Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sushi kok til både fuldtid og deltids stillinger

Sushi Daily Vejle søger på grund af travlhed 2 sushi kokke til ansættelse snarest.

Sushi Daily Vejle ligger i Bilka, og arbejdstiderne vil ligge i tidsrummet mellem kl. 06.00-20.00. Der er tale om to stillinger, hvor den ene er på 37 timer, og den anden på 16 timer.

Arbejdstiden dækker alle ugens 7 dage, og du kan forvente 1-2 fridage i ugen. De nye kolleger kommer til at indgå i en vagtplan.

Da opgaven primært er tilberedning af sushi, er det en fordel, hvis du har erfaring med at lave sushi eller asiatisk mad.

Du har også gerne erfaring med at tale med kunder, da en del af jobbet er salg og vejledning. På grund af kundekontakten, er det en fordel, hvis du kan kommunikere på dansk - alternativt engelsk.

Hvis du er fleksibel, mødestabil, en god kollega og udadvendt er det en fordel.

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du meget velkommen til at kontatakte Sorin Dumitrascu på 71975805.

For at søge stillingen, skal du sendt din ansøgning og dit cv til sushifestdanmark@gmail.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330091692Phoenix-2c986d7912019-09-18T00:00:00Sushi kok til både fuldtid og deltids stillinger

Sushi Daily Vejle søger på grund af travlhed 2 sushi kokke til ansættelse snarest.

Sushi Daily Vejle ligger i Bilka, og arbejdstiderne vil ligge i tidsrummet mellem kl. 06.00-20.00. Der er tale om to stillinger, hvor den ene er på 37 timer, og den anden på 16 timer.

Arbejdstiden dækker alle ugens 7 dage, og du kan forvente 1-2 fridage i ugen. De nye kolleger kommer til at indgå i en vagtplan.

Da opgaven primært er tilberedning af sushi, er det en fordel, hvis du har erfaring med at lave sushi eller asiatisk mad.

Du har også gerne erfaring med at tale med kunder, da en del af jobbet er salg og vejledning. På grund af kundekontakten, er det en fordel, hvis du kan kommunikere på dansk - alternativt engelsk.

Hvis du er fleksibel, mødestabil, en god kollega og udadvendt er det en fordel.

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du meget velkommen til at kontatakte Sorin Dumitrascu på 71975805.

For at søge stillingen, skal du sendt din ansøgning og dit cv til sushifestdanmark@gmail.com

2019-11-12T00:50:58.023 Sushi Daily Vejle søger på grund af travlhed 2 sushi kokke til ansættelse snarest. Sushi Daily Vejle ligger i Bilka, og arbejdstiderne vil ligge i tidsrummet mellem kl. 06.00-20.00. Der er tale om to stillinger, hvor den ene er på 37 timer, og den anden på 16 timer. Arbejdstiden dækker alle ugens 7 dage, og du kan forvente 1-2 fridage i ugen. De nye kolleger kommer til at indgå i en vagtplan. Da opgaven primært er tilberedning af sushi, er det en fordel, hvis du har erfaring med at lave sushi eller asiatisk mad. Du har også gerne erfaring med at tale med kunder, da en del af jobbet er salg og vejledning. På grund af kundekontakten, er det en fordel, hvis du kan kommunikere på dansk - alternativt engelsk. Hvis du er fleksibel, mødestabil, en god kollega og udadvendt er det en fordel. Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du meget velkommen til at kontatakte Sorin Dumitrascu på 71975805. For at søge stillingen, skal du sendt din ansøgning og dit cv til sushifestdanmark@gmail.com11jobnet2c986d79100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-11-11T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3614052Sushi Daily Vejle11Solkilde Alle 27100VejleDKDanmark0
sushifestdanmark@gmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent824164JobNet5045438504543810016-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2c986d79https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=2c986d79https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2c986d79&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2c986d79&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/13.jpgSushi kok til både fuldtid og deltids stillinger12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362757155sushifestdanmark@gmail.comsushifestdanmark@gmail.comDKDanmarkDKDanmark330148655Sushi Kok søges/ We are looking for sushi chefRobot Hi. Det er Restaurant Shangrila i Vejle. Vi er en buffet restaurant, som serverer kinesiske varme retter, sushi og mogolian barbecue. Arbejdesopgaver består af, at lave sushi og forberedelserne.Arbejdstid er 30 til 36 timer om uge efter aftale. Du skal være god til at møde op, og arbejder aktivt. Vi tilbyder et godt arbejdesmiljøet og en timeløn på 115 kr. Hi. It is Restaurant Shangrila in Vejle. We are a buffet restaurant, serving Chinese hot dishes, sushi and mogolian barbecue. Tasks consist of making sushi and the preparations. Working hours are 30 to 37 hours per week by appointment. You must be good at showing up and working actively. We offer a good working environment and an hourly wage of DKK 115 .

