Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sushi Kok søges/ We are looking for sushi chef

Hi. Det er Restaurant Shangrila i Vejle. Vi er en buffet restaurant, som serverer kinesiske varme retter, sushi og mogolian barbecue. Arbejdesopgaver består af, at lave sushi og forberedelserne.
Arbejdstid er 30 til 36 timer om uge efter aftale. Du skal være god til at møde op, og arbejder aktivt. Vi tilbyder et godt arbejdesmiljøet og en timeløn på 115;kr.

Hi. It is Restaurant Shangrila in Vejle. We are a buffet restaurant, serving Chinese hot dishes, sushi and mogolian barbecue. Tasks consist of making sushi and the preparations. Working hours are 30 to 37 hours per week by appointment. You must be good at showing up and working actively. We offer a good working environment and an hourly wage of DKK 115;.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330148655Phoenix-87271f9612020-01-01T00:00:00Sushi Kok søges/ We are looking for sushi chef

Hi. Det er Restaurant Shangrila i Vejle. Vi er en buffet restaurant, som serverer kinesiske varme retter, sushi og mogolian barbecue. Arbejdesopgaver består af, at lave sushi og forberedelserne.
Arbejdstid er 30 til 36 timer om uge efter aftale. Du skal være god til at møde op, og arbejder aktivt. Vi tilbyder et godt arbejdesmiljøet og en timeløn på 115;kr.

Hi. It is Restaurant Shangrila in Vejle. We are a buffet restaurant, serving Chinese hot dishes, sushi and mogolian barbecue. Tasks consist of making sushi and the preparations. Working hours are 30 to 37 hours per week by appointment. You must be good at showing up and working actively. We offer a good working environment and an hourly wage of DKK 115;.

 

2020-02-17T18:50:45.983 Hi. Det er Restaurant Shangrila i Vejle. Vi er en buffet restaurant, som serverer kinesiske varme retter, sushi og mogolian barbecue. Arbejdesopgaver består af, at lave sushi og forberedelserne.Arbejdstid er 30 til 36 timer om uge efter aftale. Du skal være god til at møde op, og arbejder aktivt. Vi tilbyder et godt arbejdesmiljøet og en timeløn på 115 kr. Hi. It is Restaurant Shangrila in Vejle. We are a buffet restaurant, serving Chinese hot dishes, sushi and mogolian barbecue. Tasks consist of making sushi and the preparations. Working hours are 30 to 37 hours per week by appointment. You must be good at showing up and working actively. We offer a good working environment and an hourly wage of DKK 115 .11jobnet87271f96100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-02-22T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3684285RESTAURANT SHANGRILA VEJLE ApS11Flegmade 9B7100VejleDKDanmark0
hexinhui1984@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent877295JobNet5093001509300110028-12-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=87271f96https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=87271f96https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=87271f96&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=87271f96&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/1.jpgSushi Kok søges/ We are looking for sushi chef12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration363835630Xinhui Hehexinhui1984@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark330186954Sushi Kok søges/ We are looking for sushi chefRobot Hi. Det er Restaurant Shangrila i Vejle. Vi er en buffet restaurant, som serverer kinesiske varme retter, sushi og mogolian barbecue. Arbejdesopgaver består af, at lave sushi og forberedelserne.Arbejdstid er 30 til 36 timer om uge efter aftale. Du skal være god til at møde op, og arbejder aktivt. Vi tilbyder et godt arbejdesmiljøet og en timeløn på 115 kr. Hi. It is Restaurant Shangrila in Vejle. We are a buffet restaurant, serving Chinese hot dishes, sushi and mogolian barbecue. Tasks consist of making sushi and the preparations. Working hours are 30 to 37 hours per week by appointment. You must be good at showing up and working actively. We offer a good working environment and an hourly wage of DKK 115 .

Hi. Det er Restaurant Shangrila i Vejle. Vi er en buffet restaurant, som serverer kinesiske varme retter, sushi og mogolian barbecue. Arbejdesopgaver består af, at lave sushi og forberedelserne.
Arbejdstid er 30 til 36 timer om uge efter aftale. Du skal være god til at møde op, og arbejder aktivt. Vi tilbyder et godt arbejdesmiljøet og en timeløn på 115;kr.

Hi. It is Restaurant Shangrila in Vejle. We are a buffet restaurant, serving Chinese hot dishes, sushi and mogolian barbecue. Tasks consist of making sushi and the preparations. Working hours are 30 to 37 hours per week by appointment. You must be good at showing up and working actively. We offer a good working environment and an hourly wage of DKK 115;.

