigt over Troense Havn og Svendborg Sund. Her er der rig mulighed for at nyde en varieret à la carte-menu i den hyggelige restaurant med en udsigt man ikke kan takke nej til. Om sommeren kan gæsterne nyde maden ude på terrassen.

Vi hr 36 værelser, 4 selskabs- og konferencelokaler, en spa i haven og en velbesøgt terrasse.

Tiltrædelse efter aftale. Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt.

Har du færdighederne, modet og lysten, så send ansøgning med CV og billede til: mail@hoteltroense.dk

 

 

Hotel Troense v/ Trine BondeSvendborg2019-07-18T00:00:002019-08-26T00:00:00
330062281Souschef til fast stilling på Hotel ChristiansmindeRobot Hotel Christiansminde søger Souschef til køkkenet Vi tilbyder et spændene job med en afvekslende hverdag, hvor du i samarbejde med dine kollegaer, vil være med til at opbygge ala carte delen af restauranten samt afvikling af div. selskaber og konferencer. Du har et godt overblik og sans for detaljen. Du nyder at skabe oplevelser for gæsterne. Du er en dygtig kok som ikke lader dig slå ud, af en travl hverdag. Fast vagtplan med fri hver anden weekend. Gode løn og arbejdes forhold. Gode kollegaer. Hvis ikke du har hørt fra os sendes d.1 10 er stillingen besat til anden side

Hotel Christiansminde søger Souschef til køkkenet

 

Vi tilbyder et spændene job med en afvekslende hverdag, hvor du i samarbejde med dine kollegaer, vil være med til at opbygge ala carte delen af restauranten samt afvikling af div. selskaber og konferencer.

Du har et godt overblik og sans for detaljen.

Du nyder at skabe oplevelser for gæsterne.

Du er en dygtig kok som ikke lader dig slå ud, af en travl hverdag.

 

Fast vagtplan med fri hver anden weekend.

Gode løn og arbejdes forhold.

Gode kollegaer.

 

 

Hvis ikke du har hørt fra os sendes d.1/10 er stillingen besat til anden side 

HOTEL CHRISTIANSMINDE-HK-KURSUSEJDSvendborg2019-07-19T00:00:002019-08-02T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok og tjener til Restaurant Remisen Nyborg.

Nyborg Destilleri ApS

Ørbæk
Restaurant Remisen søger kok og tjenere, som vil være med til at videreudvikle destilleriets økologiske restaurant i Nyborg. Destilleriet producere både whisky, gin, rom og brændevin, og gæstehallen fungerer som et sted for rundvisninger, events sel...
Indrykket:7. juni 2019
Udløbsdato:31. juli 2019

Kok

Øko Cafeteriet

Svendborg
Faglært kok søges gerne med erfaring indenfor service og a la carte samt kendskab til vegetariske og veganiske retter. Øko Cafeteriet - Svendborgs hyggelige cafeteria og spisested - ligger lige i hjertet af den gamle købstad. Her er økologi, kvalite...
Indrykket:11. juni 2019
Udløbsdato:6. august 2019

Kokkeelev

Hotel Troense v/ Trine Bonde

Svendborg
Vi søger en kokkeelev til vores travle a la carte og selskabs-restaurant. Tiltrædelse hurtigst muligt. Gerne bestået grundforløb 2, men ingen krav. Vi forventer at: Du kan arbejde selvstændigt, men samtidigt arbejde sammen med andre Du kan lide at h...
Indrykket:6. juli 2019
Udløbsdato:1. august 2019

Kok

Hotel Troense v/ Trine Bonde

Svendborg
Hotel Troense søger en faguddannet kok til at indgå i køkkenchefens team af kokke og kokkeelever i køkkenet. Her skal du bidrage til at give vores gæster den bedst tænkelige service og smagsoplevelse. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv ...
Indrykket:18. juli 2019
Udløbsdato:26. august 2019

Souschef til fast stilling på Hotel Christiansminde

HOTEL CHRISTIANSMINDE-HK-KURSUSEJD

Svendborg
Hotel Christiansminde søger Souschef til køkkenet Vi tilbyder et spændene job med en afvekslende hverdag, hvor du i samarbejde med dine kollegaer, vil være med til at opbygge ala carte delen af restauranten samt afvikling af div. selskaber og konfer...
Indrykket:19. juli 2019
Udløbsdato:2. august 2019