Hi. Det er Restaurant Shangrila i Vejle. Vi er en buffet restaurant, som serverer kinesiske varme retter, sushi og mogolian barbecue. Arbejdesopgaver består af, at lave sushi og forberedelserne.
Arbejdstid er 30 til 36 timer om uge efter aftale. Du skal være god til at møde op, og arbejder aktivt. Vi tilbyder et godt arbejdesmiljøet og en timeløn på 115;kr.

Hi. It is Restaurant Shangrila in Vejle. We are a buffet restaurant, serving Chinese hot dishes, sushi and mogolian barbecue. Tasks consist of making sushi and the preparations. Working hours are 30 to 37 hours per week by appointment. You must be good at showing up and working actively. We offer a good working environment and an hourly wage of DKK 115;.

 

RESTAURANT SHANGRILA VEJLE ApSVejle2020-01-01T00:00:002020-02-22T00:00:00
330139388Bone's Vejle søger ny kok - faglært er ikke et kravRobot Er du V RTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer? Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i vores afdeling i Vejle, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed, hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste, vi har at byde dem også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj. Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til. Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for, at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af, at du får køkkenet til at spille. I Bone s er vi t team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen. Du er Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne En teamplayer, der får tingene til at fungere Glad for at arbejde på aftener og i weekender, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne. Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten. Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du VÆRTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer?

Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i vores afdeling i Vejle, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os.

Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed, hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste, vi har at byde dem – også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj.

Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice – også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til.

Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for, at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af, at du får køkkenet til at spille. I Bone’s er vi ét team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen.

Du er;

  • Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten
  • Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster
  • Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne
  • En teamplayer, der får tingene til at fungere
  • Glad for at arbejde på aftener og i weekender, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne.

Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bone's Restauranter A/SHerning2020-01-22T00:00:002020-02-01T00:00:00
330159299Passioneret kokRobot Passioneret kok søges til kantine Vi søger den rette medarbejder, der brænder for faget, som har lyst til at give vores gæster den bedste madoplevelse hver dag. Vi forventer at du er: Faglært kok Passioneret omkring dit arbejde Stabil flexibel kreativ Vi tilbyder en spændene stilling til den kreative kok. Du vil indgå i et Team på 3 friske medarbejdere som laver morgenmad, frokost og snacks til 110 gæster. Vi laver sund og nærende mad fra bunden med plads til forkælelse. Vi har fokus på power på smag, krydderurter og krydderier. Anrettet flot og indbydende. Arbejdstiden er 7-15 i hverdage evt. enkelte selskaber i weekenden. Løn efter kvalifikationer. Send en skriftlig ansøgning med cv. Der vil blive afholdt løbende samtaler indtil den rette er fundet.

Passioneret kok søges til kantine 

Vi søger den rette medarbejder, der brænder for faget, som har lyst til at give vores gæster  den bedste madoplevelse hver dag. 

Vi forventer at du er:

  • Faglært kok 
  • Passioneret omkring dit arbejde 
  • Stabil
  • flexibel
  • kreativ

Vi tilbyder en spændene stilling til den kreative kok. 

Du vil indgå i et Team på 3 friske medarbejdere som laver morgenmad, frokost og snacks til 110+ gæster. 

Vi laver sund og nærende mad fra bunden med plads til forkælelse.

Vi har fokus på power på smag, krydderurter og krydderier. Anrettet flot og indbydende. 

Arbejdstiden er 7-15 i hverdage + evt. enkelte selskaber i weekenden. 

Løn efter kvalifikationer. 

 

Send en skriftlig ansøgning med cv.
Der vil blive afholdt løbende samtaler indtil den rette er fundet. 

 

 

 

