Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Svanepleje Odense søger sommerferieafløsere til udekørende ruter.

Svanepleje Odense levere døgnpleje, der vil være muighed for vagter dag, aften og nat. 

                                               Søger du et ansvarsfuldt job, hvor en helhjertet og proffesionel indsats gør en stor forskel for vores borgers hverdag og trivsel, er du den medarbejder vi søger. 

Vi har brug for stabile og engagerede afløsere, der vil være med til at at udføre pleje og omsorgs opgaver i private hjem. 

Vi forventer du

- har hjertet på rette sted, er fleksibel og seviceminded

- er ansvarsfuld, omhyggelig og mødestabil 

- bidrager med en engageret indsats

Vi kan tilbyde

- Et meningsfyldt job, hvor du oplever at gøre en forskel

- Samarbejde og sparring med kolleager

- Et godt arbejdsmiljø, hvor vi tager hånd om hinanden

- Overenskomstmæssig aflønning

Synes du at vores job lyder spændende og har vakt din interesse, hører vi gerne fra dig. Har du spørgsmål eller søger yderligere info om job som afløser hos Svanepleje Odense

Kontakt da :

Teamleder Jette Andersen på tlf. 87706000

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330022403Phoenix-f1f6580512019-05-10T00:00:00Svanepleje Odense søger sommerferieafløsere til udekørende ruter.

Svanepleje Odense levere døgnpleje, der vil være muighed for vagter dag, aften og nat. 

                                               Søger du et ansvarsfuldt job, hvor en helhjertet og proffesionel indsats gør en stor forskel for vores borgers hverdag og trivsel, er du den medarbejder vi søger. 

Vi har brug for stabile og engagerede afløsere, der vil være med til at at udføre pleje og omsorgs opgaver i private hjem. 

Vi forventer du

- har hjertet på rette sted, er fleksibel og seviceminded

- er ansvarsfuld, omhyggelig og mødestabil 

- bidrager med en engageret indsats

Vi kan tilbyde

- Et meningsfyldt job, hvor du oplever at gøre en forskel

- Samarbejde og sparring med kolleager

- Et godt arbejdsmiljø, hvor vi tager hånd om hinanden

- Overenskomstmæssig aflønning

Synes du at vores job lyder spændende og har vakt din interesse, hører vi gerne fra dig. Har du spørgsmål eller søger yderligere info om job som afløser hos Svanepleje Odense

Kontakt da :

Teamleder Jette Andersen på tlf. 87706000

 

2019-07-01T00:51:31.090 Svanepleje Odense levere døgnpleje, der vil være muighed for vagter dag, aften og nat. Søger du et ansvarsfuldt job, hvor en helhjertet og proffesionel indsats gør en stor forskel for vores borgers hverdag og trivsel, er du den medarbejder vi søger. Vi har brug for stabile og engagerede afløsere, der vil være med til at at udføre pleje og omsorgs opgaver i private hjem. Vi forventer du - har hjertet på rette sted, er fleksibel og seviceminded - er ansvarsfuld, omhyggelig og mødestabil - bidrager med en engageret indsats Vi kan tilbyde - Et meningsfyldt job, hvor du oplever at gøre en forskel - Samarbejde og sparring med kolleager - Et godt arbejdsmiljø, hvor vi tager hånd om hinanden - Overenskomstmæssig aflønning Synes du at vores job lyder spændende og har vakt din interesse, hører vi gerne fra dig. Har du spørgsmål eller søger yderligere info om job som afløser hos Svanepleje Odense Kontakt da : Teamleder Jette Andersen på tlf. 8770600011jobnetf1f65805100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-30T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3525413SVANE SERVICE, SYD ApS11Havnegade 100F5000Odense CDKDanmark0jea@svanepleje.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid47Tidsbegrænset759278JobNet4987784498778410010-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f1f65805https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f1f65805https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f1f65805&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f1f65805&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale346018Social- og sundhedshjælper10Sundhed77Pleje og omsorg361764150Jette Andersenjea@svanepleje.dkDKDanmarkDKDanmark330076848Social- og Sundhedshjælper/assistentRobot Sociale og Sundhedshjælper assistent Da vores virksomheden fortsat er i stor udvikling og flere og flere borgere vælger os som leverandør til deres personlige pleje og praktisk hjælp, står vi i akut mangel på uddannet personale som kan indgå i vores team. Vi er fritvalgsleverandører i 4 kommuner på Fyn, Svendborg, Langeland, Nyborg og hele Faaborg-Midtfyn. Du skal have lysten og viljen til at arbejde med mennesker, være omstillingsparat og frisk på at din arbejdsdag kan varierre fra dag til dag. Du skal have interesse i at være med til at gøre en forskel for de borgere som har valgt os. Du skal være uddannet. Kontakt Maria Andersen for nærmere information.