 

RESTAURANT SHANGRILA VEJLE ApSVejle2020-02-19T00:00:002020-02-22T00:00:00
330187052Dygtig og kreativ kok til kantine i Vejle søgesRobot Har du lyst til at være en del af et velfungerende team i et godt køkken? Brænder du for at lave mad fra bunden med gode, friske råvarer, hvor smagen og kvaliteten er i højsædet? Så er Cheval Blanc Kantiner måske din nye arbejdsplads. Hos Cheval Blanc Kantiner laver vi mad fra bunden med respekt for sæsoner, smag, duft, variation og sundhed. Vi skaber hyggelig stemning med god mad og god service, og vi ser frem til at glæde vores gæster med variation og sundhed hver dag! Lidt om jobbet Hos Cheval Blanc kærrer vi os om vores medarbejdere, og vi lægger os i selen for at alle kan mærke det. Vi tror på vigtigheden af at alle udvikler sig fagligt og personligt så længe, de er en del af virksomheden. Vi prioriterer jobsikkerhed og gennemsigtighed i forhold til vilkår for ansættelsen. Ansættelsen er omfattet af kantineoverenskomsten. Jobbet er på 37 timer pr. uge. Vi tilbyder gode arbejdstider fra kl. 6-14 mandag til fredag som gør det muligt for dig at kombinere din passion for mad med det at have en familie eller fritidsbeskæftigelser. Din profil Vi tror på sammenhængen mellem høj kvalitet og dygtige folk, der kan sit fag. Du skal kunne dit kram, og det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring fra restaurations-verdenen. Derudover skal du kunne sige ja til følgende: Du er faglært kok Du besidder stærke faglige kompetencer indenfor f.eks. bagning, syltning, varme retter, kolde retter og salat grønt Du er kreativ og går op tidens trends Du er serviceminded og lytter til gæsternes ønsker Du er en holdspiller Du har ordenssans Du har et godt humør Kantinen Kantinen er beliggende i Vejle. I køkkenet er I 2 personer, der laver mad til ca. 80 personer dagligt til morgenmad og frokost Udover daglig bespisning servicerer kantinen husets gæster. Vi lægger vægt på god mad lavet fra bunden og god service. Vi arbejder sammen, og løser i fællesskab vores opgaver og gør det i en god tone til gavn for vores gæster og os selv. Tiltrædelse gerne den så hurtig som muligt. Vi holder løbende ansættelsessamtaler, og lukker opslaget når den rette kok er fundet. Så skynd dig at søge jobbet via linket her på siden. For yderligere oplysninger kontakt Kundechef Anders Thorsager Mobil: 45 31 55 76 79 eller e-mail: at@cheval-blanc.dkHar du lyst til at være en del af et velfungerende team i et godt køkken? Brænder du for at lave mad fra bunden med gode, friske råvarer, hvor smagen og kvaliteten er i højsædet? Så er Cheval Blanc Kantiner måske din nye arbejdsplads.

Hos Cheval Blanc Kantiner laver vi mad fra bunden med respekt for sæsoner, smag, duft, variation og sundhed. Vi skaber hyggelig stemning med god mad og god service, og vi ser frem til at glæde vores gæster med variation og sundhed – hver dag!


Lidt om jobbet
Hos Cheval Blanc kærrer vi os om vores medarbejdere, og vi lægger os i selen for at alle kan mærke det. Vi tror på vigtigheden af at alle udvikler sig fagligt og personligt så længe, de er en del af virksomheden. Vi prioriterer jobsikkerhed og gennemsigtighed i forhold til vilkår for ansættelsen. Ansættelsen er omfattet af kantineoverenskomsten. Jobbet er på 37 timer pr. uge. Vi tilbyder gode arbejdstider fra kl. 6-14 mandag til fredag som gør det muligt for dig at kombinere din passion for mad med det at have en familie eller fritidsbeskæftigelser.