Admincom Gastro ApSSkanderborg2020-01-17T00:00:002020-03-01T00:00:00
330151520Cater/kok søges til vores Grab'N Go kantine i HillerødRobot Du vil som cater kok indgå i vores team for daglig produktion, ligesom vi forventer, at du er aktiv i produktudvikling og øvrige opgaver. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af: Produktion til kantinen med høj kvalitet, god smag og flot anretning Produktion og håndtering af mødeforplejning Pakning, opstilling, løbende opfyldning samt rengøring ved buffet og salgsområde Vi forventer, at du sætter en ære i at arbejde i et køkken og en kantine med en meget høj standard indenfor renlighed, kvalitetssikring og fødevaresikkerhed. Du skal være med til at sikre en stabil og solid drift med øje for optimering af køkkenet, men også være parat til nye tiltag i samarbejde med din køkkenchef. Du vil være en del af et team og får tæt kontakt til vores gæster i kantinen, som primært er unge mennesker. Det er en travl hverdag, hvor det er vigtigt med et smil på læben og evnen til at holde hovedet koldt også i pressede situationer, hvor tingene går stærkt. Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter: Højt servicegen og passion for mad Overholde aftaler og deadlines Have masser af energi Kunne modtage og give konstruktiv kritik Bevare det gode humør Er en loyal og stabil kollega Du vil i denne stilling blive en del af en landsdækkende cateringkæde med afdelinger fordelt i hele landet og et hovedkontor placeret i Åbyhøj lige udenfor Århus, hvor den daglige kontakt til de forskellige afdelinger og kunder foregår igennem. På den måde giver det køkkenerne mulighed for at gøre det, de er bedst til nemlig at give kunderne nogle rigtig gode madoplevelser. Der er tale om en fuldtidsstilling. Tiltrædelse: Efter aftale. Frist for indsendelse af ansøgning: 31 01 2020. Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job@dinnerdeluxe.dk med mærket Cater kok Hillerød . Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@dinnerdeluxe.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, således at vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale. Vi vil gerne høre om dine kvalifikationer, gennemførte uddannelser, opnåede kompetencer og relevant erhvervserfaring, dog vil vi gøre opmærksom på, at hvis du vælger at angive referencer, vil det blive betragtet som et samtykke til, at vi må kontakte dem. Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.

Du vil som cater/kok indgå i vores team for daglig produktion, ligesom vi forventer, at du er aktiv i produktudvikling og øvrige opgaver. 

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

  • Produktion til kantinen med høj kvalitet, god smag og flot anretning
  • Produktion og håndtering af mødeforplejning
  • Pakning, opstilling, løbende opfyldning samt rengøring ved buffet og salgsområde

Vi forventer, at du sætter en ære i at arbejde i et køkken og en kantine med en meget høj standard indenfor renlighed, kvalitetssikring og fødevaresikkerhed. Du skal være med til at sikre en stabil og solid drift med øje for optimering af køkkenet, men også være parat til nye tiltag i samarbejde med din køkkenchef.

Du vil være en del af et team og får tæt kontakt til vores gæster i kantinen, som primært er unge mennesker. Det er en travl hverdag, hvor det er vigtigt med et smil på læben og evnen til at holde hovedet koldt – også i pressede situationer, hvor tingene går stærkt.

Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter:

  • Højt servicegen og passion for mad
  • Overholde aftaler og deadlines
  • Have masser af energi
  • Kunne modtage og give konstruktiv kritik
  • Bevare det gode humør
  • Er en loyal og stabil kollega

Du vil i denne stilling blive en del af en landsdækkende cateringkæde med afdelinger fordelt i hele landet og et hovedkontor placeret i Åbyhøj lige udenfor Århus, hvor den daglige kontakt til de forskellige afdelinger og kunder foregår igennem. På den måde giver det køkkenerne mulighed for at gøre det, de er bedst til – nemlig at give kunderne nogle rigtig gode madoplevelser.

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Tiltrædelse: Efter aftale. Frist for indsendelse af ansøgning: 31/01/2020.

Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job@dinnerdeluxe.dk med mærket 'Cater/kok Hillerød'. 

Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@dinnerdeluxe.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, således at vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale.

Vi vil gerne høre om dine kvalifikationer, gennemførte uddannelser, opnåede kompetencer og relevant erhvervserfaring, dog vil vi gøre opmærksom på, at hvis du vælger at angive referencer, vil det blive betragtet som et samtykke til, at vi må kontakte dem.

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.

