Sushi kok eller Interesse i at lære den Japanske madkunst?

Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken  Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende.

Vi forventer, at du er  lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer.

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være forberedelse til sushi produktion, som ris, fisk, grønsager, saucer, marinader.

Arbejdstiden er indenfor kl. 13-21 

Send din ansøgning til mid@aikosushi.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330050449Phoenix-a2b4df6f12019-06-28T00:00:00Sushi kok eller Interesse i at lære den Japanske madkunst?

Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken  Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende.

Vi forventer, at du er  lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer.

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være forberedelse til sushi produktion, som ris, fisk, grønsager, saucer, marinader.

Arbejdstiden er indenfor kl. 13-21 

Send din ansøgning til mid@aikosushi.dk

Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være forberedelse til sushi produktion, som ris, fisk, grønsager, saucer, marinader. Arbejdstiden er indenfor kl. 13-21 Send din ansøgning til mid@aikosushi.dk11jobneta2b4df6f100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-21T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynMiddelfart3553803Aikosushi v/Thanh Phong Pham11Østergade 15, st5500MiddelfartDKDanmark0
mid@aikosushi.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent784067JobNet5010009501000910026-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a2b4df6fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=a2b4df6fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a2b4df6f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a2b4df6f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/14.jpgEr du serviceminded og har interesser indenfor hotel- og restaurationsbranchen? Hos Aikosushi v/Thanh Phong Pham får du rige muligheder for at gøre et indtryk på omverden.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362148489mid@aikosushi.dkmid@aikosushi.dkDKDanmarkDKDanmark330045595Ansvarsbevist kok søgesRobot Ønsker du at være en del af et dynamisk team med gode forhold og godt kammeratskab? Så send din ansøgning til os. Vi beskæftiger omkring 22 faste medarbejdere og mange erfarne løsarbejdere. Stemningen hos os er uhøjtidelig, ambitiøs og professionel både hos personalet, men også blandt gæsterne. Vores daglige arbejde er meget alsidigt, idet vi har mange forskellige gæster, heriblandt private og virksomheder. Vi har 10 lokaler, hvoraf det største kan rumme 200 konferencedeltagere. Vores lokaler er udsmykket med kunst fra blandt andet Charlotte Niemann og Jørgen Aabye. Derudover har vi 78 dobbeltværelse i vores fire værelsesfløje som er moderne indrettet og har blandt andet WIFI og 40 fladskærmsfjernsyn. Vores fokus ligger konference- og selskabsarrangementer samt vores caf i midten af Fjelsted Skov. Vi laver ærlig, hjemmelavet mad til alle vores gæster. Vi har rod i det danske køkken, men lader os gerne inspirere fra andre køkkener i verden. Vi har folde bag hotellet, hvor vores shropshire- og cameroun-får samt grise hygger sig. Både lammene og grisene bliver anvendt i køkkenet. Om sommeren har vi mange fritidsgæster fra især Norden, men også fra Tyskland. Vi søger en ihærdig, ansvarsbevist og faglært kok som kan bidrage med kreativitet og stabilitet i vores team. Vi tilbyder et sundt og velfungerende arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på de bløde værdier. Vores medarbejderes familieliv vægtes højt, og vi udviser gerne fleksibilitet i forbindelse med dit privatliv. Flere af vores medarbejdere har været ansat hos os i mere end 20 år. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Ønsker du at være en del af et dynamisk team med gode forhold og godt kammeratskab? Så send din ansøgning til os. Vi beskæftiger omkring 22 faste medarbejdere og mange erfarne løsarbejdere. Stemningen hos os er uhøjtidelig, ambitiøs og professionel både hos personalet, men også blandt gæsterne. Vores daglige arbejde er meget alsidigt, idet vi har mange forskellige gæster, heriblandt private og virksomheder.

Vi har 10 lokaler, hvoraf det største kan rumme 200 konferencedeltagere. Vores lokaler er udsmykket med kunst fra blandt andet Charlotte Niemann og Jørgen Aabye. Derudover har vi 78 dobbeltværelse i vores fire værelsesfløje som er moderne indrettet og har blandt andet WIFI og 40” fladskærmsfjernsyn.

Vores fokus ligger konference- og selskabsarrangementer samt vores café i midten af Fjelsted Skov. Vi laver ærlig, hjemmelavet mad til alle vores gæster. Vi har rod i det danske køkken, men lader os gerne inspirere fra andre køkkener i verden. Vi har folde bag hotellet, hvor vores shropshire- og cameroun-får samt grise hygger sig. Både lammene og grisene bliver anvendt i køkkenet.