Sociale og Sundhedshjælper/assistent

Da vores virksomheden fortsat er i stor udvikling og flere og flere borgere vælger os som leverandør til deres personlige pleje og praktisk hjælp, står vi i akut mangel på uddannet personale som kan indgå i vores team. 

Vi er fritvalgsleverandører i 4 kommuner på Fyn, Svendborg, Langeland, Nyborg og hele Faaborg-Midtfyn. 

Du skal have lysten og viljen til at arbejde med mennesker, være omstillingsparat og frisk på at din arbejdsdag kan varierre fra dag til dag. Du skal have interesse i at være med til at gøre en forskel for de borgere som har valgt os.  

Du skal være uddannet.

 

Kontakt Maria Andersen for nærmere information.

MI-VI-REN ApSRinge2019-08-22T00:00:002019-10-15T00:00:00
330068295OUH Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus søger sygeplejersker samt social- og sundhedsassistenter til intern VikarordningBasic Fleksibelt job for sygeplejersker samt social- og sundhedsassistenter med flair for teamwork Er du uddannet sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent og kunne du tænke dig at være en del af et dynamisk team, der brænder for at hjælpe patienter og kollegaer? Så er det netop dig vi leder efter. Hos Vagtordningen på OUH Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus har vi en ambition om at opbygge en intern vikarordning, så OUH i fremtiden kan blive selvforsynende med sundhedsfagligt personale inden for vikarområdet. Fordele ved at være vikar i Vagtordningen: Du bestemmer selv dine arbejdstider hvornår og hvor meget du vil arbejde Du får indblik i vores forskellige afsnit, specialer og patienter Du har mulighed for at blive tilknyttet en eller flere specifikke afsnit Du forbedrer dine muligheder for eventuel ansættelse Du udvikler dine kompetencer Du hjælper kolleger på travle afdelinger Du bliver en del af et team, som kæmper for at give patienterne på OUH den bedst mulige behandling Du bliver en del af en varm og professionel organisation Du bliver mødt af sundhedsfagligt personale, som arbejder ud for princippet Rigtig vagt til rigtig vagttager Vagtordningens forventninger til dig: Du er uddannet sygeplejerske eller uddannet social- og sundsassistent Du arbejder struktureret og har en høj grad af ansvarsfølelse og fleksibilitet Du kan arbejde selvstændigt, effektivt og omsorgsfuldt Du har kompetencer til at arbejde i tværfaglige teams Du har erfaring med at arbejde på et sygehus Du har lyst til at kaste dig ud i nye opgaver Der vil, inden din første vagt, være en kompetenceafklaring, for bedst at matche afdelinger med tilgængelige vikarer. Send din ansøgning og bliv en del af teamet, vi glæder os til at høre fra dig Ansøgningsfrist d. 1. september 2019 Vi afholder ansættelsessamtaler løbende. Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende og relevante overenskomst mellem Danske Regioner og faglig organisation Se mere om Vagtordningen på http: www.ouh.dk wm494263 For spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Tina Schiønning, leder af Vagtordningen, på tlf. 24 99 81 52 eller Stephanie Osterhammel, sygeplejerekse på tlf. 29 63 13 69

Fleksibelt job for sygeplejersker samt social- og sundhedsassistenter med flair for teamwork

Er du uddannet sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent og kunne du tænke dig at være en del af et dynamisk team, der brænder for at hjælpe patienter og kollegaer? Så er det netop dig vi leder efter.

