Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Svejser

Svejser

Vi leder efter dygtige svejsere til dag og aftenhold

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er inde i en spændende udvikling, hvor der i stigende grad efterspørges mere komplekse emner af høj kvalitet. JAI er et af Skandinaviens største kokillestøberier og vi adskiller os ved, selv at bearbejde alt vores støbegods.  Vi er derfor på udkik efter en ny medarbejder.

Jobbet består af TIG svejsning i Aluminium. Svejsningen foregår både før og efter bearbejdning. Da det er højteknologiske svære emner med høje kvalitetsstandarder er det vigtigt at du har god erfaring med TIG svejs. 

Kvalifikationer: Gyldigt sikkerhedskursus og kursus i TIG svejsning ALU, rutineret med at arbejde i TIG svejs Aluminium. Det er også muligt at vi vil se positivt på, hvis du har god erfaring med svejsning i rustfri stål. Jobbet kræver ikke gyldigt svejsecertifikat. Du vil blive grundigt oplært i den første tid.

Du skal have stor kvalitetssans og kunne lide at arbejde selvstændigt ved din egen arbejdsplads. Du skal være villig til at modtage undervisning og sidemandsoplæring fra erfarne svejsere ved Jydsk Aluminium Industri.

Vi tilbyder gode kollegaer i en afdeling hvor der er en god tone, gode arbejdsforhold og en spændende arbejdsplads.

Arbejdstider på daghold er mandag til torsdag fra 06.00-13.25 fredag 06.00-15.00

Arbejdstider på aftenholdet er mandag til torsdag 13.25-23.00

Vi glæder os til at modtage din ansøgning som kun kan sendes til os via link:https://app.jobmatchprofile.com/mksrtc/as-jydsk-aluminium-industri/aadhap/svejser

Vi ansætter når vi har de rigtige kandidater, så derfor send din ansøgning allerede i dag.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Produktionsleder Kent Nedergaard på telefonnummer 22969412

Eller produktionsleder Mie Høj Andersen på telefonnummer 60238021

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 98% af produktionen.

JAI beskæftiger ca. 200 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.