Om sommeren har vi mange fritidsgæster fra især Norden, men også fra Tyskland.

Vi søger en ihærdig, ansvarsbevist og faglært kok som kan bidrage med kreativitet og stabilitet i vores team. Vi tilbyder et sundt og velfungerende arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på de bløde værdier. Vores medarbejderes familieliv vægtes højt, og vi udviser gerne fleksibilitet i forbindelse med dit privatliv. Flere af vores medarbejdere har været ansat hos os i mere end 20 år.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Fjelsted Skov Kro I/SEjby2019-06-18T00:00:002019-07-31T00:00:00
330050394Kok / KøkkenlederRobot Vi søger en passioneret kok til at lede vores køkken, der forestår tilberedning og servering af sund, nærende og spændende mad for vores 120 elever og ansatte. Vi er en arbejdsplads, hvor godt samarbejde, selvstændighed og kreativitet prioriteres meget højt. Der lægges stor vægt på mad af høj kvalitet - med fokus på årstidens friske råvarer - hvor hygiejne og god service er en naturlig del af arbejdet. Skolens elever deltager alle i arbejdet i køkkenet, hvorfor ansøgeren skal kunne lide at være ansvarlig voksen blandt unge mennesker og samtidig lære dem om mad og ernæring. Gode lederevner og vilje til samarbejde med skolens øvrige 25 medarbejdere vægtes højt. Vi søger altså en erfaren kok køkkenleder, der med engagement, initiativ og højt humør kan lede skolens køkken efter en standard, der lever op til skolens høje kvalitet. Ud over køkkenlederen består køkkenpersonalet af to køkkenassistenter og en ansat i flexjob. Der lægges vægt på uddelegering af opgaver samt inddragelse af eleverne i en turnusordning omkring madlavning og øvrigt køkkenarbejde. Primære opgaver: Madlavning til ca. 140 personer Menuplanlægning og indkøb Ansvar for kvalitets- og egenkontrol Ansvar for budgetlægning og -overholdelse Arbejdsfordeling i forbindelse med elevernes turnusordning Daglig ledelse af køkkenpersonalet, herunder udarbejdelse af arbejdsplan Du er faglært inden for køkkenområdet og har i dine tidligere ansættelser arbejdet selvstændigt og kvalitetsbevidst med ledelse og administration af et større køkken. Du arbejder bevidst med udnyttelse af årstidens naturlige råvarer og søger til stadighed at udvikle inspirerende og sunde madoplevelser, hvor smag, duft og syn går op i en højere enhed. Som person er du nytænkende og involverende. Du trives med at have mennesker omkring dig og nyder samværet med unge mennesker. Du er med til at skabe en positiv og glad stemning omkring køkkenet. Det er vigtigt, at du trives i et miljø, hvor planer kan ændres og tilpasses med kort varsel, og sidst men ikke mindst, er det vigtigt for os, at du har dit hjerte med på arbejde. Der lægges ligeledes vægt på, at ansøgeren er fleksibel med hensyn til arbejdstid, da det inkluderer aften- og weekendarbejde, og der er mange større og mindre arrangementer i løbet af et skoleår. Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer pr. uge. Daglig arbejdstid er fortrinsvis i tidsrummet 06.30-14.30. For yderligere oplysninger kan der rettes henvendelse til pæd. leder Kari Holm på tlf. 2218 7241 eller til forstander René Holm Hansen på 2218 7240 Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2019 eller hurtigst muligt. Send ansøgning, CV og relevante bilag pr. mail til: kari@viby-efterskole.dk Ansøgningsfrist er søndag den 4. august. Samtaler finder sted tirsdag den 6. august.

Vi søger en passioneret kok til at lede vores køkken, der forestår tilberedning og servering af sund, nærende og spændende mad for vores 120 elever og ansatte.

Vi er en arbejdsplads, hvor godt samarbejde, selvstændighed og kreativitet prioriteres meget højt. Der lægges stor vægt på mad af høj kvalitet - med fokus på årstidens friske råvarer - hvor hygiejne og god service er en naturlig del af arbejdet.

Skolens elever deltager alle i arbejdet i køkkenet, hvorfor ansøgeren skal kunne lide at være ansvarlig voksen blandt unge mennesker og samtidig lære dem om mad og ernæring. 