 

Hos Vagtordningen på OUH Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus har vi en ambition om at opbygge en intern vikarordning, så OUH i fremtiden kan blive selvforsynende med sundhedsfagligt personale inden for vikarområdet.

Fordele ved at være vikar i Vagtordningen:

 • Du bestemmer selv dine arbejdstider – hvornår og hvor meget du vil arbejde

 • Du får indblik i vores forskellige afsnit, specialer og patienter

 • Du har mulighed for at blive tilknyttet en eller flere specifikke afsnit

 • Du forbedrer dine muligheder for eventuel ansættelse

 • Du udvikler dine kompetencer

 • Du hjælper kolleger på travle afdelinger

 • Du bliver en del af et team, som kæmper for at give patienterne på OUH den bedst mulige behandling

 • Du bliver en del af en varm og professionel organisation

 • Du bliver mødt af sundhedsfagligt personale, som arbejder ud for princippet ”Rigtig vagt til rigtig vagttager”

Vagtordningens forventninger til dig:

 

 • Du er uddannet sygeplejerske eller uddannet social- og sundsassistent

 • Du arbejder struktureret og har en høj grad af ansvarsfølelse og fleksibilitet

 • Du kan arbejde selvstændigt, effektivt og omsorgsfuldt

 • Du har kompetencer til at arbejde i tværfaglige teams

 • Du har erfaring med at arbejde på et sygehus

 • Du har lyst til at kaste dig ud i nye opgaver

Der vil, inden din første vagt, være en kompetenceafklaring, for bedst at matche afdelinger med tilgængelige vikarer.

Send din ansøgning og bliv en del af teamet, vi glæder os til at høre fra dig

Ansøgningsfrist d. 1. september 2019

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende.

 

Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende og relevante overenskomst mellem Danske Regioner og faglig organisation

 

Se mere om Vagtordningen på http://www.ouh.dk/wm494263

 

For spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Tina Schiønning, leder af Vagtordningen, på tlf. 24 99 81 52 eller Stephanie Osterhammel, sygeplejerekse på tlf. 29 63 13 69

 


ORS/Small/ce80245d_logo.pngLogistikafdelingenOdense C2019-08-05T17:04:32.3872019-09-01T00:00:00
330076506Handicaphjælper - OdenseRobot Er det dig jeg søger?Søger du et studiejob, hvor du kan hjælpe et andetmenneske, så denne kan leve et liv, som alle andre? Så behøver du kun at søge dette job hos mig. Jeg er en kvinde på 47 år, der har muskelsvind. Bruger bi-pap om natten og har kateter.Jeg er billedkunstner og elsker at eksperimentere i køkkenet.Jeg bor ved Odense havn. Jeg søger 2 studerende, som kan arbejde en lørdag om mdr (24 timers vagter) ogmulighed for flere vagter ved ferie, sygdom mm. Vagterne ligger i ulige uger. Du:? Skal kunne starte med det samme? Har kørekort? Lyst til at arbejde? Fleksibel? Sover let, da du skal kunne hører mig om natten? Ikke ryger? Affinde dig med ikke at bruge dufte, da jeg har allergi (vaskepulver,skyllemiddel, parfume, deo, hårprodukter, sæbe, creme osv skal væreparfumeri) Har dette vagt din interesse, så skriv hurtigst muligt en mail til mig. Der vil løbende væresamtaler og har man ikke fået besked senest den 1 10 er man ikke kommet i betragtning.Når du sender din mail, skriv venligst i emnefeltet: studiejob, så har jeg nemmere ved atfinde dig. Jeg er ligeglad med diverse udtalelser, så send dem venligst ikke med, men helleresælg dig selv på bedst mulig måde i en ansøgning :) og helst gerne et billede ogalder Glæder mig til at høre fra dig.Lone Maj Nørreløkkee-mail: lonemaj72@gmail.com

Er det dig jeg søger?
Søger du et studiejob, hvor du kan hjælpe et andet
menneske, så denne kan leve et liv, som alle andre?

