Svejsemontør til levnedsmiddelindustrien

For vores kunde Unitstaal Engineering & Production søger vi erfaren svejsemontør til alsidige service og svejse opgaver.
Brænder du for projekter og er du velkendt med arbejdet på levnedsmiddel virksomheder med høje hygiejne og sikkerheds krav og har du som minimum 5 års erfaring med rustfri svejseopgaver?
Så kunne dette spændende job være noget for dig.

 

Der er taler om rørmontage og svejse opgaver ude hos Unitstaals kunder. Opgaverne består primært af service- og rørsvejse opgaver eksisterende installation af nye rør systemer og anlæg. Hos Unitstaal arbejder du i teams af 2 personer ude ved kunderne. Opgaverne løses både i fællesskab og individuelt, hvorfor det er vigtigt at du kan samarbejde og motiveres af de fælles opgaver og mål. Du kører typisk ud til kunderne fra eget hjem og når du er ved kunderne kommer du som repræsentant for Unistaal, hvorfor en professionel holdning og håndtering er vigtig.

 

Du skal være indstillet på jobbet som montør og den arbejdsrytme der ligger i det, derfor spiller fleksibilitet en stor rolle i jobbet. Der er tale om try&hire forløb med henblik på fastansættelse følgende kundens gældende overenskomstmæssige forhold.

Arbejdsopgaver:

  • Servicering og vedligehold
  • Rørsvejsning og montage arbejde
  • Installation af nye anlæg

Faglige kompetencer:

  • Du er faglært smed og/eller har erfaring fra lignende opgaver
  • Du er selvkørende og tager aktivet del i opgaverne
  • Du er omhyggelig samt kvalitetsbevidst med dit arbejde
  • Minimum 5 års erfaring med rør og svejsearbejde og gerne fra levnedsmiddel industrien

Personlige egenskaber:

  • Du er omgængelig og imødekommende
  • Du er engageret og et udpræget ordensmenneske
  • Du er stabil og møder til tiden

Tiltrædelse vil være hurtigst muligt.

Du er naturligvis velkommen til at ringe til HR & Sales consultant Søren Høgdal  på +45 4121 1460.

Vil du videre så send din ansøgning til Soeren.hoegdal@hartmanns.dk

Hartmanns er ansvarlig for hele rekrutteringsprocessen, og al henvendelse skal derfor ske hertil. Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Rørsvejser søges.

Dahlitech A/S

Favrskov
Til snarlig tiltrædelse søges dygtig og stabil rørsvejser. Din profil.: God tegningsforståelse. Godt overblik. Positiv indstilling. Kan se muligheder frem for begrænsninger. Arbejdsom. Fleksibel. Mødestabil. Mestrer tig-svejsning i sorte rør. Med gy...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:11. maj 2018

Er du en dygtig svejser, som kan svejse rustfri TIG 141 ??? - så har vi et godt job til dig

CCI Solutions ApS

Viborg
CCI søger for kunde 3 - 5 dygtige svejsere, som ikke går på kompromis med kvaliteten af deres arbejde. Du skal selvstændigt kunne opbygge procesanlæg efter tegninger. Har du lyst til lidt eventyr, så vil der også være mulighed for rejseaktivitet. No...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. juni 2018

Welder mag 135

Metalguide ApS

For our costomer er we looking for a experienced polish Welder with mag 135 to work in Denmark. pay pr. hour 170 d.kr night pay on 43,05 pr.hour. So salery is 213,05 pr. hour. We will help you with with accommodation. contact me as soon as possible.
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Svejser søges til fast stilling nær Skjern

Work4all Vejle

For en virksomhed nær Skjern, søger vi en dygtig svejser. Der er tale om en fuldtidsansættelse på daghold med opstart kl. 07. Stillingen er et længerevarende vikariat med henblik fastansættelse for den rette. Det er en stor fordel, hvis du kan svejs...
Indrykket:9. marts 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Svejser/Montør søges til fast stilling i Herning

Work4all Vejle

For en virksomhed i Herning området, søger vi en dygtig svejser montør til en fast stilling. Det er en stilling på fuldtid med henblik på fastansættelse for den rette. Arbejdstiden er fra kl. 06 til 15 og med tidligt fri om fredagen. Arbejdsopgavern...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:29. april 2018