Din profil
Vi tror på sammenhængen mellem høj kvalitet og dygtige folk, der kan sit fag. Du skal kunne dit kram, og det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring fra restaurations-verdenen. Derudover skal du kunne sige ja til følgende:

  • Du er faglært kok
  • Du besidder stærke faglige kompetencer indenfor f.eks. bagning, syltning, varme retter, kolde retter og salat/grønt
  • Du er kreativ og går op tidens trends
  • Du er serviceminded og lytter til gæsternes ønsker
  • Du er en holdspiller
  • Du har ordenssans
  • Du har et godt humør

Kantinen
Kantinen er beliggende i Vejle. I køkkenet er I 2 personer, der laver mad til ca. 80 personer dagligt til morgenmad og frokost Udover daglig bespisning servicerer kantinen husets gæster. Vi lægger vægt på god mad lavet fra bunden og god service. Vi arbejder sammen, og løser i fællesskab vores opgaver og gør det i en ”god tone” til gavn for vores gæster og os selv.

Tiltrædelse gerne den så hurtig som muligt.

Vi holder løbende ansættelsessamtaler, og lukker opslaget når den rette kok er fundet. Så skynd dig at søge jobbet via linket her på siden.

For yderligere oplysninger kontakt Kundechef Anders Thorsager
Mobil: +45 31 55 76 79 eller e-mail: at@cheval-blanc.dk

CDKVejle Øst2020-02-19T00:00:002020-03-10T00:00:00
330187140Nye kokke! JA TAK! 2 Stk. kom frisk!Robot Søger ny kokke der kan starte HURTIGST muligt! Kan du se dig selv finpudse dit håndværk i et team med ambitiøse kollegaer som kæmper for at opretholde vores navn og ry!? Brænder du for kokkefaget? føgler du stolthed i fagets traditioner og håndværk! Sætter du en ære i at vidergive din viden og dit håndværk til den næste generation! Så det DIG vi søger! Vi forventer: DU HAR ET SVENDEBREV (Uddanet kok) Du taler og skriver dansk. Du har modenheden og forståelse for hvad det kræver at have frihed med ansvar - Du er stabil, møder til tiden og er fleksibel . At du klar på alternative opgaver Er en teamspiller der kan trives i et meget travlt miljø Mulighed for at kunne komme på arbejde selvstændigt (Kørekort vil være en fordel) At du er udadvendt og ikke er bange for kunde kontakt At man er ansvarsbevist Du har en stor interesse i faget og brænder for at lære mere At man at fuldføre de daglige opgaver helt. Man skal vare indstillet på at have lærlinge som man er ansvarlig og forpligtet til at uddanne Du skal kunne arbejde selvstændig og være selvstændig, ved blandt andet planlægning af arbejdsgang. Bidrage til en større helhed, samt kordinere mellem kolegaer på både dags hold og aften hold. Så tilbyder vi: En arbejdsplads med overenskomst! og OK Arbejdsforhold En arbejdes plads hvor du kan få erfaring. En arbejdsplads hvor du vil blive udfordret, både på håndværk og faglig viden. En stilling med ansvar og mulighed for indflydelse. Du vil komme igennem alle arbejdsopgaverne i køkken. Lige fra varmt kold dessert, og vareindkøb. Vi er et mindre hotel, så der er altid noget at tage fat i. En fleksibel arbejdsplads mulighed for at eksperimentere En virksomhed under udvikling og fornyelse. Et stærkt team med blod på tanden og en holdånd som vil forbavse dig. Hvad er det værste der kan ske?. At du fejler?, det heder erfaring! ). Jeg glæder mig til at høre fra dig! Kontakt dorris@korningkro.dk eller 75 67 35 69 _____________________________________________________________________ Praktisk informationer og lidt om kroen og os. Hotel Korningkro søger en frisk og energisk kok, der kan arbejde selvstændigt og i et team, i både travlt og stille miljø. Vi er på udkig efter en kok til en spændende og udfordrende stilling, hvor du skal være med til at opretholde og videreudvikle Korningkro s høje serviceniveau også når det går rigtig stærkt. Vi har, Selskaber samt catering ud af huset, kurser og en skøn a la carte restaurant om aftenen for både overnattende gæster samt gæster udefra. Man vil komme til at have med alt at gøre, fra planlægning, varebestilling, for beredning og afvikle de forskellige arrangementer situationer. Du vil blive mødt af engagerede kollegaer og du vil få mulighed for teamarbejde såvel som stor frihed under ansvar. Du vil indgå i et engageret team bestående af 2-3 kokkeelever, 2 kokke, 1 suchef samt 1 semi kontor køkkenchef ) Korningkro ligger lidt uden fra Horsens mod Tørring Uldum. Korningkro en et familiedrevet hotel som startede for over 42 år siden med Visti og Dorris da de købte stedet, siden hen har de udbygget og forstørret til det vi ser i dag, hvor deres yngste søn er trådt til som kromand og har ansvar for driften og så meget mere. Hotellet har 22 værelser og selskabs lokaler med plads, op til i alt 350 personer, samt små møde lokaler og restauranten. Vores hus ord! for at vi kan præsterer det bedste for gæsterne, skal vi selv synes vi har verdens bedste job. Hos os er alle lige, lige meget om du er direktør eller opvasker Er du den vi mangler og er vi dem du kan se dig selv hos. Beder vi dig sende en ansøgning med dit cv og lidt om dig selv Kontakt dorris@korningkro.dk eller 75 67 35 69.