Så behøver du kun at søge dette job hos mig.

Jeg er en kvinde på 47 år, der har muskelsvind. Bruger bi-pap om natten og har kateter.
Jeg er billedkunstner og elsker at eksperimentere i køkkenet.
Jeg bor ved Odense havn.

Jeg søger 2 studerende, som kan arbejde en lørdag om mdr (24 timers vagter) og
mulighed for flere vagter ved ferie, sygdom mm. Vagterne ligger i ulige uger.

Du:
? Skal kunne starte med det samme
? Har kørekort
? Lyst til at arbejde
? Fleksibel
? Sover let, da du skal kunne hører mig om natten
? Ikke ryger
? Affinde dig med ikke at bruge dufte, da jeg har allergi (vaskepulver,
skyllemiddel, parfume, deo, hårprodukter, sæbe, creme osv skal være
parfumeri)

Har dette vagt din interesse, så skriv hurtigst muligt en mail til mig. Der vil løbende være
samtaler og har man ikke fået besked senest den 1/10 er man ikke kommet i betragtning.
Når du sender din mail, skriv venligst i emnefeltet: studiejob, så har jeg nemmere ved at
finde dig.

Jeg er ligeglad med diverse udtalelser, så send dem venligst ikke med, men hellere
sælg dig selv på bedst mulig måde i en ansøgning :) og helst gerne et billede og
alder

Glæder mig til at høre fra dig.
Lone Maj Nørreløkke
e-mail: lonemaj72@gmail.com

LOBPAOdense C2019-08-21T00:00:002019-09-18T00:00:00
330070889Handicaphjælper søges til 30 timers stilling i OdenseRobot OMRÅDE: 5220 Odense SØ LIDT OM MIG: Jeg er en frisk og aktiv mand i fyrrerne, som er kørestolsbruger pga. medfødt muskelsvind. Jeg har også respirator og har brug for hjælp 24-7. Jeg bor i lejet rækkehus sammen med min kone i Odense. Jeg har et positivt livssyn og er en glad, udadvendt, aktiv og selvstændig mand. Jeg laver frivilligt foreningsarbejde. Ellers bruger jeg tid på mit hjem og have og er sammen med min kone, venner og familie. Tager ofte ud af huset til fest, biograf, koncert, kulturalle arrangementer, vin-bar, café, ud at spise osv. Jeg skal have hjælp til alt, herunder personlig pleje, huslige gøremål, rengøring, madlavning, indkøb, hjælpe til i have og drivhus, ledsagelse ud af huset og køre min bil. Dette er blot nogen eksempler, der kan forekomme andre opgaver. JOBBESKRIVELSE: Jeg søger en frisk og positiv hjælper på over 35 år. Du skal helst bo på Fyn og være ikke ryger og have kørekort. Du skal desuden være stabil, arrangeret, lærenem, tålmodig, ansvarsbevidst, fleksibel og have let til smil. Før du kan starte, skal du gennemgå et oplæringsforløb på 40-60 timer. Du skal sidemandoplæres i at hjælpe mig og alt omkring respirator og medicinsk sug. Du skal også deltage i obligatorisk respirator-kursus i 6 timers på Respirationscenter Vest på Skejby Sygehus. Du vil indgå i et hjælperteam med fire andre hjælpere, som har været ansat i 24, 16, 5 og 1 år. Dine vagter vil indgå i en fast 4 ugers rulleplan, og kan både være hverdage, weekender, jul og nytår. Arbejdstiden starter kl. 8.00. Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i. KVALIFIKATIONER: Bo på Fyn Ikke ryger Kørekort Selvstændig Tåle hund generelt husdyr Kan lide havearbejde og drivhus Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem Stabil, arrangeret, lærenem, tålmodig, ansvarsbevidst, fleksibel og kan indgå i et team PRAKTISKE INFORMATIONER: Startdato: 09.2019 uge 38 Oplæring: Uge 36 og 37 Deltid: 30 timer pr. uge Sidste frist for ansøgning: 08.2019 Afholdelse af samtaler: Løbende Jeg forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet Hører du ikke fra mig indenfor 2 uger efter ansøgningsfristen, er det desværre ikke dig, jeg har valgt. LØN: Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 129,81 kr. Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information. *Fra 01.01.2009 KONTAKT: Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: jobodense@gmail.com med beskrivelse af dig selv, din livssituation og hvorfor du søger stillingen som handicaphjælper hos mig. Du skal venligst medsend et foto af dig selv. BEMÆRK: Inden du søger stilingen skal du gøre dig klart, om det er tilstrækkeligt for dig med en stilling på 30 timer om ugen i gennemsnit. Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent David Bøtker på mail: David@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997378 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00. Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200230 HANDICAPFORMIDLINGEN: Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør og specialist på området. Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.