Gode lederevner og vilje til samarbejde med skolens øvrige 25 medarbejdere vægtes højt. 

Vi søger altså en erfaren kok/køkkenleder, der med engagement, initiativ og højt humør kan lede skolens køkken efter en standard, der lever op til skolens høje kvalitet.

Ud over køkkenlederen består køkkenpersonalet af to køkkenassistenter og en ansat i flexjob. Der lægges vægt på uddelegering af opgaver samt inddragelse af eleverne i en turnusordning omkring madlavning og øvrigt køkkenarbejde. 

Primære opgaver:

  • Madlavning til ca. 140 personer
  • Menuplanlægning og indkøb
  • Ansvar for kvalitets- og egenkontrol
  • Ansvar for budgetlægning og -overholdelse 
  • Arbejdsfordeling i forbindelse med elevernes turnusordning
  • Daglig ledelse af køkkenpersonalet, herunder udarbejdelse af arbejdsplan

Du er faglært inden for køkkenområdet og har i dine tidligere ansættelser arbejdet selvstændigt og kvalitetsbevidst med ledelse og administration af et større køkken. Du arbejder bevidst med udnyttelse af årstidens naturlige råvarer og søger til stadighed at udvikle inspirerende og sunde madoplevelser, hvor smag, duft og syn går op i en højere enhed. 

Som person er du nytænkende og involverende. Du trives med at have mennesker omkring dig og nyder samværet med unge mennesker. 
Du er med til at skabe en positiv og glad stemning omkring køkkenet. 
Det er vigtigt, at du trives i et miljø, hvor planer kan ændres og tilpasses med kort varsel, og sidst men ikke mindst, er det vigtigt for os, at du har dit hjerte med på arbejde.

Der lægges ligeledes vægt på, at ansøgeren er fleksibel med hensyn til arbejdstid, da det inkluderer aften- og weekendarbejde, og der er mange større og mindre arrangementer i løbet af et skoleår. 
Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer pr. uge. Daglig arbejdstid er fortrinsvis i tidsrummet 06.30-14.30.

For yderligere oplysninger kan der rettes henvendelse til pæd. leder Kari Holm på tlf. 2218 7241 eller til forstander René Holm Hansen på 2218 7240 

Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2019 eller hurtigst muligt. 

Send ansøgning, CV og relevante bilag pr. mail til: kari@viby-efterskole.dk

Ansøgningsfrist er søndag den 4. august. Samtaler finder sted tirsdag den 6. august.

Viby EfterskoleNørre Aaby2019-06-28T00:00:002019-08-04T00:00:00
330044157kok søges til Blommenslyst KroRobot Blommenslyst kro søger en faglært kok med tiltrædelse d.1 8 - 2019. Du skal indgå i et lille team der består at en køkkenchef, en lærling, en køkkenassistent og så dig. Vi køre store som små selskaber ind og ud af huset samt a la carte restauranten. Hvor vi køre klassiske danske retter samt lidt finere mad. Krav Kan tage ansvar Har selskabs erfaring Kreativ Pligt opfyldende Fleksibel God kollega Opfylder du disse krav og har lyst til at være en del af vores team. Så send en ansøgning til info@blommenslyst-kro.dk vi ser frem til at høre fra dig.

 

 

Blommenslyst kro søger en faglært kok med tiltrædelse d.1/8 - 2019.

Du skal indgå i et lille team der består at en køkkenchef, en lærling, en køkkenassistent og så dig. Vi køre store som små selskaber ind og ud af huset samt a la carte restauranten. Hvor vi køre klassiske danske retter samt lidt finere mad.

 

Krav

  • Kan tage ansvar
  • Har selskabs erfaring
  • Kreativ
  • Pligt opfyldende
  • Fleksibel
  • God kollega

 

Opfylder du disse krav og har lyst til at være en del af vores team.

Så send en ansøgning til info@blommenslyst-kro.dk   vi ser frem til at høre fra dig.

 

Blommenslyst Kro ApSBlommenslyst2019-06-19T00:00:002019-07-31T00:00:00
330044436Ambitiøs souschef med potentiale til køkkenchefRobot Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i København S? Tiltrædelse: 26. august 2019 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften og weekend arbejde Dine primære opgaver består bl.a. af daglig produktion af mad på det varme parti, opgavestyring, kontrol af buffet, menuplanlægning, bestilling af varer, forskellige ansvarsområder for køkkenet mm. Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du har erfaring som kok gerne fra kantinebranchen ? ?Du forstår at skabe overblik og ved, at samarbejde er vejen frem! ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer? Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring Du har en forståelse for at holde struktur og orden, samt hjælpe kolleger med at planlægge deres opgaver Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 10 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 1000 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi er en stor enhed med mange spændende udfordringer og en travl hverdag. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 26. august 2019 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i København S?