Søger ny kokke der kan starte HURTIGST muligt!

Kan du se dig selv finpudse dit håndværk i et team med ambitiøse kollegaer som kæmper for at opretholde vores navn og ry!?

Brænder du for kokkefaget? føgler du stolthed i fagets traditioner og håndværk! Sætter du en ære i at vidergive din viden og dit håndværk til den næste generation!

Så det DIG vi søger! 

 

Vi forventer:

DU HAR ET SVENDEBREV (Uddanet kok)

Du taler og skriver dansk.

Du har modenheden og forståelse for hvad det kræver at have frihed med ansvar - Du er stabil, møder til tiden og er fleksibel .

At du klar på alternative opgaver

Er en teamspiller der kan trives i et meget travlt miljø 

Mulighed for at kunne komme på arbejde selvstændigt (Kørekort vil være en fordel)

At du er udadvendt og ikke er bange for kunde kontakt

At man er ansvarsbevist

Du har en stor interesse i faget og brænder for at lære mere

At man at fuldføre de daglige opgaver helt.

Man skal vare indstillet på at have lærlinge som man er ansvarlig og forpligtet til at uddanne

Du skal kunne arbejde selvstændig og være selvstændig, ved blandt andet planlægning af arbejdsgang. Bidrage til en større helhed, samt kordinere mellem kolegaer på både dags hold og aften hold.

Så tilbyder vi:

En arbejdsplads med overenskomst! og OK Arbejdsforhold

En arbejdes plads hvor du kan få erfaring.

En arbejdsplads hvor du vil blive udfordret, både på håndværk og faglig viden.

En stilling med ansvar og mulighed for indflydelse.

Du vil komme igennem alle arbejdsopgaverne i køkken. Lige fra varmt/kold/dessert, og vareindkøb. Vi er et mindre hotel, så der er altid noget at tage fat i. 

En fleksibel arbejdsplads mulighed for at eksperimentere

En virksomhed under udvikling og fornyelse.

Et stærkt team med blod på tanden og en holdånd som vil forbavse dig.

Hvad er det værste der kan ske?. At du fejler?, det heder erfaring! ;). Jeg glæder mig til at høre fra dig! 

 

Kontakt 

dorris@korningkro.dk eller 75 67 35 69 

 _____________________________________________________________________

Praktisk informationer og lidt om kroen og os.

Hotel Korningkro søger en frisk og energisk kok, der kan arbejde selvstændigt og i et team, i både travlt og stille miljø. Vi er på udkig efter en kok til en spændende og udfordrende stilling, hvor du skal være med til at opretholde og videreudvikle Korningkro´s høje serviceniveau – også når det går rigtig stærkt.

Vi har, Selskaber samt catering ud af huset, kurser og en skøn a la carte restaurant om aftenen for både overnattende gæster samt gæster udefra. Man vil komme til at have med alt at gøre, fra planlægning, varebestilling, for beredning og afvikle de forskellige arrangementer situationer.

Du vil blive mødt af engagerede kollegaer og du vil få mulighed for teamarbejde såvel som stor frihed under ansvar. Du vil indgå i et engageret team bestående af 2-3 kokkeelever, 2 kokke, 1 suchef samt 1 semi kontor køkkenchef ;) 

Korningkro ligger lidt uden fra Horsens mod Tørring/Uldum. Korningkro en et familiedrevet hotel som startede for over 42 år siden med Visti og Dorris da de købte stedet, siden hen har de udbygget og forstørret til det vi ser i dag, hvor deres yngste søn er trådt til som kromand og har ansvar for driften og så meget mere. Hotellet har 22 værelser og selskabs lokaler med plads, op til i alt 350 personer, samt små møde lokaler og restauranten.