OMRÅDE: 5220 Odense SØ

LIDT OM MIG:
Jeg er en frisk og aktiv mand i fyrrerne, som er kørestolsbruger pga. medfødt muskelsvind. Jeg har også respirator og har brug for hjælp 24-7. Jeg bor i lejet rækkehus sammen med min kone i Odense.
Jeg har et positivt livssyn og er en glad, udadvendt, aktiv og selvstændig mand. Jeg laver frivilligt foreningsarbejde. Ellers bruger jeg tid på mit hjem og have og er sammen med min kone, venner og familie. Tager ofte ud af huset til fest, biograf, koncert, kulturalle arrangementer, vin-bar, café, ud at spise osv.
Jeg skal have hjælp til alt, herunder personlig pleje, huslige gøremål, rengøring, madlavning, indkøb, hjælpe til i have og drivhus, ledsagelse ud af huset og køre min bil. Dette er blot nogen eksempler, der kan forekomme andre opgaver.

JOBBESKRIVELSE:
Jeg søger en frisk og positiv hjælper på over 35 år. Du skal helst bo på Fyn og være ikke ryger og have kørekort. Du skal desuden være stabil, arrangeret, lærenem, tålmodig, ansvarsbevidst, fleksibel og have let til smil.
Før du kan starte, skal du gennemgå et oplæringsforløb på 40-60 timer. Du skal sidemandoplæres i at hjælpe mig og alt omkring respirator og medicinsk sug. Du skal også deltage i obligatorisk respirator-kursus i 6 timers på Respirationscenter Vest på Skejby Sygehus.
Du vil indgå i et hjælperteam med fire andre hjælpere, som har været ansat i 24, 16, 5 og 1 år. Dine vagter vil indgå i en fast 4 ugers rulleplan, og kan både være hverdage, weekender, jul og nytår. Arbejdstiden starter kl. 8.00.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Bo på Fyn
 • Ikke ryger
 • Kørekort
 • Selvstændig
 • Tåle hund /generelt husdyr
 • Kan lide havearbejde og drivhus
 • Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem
 • Stabil, arrangeret, lærenem, tålmodig, ansvarsbevidst, fleksibel og kan indgå i et team

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: 09.2019 – uge 38
 • Oplæring: Uge 36 og 37
 • Deltid: 30 timer pr. uge
 • Sidste frist for ansøgning: 08.2019
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Jeg forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hører du ikke fra mig indenfor 2 uger efter ansøgningsfristen, er det desværre ikke dig, jeg har valgt.