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften og weekend arbejde
  • Dine primære opgaver består bl.a. af daglig produktion af mad på det varme parti, opgavestyring, kontrol af buffet, menuplanlægning, bestilling af varer, forskellige ansvarsområder for køkkenet mm.
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – gerne fra kantinebranchen ?
  • ?Du forstår at skabe overblik og ved, at samarbejde er vejen frem!
  • ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer?
  • Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring
  • Du har en forståelse for at holde struktur og orden, samt hjælpe kolleger med at planlægge deres opgaver
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening


Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 10 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 1000 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi er en stor enhed med mange spændende udfordringer og en travl hverdag. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SKøbenhavn S2019-06-17T00:00:002019-08-12T00:00:00
330044428Ambitiøs souschef med potentiale til køkkenchefRobot Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave vegetarisk lækker og sund mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i København? Tiltrædelse: 26. august 2019 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften og weekend arbejde Dine primære opgaver består af madlavning på det vegetariske varme og kolde parti, menuplanlægning, varebestilling, egenkontrol mm. Det er vigtigt at du er interesseret i det vegetariske køkken og alle dets spændende udfordringer, da det er vores fokus Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du har erfaring som kok og erfaring indenfor det vegetariske køkken? ?Du forstår at skabe overblik og ved at samarbejde er vejen frem! ?Du kan indgå i et mindre team hvor der er fokus på udvikling og kreativitet ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer? Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 5 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 300-600 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi er en enhed med mange spændende udfordringer og en travl hverdag. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 26. august 2019 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave vegetarisk lækker og sund mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i København?

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften og weekend arbejde
  • Dine primære opgaver består af madlavning på det vegetariske varme og kolde parti, menuplanlægning, varebestilling, egenkontrol mm.
  • Det er vigtigt at du er interesseret i det vegetariske køkken og alle dets spændende udfordringer, da det er vores fokus
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – og erfaring indenfor det vegetariske køkken?
  • ?Du forstår at skabe overblik og ved at samarbejde er vejen frem!
  • ?Du kan indgå i et mindre team hvor der er fokus på udvikling og kreativitet
  • ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer?
  • Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening


Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 5 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 300-600 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi er en enhed med mange spændende udfordringer og en travl hverdag. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SKøbenhavn S2019-06-17T00:00:002019-08-12T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Ansvarsbevist kok søges

Fjelsted Skov Kro I/S

Ejby
Ønsker du at være en del af et dynamisk team med gode forhold og godt kammeratskab? Så send din ansøgning til os. Vi beskæftiger omkring 22 faste medarbejdere og mange erfarne løsarbejdere. Stemningen hos os er uhøjtidelig, ambitiøs og professionel ...
Indrykket:18. juni 2019
Udløbsdato:31. juli 2019

Kok / Køkkenleder

Viby Efterskole

Nørre Aaby
Vi søger en passioneret kok til at lede vores køkken, der forestår tilberedning og servering af sund, nærende og spændende mad for vores 120 elever og ansatte. Vi er en arbejdsplads, hvor godt samarbejde, selvstændighed og kreativitet prioriteres me...
Indrykket:28. juni 2019
Udløbsdato:4. august 2019

kok søges til Blommenslyst Kro

Blommenslyst Kro ApS

Blommenslyst
Blommenslyst kro søger en faglært kok med tiltrædelse d.1 8 - 2019. Du skal indgå i et lille team der består at en køkkenchef, en lærling, en køkkenassistent og så dig. Vi køre store som små selskaber ind og ud af huset samt a la carte restauranten....
Indrykket:19. juni 2019
Udløbsdato:31. juli 2019

Ambitiøs souschef med potentiale til køkkenchef

Fazer Food Services A/S

København S
Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vore...
Indrykket:17. juni 2019
Udløbsdato:12. august 2019

Ambitiøs souschef med potentiale til køkkenchef

Fazer Food Services A/S

København S
Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave vegetarisk lækker og sund mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vor...
Indrykket:17. juni 2019
Udløbsdato:12. august 2019