Vores hus ord! for at vi kan præsterer det bedste for gæsterne, skal vi selv synes vi har verdens bedste job. Hos os er alle lige, lige meget om du er direktør eller opvasker

Er du den vi mangler og er vi dem du kan se dig selv hos.

Beder vi dig sende en ansøgning med dit cv og lidt om dig selv

 

Kontakt

dorris@korningkro.dk eller 75 67 35 69.

KORNING KRO A/SHorsens2020-02-19T00:00:002020-03-21T00:00:00
330190981Knivskarp kok til en af Jyllands mest ambitiøse restauranterRobot Knivskarp kok til en af Jyllands mest ambitiøse restauranter Trods det lidt skæve navn, er Restaurant Remouladen på Vejle Lystbådehavn blandt Jyllands mest ambitiøse restauranter I spidsen for vores køkken står Daniel McBurnie, n af landets mest talentfulde profiler - med en fortid fra bl.a. Rick Stein, AOC og Marchal d Angleterre og nu også køkkenchef på Jyllands p.t. bedst anmelde restaurant i White Guide, Lyst. På grund af travlhed søger vi lige nu en knivskarp kok, der kommer til at indgå i et professionelt team med 4 andre faglærte kokke, 5 kokkeelever, assisterende køkkenchef Kristian Vorsø Jørgensen og creative food director Daniel McBurnie. Vi har stærke holdninger til vores råvarer og omgivelser, men vi er ikke frelste. Vi er vilde med danske råvarer og gerne fra lokalområdet men kun, hvis det er d r, vi finder de bedste varer. En gang om ugen sender vi en bil til Paris efter specialiteter og grøntsager i verdensklasse Smagen er jo alfa omega. Vi arbejder under overenskomst og tilbyder god løn, gode arbejdsforhold, søde kollegaer og en masse udviklings muligheder:) Jobstart hurtigst muligt.

Knivskarp kok til en af Jyllands mest ambitiøse restauranter

Trods det lidt ”skæve” navn, er Restaurant Remouladen på Vejle Lystbådehavn blandt Jyllands mest ambitiøse restauranter; I spidsen for vores køkken står Daniel McBurnie, én af landets mest talentfulde profiler - med en fortid fra bl.a. Rick Stein, AOC og Marchal d'Angleterre og nu også køkkenchef på Jyllands p.t. bedst anmelde restaurant i White Guide, Lyst.

På grund af travlhed søger vi lige nu en knivskarp kok, der kommer til at indgå i et professionelt team med 4 andre faglærte kokke, 5 kokkeelever, assisterende køkkenchef Kristian Vorsø Jørgensen og creative food director Daniel McBurnie.

Vi har stærke holdninger til vores råvarer og omgivelser, men vi er ikke frelste. Vi er vilde med danske råvarer og gerne fra lokalområdet – men kun, hvis det er dér, vi finder de bedste varer. En gang om ugen sender vi en bil til Paris efter specialiteter og grøntsager i verdensklasse; Smagen er jo alfa omega.

Vi arbejder under overenskomst og tilbyder god løn, gode arbejdsforhold, søde kollegaer og en masse udviklings muligheder:)


Jobstart hurtigst muligt.

RemouladenVejle2020-02-21T00:00:002020-04-15T00:00:00
330190337Kælderslagteren søger en kok / slagtersvendBasic Vil du prøve en rigtig slagterbutik, så søger kælderslagteren en slagter eller kok til ekspedition, opskæring og mad ud af huset. Du: Brænder for at give kunderne den bedste betjening og service Er smilende og imødekommende Arbejder i et hurtigt tempo og bevarer overblikket Er en god sælger med et smil til vores kunder Er udadvendt og præsentabel Erfaring med opskæring Erfaring med kundekontakt Kan arbejde lørdage Os: Kælderslagteren er en moderne slagterbutik med et lækkert varesortiment og engageret personale. Vil du være en del af vores team, kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job, og har du de rette evner, har vi mulighederne. Vores arbejdstid ligger mandag til lørdag 8 - 18 (dog med 1 fast fridag) Arbejdstid er 37 timer om ugen. Løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse hurtigst muligt og efter aftale. Vi venter gerne på den helt rigtige person. Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte Henrik på tlf.: 2177 2217. Vi ønsker din ansøgning via mail på: mesterslagteren@mail.tele.dk Kælderslagteren Søndergade 5 8600 Silkeborg Tlf. 86 82 12 34 mad med mere er en kæde med 38 selvstændige slagterbutikker. En mad med mere-slagter står 100 inde for det kød og de udskæringer, du finder i en af kædens butikker, uanset om det er oksekød, kalvekød, svinekød eller lammekød med en klar holdning til kvalitet og dyrevelfærd. Altid gode og friske råvarer af høj kvalitet. Kvalitetskød, specialiteter og inspirerende ideer samt opskrifter. Mad ud af huset med velsmagende menuer til hverdag og gæst .