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 129,81 kr.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: jobodense@gmail.com med beskrivelse af dig selv, din livssituation og hvorfor du søger stillingen som handicaphjælper hos mig. Du skal venligst medsend et foto af dig selv.
BEMÆRK: Inden du søger stilingen skal du gøre dig klart, om det er tilstrækkeligt for dig med en stilling på 30 timer om ugen i gennemsnit.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent David Bøtker på mail: David@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997378 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200230

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.

HANDICAPFORMIDLINGEN ApSOdense SØ2019-08-09T00:00:002019-09-16T00:00:00
330066229God vikar søges - til måske atypisk fysisk aktiv kvinde med medfødt sjældent handicap og sclerose :-) - bosiddende i OdenseRobot LIDT OM MIG: Lidt om hvem jeg er og hvad mit liv indeholder Jeg er en ung kvinde (36 år) så føler mig stadig ung Jeg går meget op i min træning og kost prøver at spise træningssundt mad i hverdagen og så kan der i weekenden godt blive plads til en pizza Livet skal jo også leves Mine hjælpere har dog egen mad med på arbejde, så bare rolig du behøver ikke selv spise alle de grøntsager, bønner og linser, men en fordel hvis du kan lide at lave sund mad Jeg går som sagt op i træning jeg træner gerne dagligt mine hjælpere assistere mig i mine øvelser og det er en hjælp for mig, hvis du kan være motiverende Jeg løber også en del ved hjælp af en RaceRunner (har en cykel til mine hjælpere, så du behøver ikke være den store løber selv ) Men du skal kunne lide at komme ud hele året Derudover har det en stor værdi at mit hjem er ryddeligt og pænt jeg bor i et rækkehus med tilhørende have, ses med venner veninder (hvor du gerne skal evne at give mig et privat rum plads), se en serie på Netflix, være sammen med min kæreste. Jeg har også en ældre labrador som bliver luftet Jeg laver en del forskelligt frivilligt arbejde, så vi kommer lidt omkring i Danmark Kørekort og erfaring med at færdes på de danske veje er et must JOBBESKRIVELSE: Jeg søger som sagt vikarer som kan træde til ved sygdom og ferie. Du vil selvfølgelig blive tilbudt fastansættelse, hvis der på et senere tidspunkt bliver en fuldtidsstilling åben og vi har den rette kemi Vagterne er som udgangspunkt længerevarende. Fleksibilitet er en god kvalifikation. Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i. KVALIFIKATIONER: Kørekort Fleksibel Selvstændig Have respekt- og forståelse for at arbejde i privat hjem Tåle hund PRAKTISKE INFORMATIONER: Startdato: Hurtigst muligt Vikariat Sidste frist for ansøgning: 11.09.2019 Afholdelse af samtaler: Vil blive holdt løbende så tøv ikke for længe Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side LØN: Jeg har overdraget mig arbejdsgiveransvar til Handicapformidlingen og lønnen følger Odense Kommunes satser indenfor BPA-området. Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information. *Fra 01.01.2009 KONTAKT: Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: rie-bpa@email.dk gerne med et billede af dig selv. Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent på mail: regin@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997370 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00. Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200173 De bedste hilsner Rie HANDICAPFORMIDLINGEN: Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør og specialist på området. Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.

LIDT OM MIG:
Lidt om hvem jeg er og hvad mit liv indeholder Jeg er en ung kvinde (36 år) – så føler mig stadig ung Jeg går meget op i min træning og kost – prøver at spise træningssundt mad i hverdagen og så kan der i weekenden godt blive plads til en pizza Livet skal jo også leves Mine hjælpere har dog egen mad med på arbejde, så bare rolig du behøver ikke selv spise alle de grøntsager, bønner og linser, men en fordel hvis du kan lide at lave sund mad Jeg går som sagt op i træning – jeg træner gerne dagligt mine hjælpere assistere mig i mine øvelser og det er en hjælp for mig, hvis du kan være motiverende Jeg løber også en del ved hjælp af en RaceRunner (har en cykel til mine hjælpere, så du behøver ikke være den store løber selv ) Men du skal kunne lide at komme ud hele året