DINNERDELUXE ApSÅbyhøj2020-01-08T00:00:002020-01-31T00:00:00
330149836Dygtig kollega til afvikling af frokost i MIBPakhuseneRobot MIB søger en faglært og dygtig kollega til vores afdeling i PAKHUSENE på Aarhus Ø Brænder du for at arbejde i et professionelt køkken med masser af lækker mad og en hverdag med fart på? Vi søger en udlært cater eller kok, der kan bidrage til den daglige produktion og anretning af frokostordninger, sandwich, tapas og smørrebrød. Hvad forventer vi af dig? Du er udlært cater eller kok med erfaring fra kantine, produktionskøkken eller storkøkken. Du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar. Du har overblik og kan holde styr på dit parti også når der er travlt. Du har ordenssans og god hygiejne i køkkenet. Du er glad, smilende og har lyst til at indgå i teamet. Du er arbejdsom, loyal og kan lide at have mange bolde i luften. Du er omstillingsparat og klar på nye udfordringer. Arbejdsopgaver: Opbakning og produktion Afviklingen af den daglige frokostordning ud af huset Tænke logisk i og omkring afvikling og pakning Klargøring til specialarrangementer Deltage i den daglige rengøring, egenkontrol samt uddannelse af elever Hvad kan vi tilbyde? En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst arbejdsmiljø En kreativ arbejdsplads med plads til udvikling Arbejdstider fra mandag til fredag i tidsrummet ca. kl. 06.00 - 15.00 Løn efter kvalifikationer Pensionsordning Vil du vide mere? Din ansøgning, CV samt vellignende billede skal sendes til køkkenchef Anders Brøgger anders@mibpakhusene.dk, senest 20. januar 2020. MIB PAKHUSENE er en del af MARTIN IB A S et gastronomisk univers

 

MIB søger en faglært og dygtig kollega til vores afdeling i PAKHUSENE på Aarhus Ø

Brænder du for at arbejde i et professionelt køkken med masser af lækker mad og en hverdag med fart på?

Vi søger en udlært cater eller kok, der kan bidrage til den daglige produktion og anretning af frokostordninger, sandwich, tapas og smørrebrød.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du er udlært cater eller kok med erfaring fra kantine, produktionskøkken eller storkøkken.
  • Du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar.
  • Du har overblik og kan holde styr på dit parti – også når der er travlt.
  • Du har ordenssans og god hygiejne i køkkenet.
  • Du er glad, smilende og har lyst til at indgå i teamet.
  • Du er arbejdsom, loyal og kan lide at have mange bolde i luften.
  • Du er omstillingsparat og klar på nye udfordringer. 

Arbejdsopgaver:

  • Opbakning og produktion
  • Afviklingen af den daglige frokostordning ud af huset
  • Tænke logisk i og omkring afvikling og pakning
  • Klargøring til specialarrangementer
  • Deltage i den daglige rengøring, egenkontrol samt uddannelse af elever

 

 

 

Hvad kan vi tilbyde?

  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst arbejdsmiljø
  • En kreativ arbejdsplads med plads til udvikling
  • Arbejdstider fra mandag til fredag i tidsrummet ca. kl. 06.00 - 15.00
  • Løn efter kvalifikationer
  • Pensionsordning

Vil du vide mere? Din ansøgning, CV samt vellignende billede skal sendes til køkkenchef Anders Brøgger – anders@mibpakhusene.dk, senest 20. januar 2020.

MIB PAKHUSENE er en del af MARTIN IB A/S – et gastronomisk univers

MIBpakhusene ApSAarhus C2020-01-06T00:00:002020-02-23T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Sushi Kok søges/ We are looking for sushi chef

RESTAURANT SHANGRILA VEJLE ApS

Vejle
Hi. Det er Restaurant Shangrila i Vejle. Vi er en buffet restaurant, som serverer kinesiske varme retter, sushi og mogolian barbecue. Arbejdesopgaver består af, at lave sushi og forberedelserne.Arbejdstid er 30 til 36 timer om uge efter aftale. Du s...
Indrykket:1. januar 2020

Bone's Vejle søger ny kok - faglært er ikke et krav

Bone's Restauranter A/S

Herning
Er du V RTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer? Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i vores afdeling i Vejle, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Som vores ...
Indrykket:22. januar 2020

Passioneret kok

Admincom Gastro ApS

Skanderborg
Passioneret kok søges til kantine Vi søger den rette medarbejder, der brænder for faget, som har lyst til at give vores gæster den bedste madoplevelse hver dag. Vi forventer at du er: Faglært kok Passioneret omkring dit arbejde Stabil flexibel kreat...
Indrykket:17. januar 2020

Cater/kok søges til vores Grab'N Go kantine i Hillerød

DINNERDELUXE ApS

Åbyhøj
Du vil som cater kok indgå i vores team for daglig produktion, ligesom vi forventer, at du er aktiv i produktudvikling og øvrige opgaver. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af: Produktion til kantinen med høj kvalitet, god smag og flot anretning ...
Indrykket:8. januar 2020

Dygtig kollega til afvikling af frokost i MIBPakhusene

MIBpakhusene ApS

Aarhus C
MIB søger en faglært og dygtig kollega til vores afdeling i PAKHUSENE på Aarhus Ø Brænder du for at arbejde i et professionelt køkken med masser af lækker mad og en hverdag med fart på? Vi søger en udlært cater eller kok, der kan bidrage til den dag...
Indrykket:6. januar 2020