Vil du prøve en rigtig slagterbutik, så søger kælderslagteren en

slagter eller kok til ekspedition, opskæring og mad ud af huset.

 

Du:

 

Brænder for at give kunderne den bedste betjening og service

Er smilende og imødekommende

Arbejder i et hurtigt tempo og bevarer overblikket

Er en god sælger med et smil til vores kunder

Er udadvendt og præsentabel

Erfaring med opskæring

Erfaring med kundekontakt

Kan arbejde lørdage

 

Os:

 

Kælderslagteren er en moderne slagterbutik med et lækkert varesortiment

og engageret personale. Vil du være en del af vores team, kan

vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job, og har du de rette

evner, har vi mulighederne. Vores arbejdstid ligger mandag til lørdag

8 - 18 (dog med 1 fast fridag)

Arbejdstid er 37 timer om ugen. Løn efter kvalifikationer.

 

Tiltrædelse hurtigst muligt og efter aftale. Vi venter gerne på den

helt rigtige person.

 

Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte

Henrik på tlf.: 2177 2217.

 

Vi ønsker din ansøgning via mail på: mesterslagteren@mail.tele.dk

 

Kælderslagteren   Søndergade 5 8600 Silkeborg Tlf. 86 82 12 34

 

mad med mere er en kæde med 38 selvstændige slagterbutikker. En mad med mere-slagter står 100% inde for det kød og de udskæringer, du finder i en af kædens butikker, uanset om det er oksekød, kalvekød, svinekød eller lammekød med en klar holdning til kvalitet og dyrevelfærd.

Altid gode og friske råvarer af høj kvalitet. Kvalitetskød, specialiteter og inspirerende ideer samt opskrifter. Mad ud af huset med velsmagende menuer til hverdag og gæst .

ORS/Small/d67b696a_logo.pngKælderslagteren ApSSilkeborg2020-02-20T12:04:54.8102020-03-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Sushi Kok søges/ We are looking for sushi chef

RESTAURANT SHANGRILA VEJLE ApS

Vejle
Hi. Det er Restaurant Shangrila i Vejle. Vi er en buffet restaurant, som serverer kinesiske varme retter, sushi og mogolian barbecue. Arbejdesopgaver består af, at lave sushi og forberedelserne.Arbejdstid er 30 til 36 timer om uge efter aftale. Du s...
Indrykket:19. februar 2020

Dygtig og kreativ kok til kantine i Vejle søges

CDK

Vejle Øst
Har du lyst til at være en del af et velfungerende team i et godt køkken? Brænder du for at lave mad fra bunden med gode, friske råvarer, hvor smagen og kvaliteten er i højsædet? Så er Cheval Blanc Kantiner måske din nye arbejdsplads. Hos Cheval Bla...
Indrykket:19. februar 2020

Nye kokke! JA TAK! 2 Stk. kom frisk!

KORNING KRO A/S

Horsens
Søger ny kokke der kan starte HURTIGST muligt! Kan du se dig selv finpudse dit håndværk i et team med ambitiøse kollegaer som kæmper for at opretholde vores navn og ry!? Brænder du for kokkefaget? føgler du stolthed i fagets traditioner og håndværk!...
Indrykket:19. februar 2020

Knivskarp kok til en af Jyllands mest ambitiøse restauranter

Remouladen

Vejle
Knivskarp kok til en af Jyllands mest ambitiøse restauranter Trods det lidt skæve navn, er Restaurant Remouladen på Vejle Lystbådehavn blandt Jyllands mest ambitiøse restauranter I spidsen for vores køkken står Daniel McBurnie, n af landets mest tal...
Indrykket:21. februar 2020

Kælderslagteren søger en kok / slagtersvend

Kælderslagteren ApS

Silkeborg
Vil du prøve en rigtig slagterbutik, så søger kælderslagteren en slagter eller kok til ekspedition, opskæring og mad ud af huset. Du: Brænder for at give kunderne den bedste betjening og service Er smilende og imødekommende Arbejder i et hurtigt tem...
Indrykket:20. februar 2020