Derudover har det en stor værdi at mit hjem er ryddeligt og pænt – jeg bor i et rækkehus med tilhørende have, ses med venner/veninder (hvor du gerne skal evne at give mig et privat rum/plads), se en serie på Netflix, være sammen med min kæreste. Jeg har også en ældre labrador som bliver luftet Jeg laver en del forskelligt frivilligt arbejde, så vi kommer lidt omkring i Danmark Kørekort og erfaring med at færdes på de danske veje er et must

JOBBESKRIVELSE:
Jeg søger som sagt vikarer som kan træde til ved sygdom og ferie. Du vil selvfølgelig blive tilbudt fastansættelse, hvis der på et senere tidspunkt bliver en fuldtidsstilling åben og vi har den rette kemi

Vagterne er som udgangspunkt længerevarende. Fleksibilitet er en god kvalifikation.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort
 • Fleksibel
 • Selvstændig
 • Have respekt- og forståelse for at arbejde i privat hjem
 • Tåle hund

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Hurtigst muligt
 • Vikariat
 • Sidste frist for ansøgning: 11.09.2019
 • Afholdelse af samtaler: Vil blive holdt løbende – så tøv ikke for længe
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Jeg har overdraget mig arbejdsgiveransvar til Handicapformidlingen og lønnen følger Odense Kommunes satser indenfor BPA-området. Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: rie-bpa@email.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent på mail: regin@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997370 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200173

De bedste hilsner

Rie

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.

 

 

HANDICAPFORMIDLINGEN ApSOdense SV2019-07-31T00:00:002019-09-11T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Social- og Sundhedshjælper/assistent

MI-VI-REN ApS

Ringe
Sociale og Sundhedshjælper assistent Da vores virksomheden fortsat er i stor udvikling og flere og flere borgere vælger os som leverandør til deres personlige pleje og praktisk hjælp, står vi i akut mangel på uddannet personale som kan indgå i vores...
Indrykket:22. august 2019
Udløbsdato:15. oktober 2019

OUH Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus søger sygeplejersker samt social- og sundhedsassistenter til intern Vikarordning

Logistikafdelingen

Odense C
Fleksibelt job for sygeplejersker samt social- og sundhedsassistenter med flair for teamwork Er du uddannet sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent og kunne du tænke dig at være en del af et dynamisk team, der brænder for at hjælpe patiente...
Indrykket:5. august 2019
Udløbsdato:1. september 2019

Handicaphjælper - Odense

LOBPA

Odense C
Er det dig jeg søger?Søger du et studiejob, hvor du kan hjælpe et andetmenneske, så denne kan leve et liv, som alle andre? Så behøver du kun at søge dette job hos mig. Jeg er en kvinde på 47 år, der har muskelsvind. Bruger bi-pap om natten og har ka...
Indrykket:21. august 2019
Udløbsdato:18. september 2019

Handicaphjælper søges til 30 timers stilling i Odense

HANDICAPFORMIDLINGEN ApS

Odense SØ
OMRÅDE: 5220 Odense SØ LIDT OM MIG: Jeg er en frisk og aktiv mand i fyrrerne, som er kørestolsbruger pga. medfødt muskelsvind. Jeg har også respirator og har brug for hjælp 24-7. Jeg bor i lejet rækkehus sammen med min kone i Odense. Jeg har et posi...
Indrykket:9. august 2019
Udløbsdato:16. september 2019

God vikar søges - til måske atypisk fysisk aktiv kvinde med medfødt sjældent handicap og sclerose :-) - bosiddende i Odense

HANDICAPFORMIDLINGEN ApS

Odense SV
LIDT OM MIG: Lidt om hvem jeg er og hvad mit liv indeholder Jeg er en ung kvinde (36 år) så føler mig stadig ung Jeg går meget op i min træning og kost prøver at spise træningssundt mad i hverdagen og så kan der i weekenden godt blive plads til en p...
Indrykket:31. juli 2019
Udløbsdato:11. september 2019