Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Svejser til undervisning på AMU

Vær med til at certifice og re-certificere de dygtige svejsere til industrien.

TEC – Technical Education Copenhagen søger en svejser eller smed til undervisning på AMU indenfor svejseområdet. Brænder du for at forventningsfulde elever og kursister bliver så dygtige som muligt, så er det måske dig der er vores nye kollega.

Opgaver
Du vil primært blive tilknyttet AMU teamet. Derudover vil du også i perioder løfte faglige opgaver i smedeteamet på EUD. Det betyder, at dine arbejdsdage sjældent er ens. Du vil skulle undervise kursister uden forudgående kendskab til svejsning, kursister på højt svejsefagligt niveau og smedeelever, som ønsker at øve sig for at dygtiggøre sig i svejsning.

Du vil samarbejde med dit team, smedeuddannelsen, andre skoler og branchen, for vi tror på, at et stærkt netværk og samarbejde styrker os alle til gavn for trivsel og fagligt udvikling. Målet er hele tiden at sikre kvaliteten på AMU og EUD.

Du har måske erfaringer med at undervise. Under alle omstændigheder vil du i starten af din ansættelse, få masser af støtte i det nye job som underviser.

Som underviser på TEC kommer du til at arbejde målrettet med erhvervsrettet og virkelighedsnær undervisning, som foregår både teoretisk og praktisk. Du skal planlægge og gennemføre undervisning samt tilrettelægge arbejdsopgaver og instruktioner.

Du indgår i et tæt samarbejde i lærerteamet omkring udvikling, gennemførelse og evaluering af undervisningen. Udgangspunktet for samarbejdet er en fælles rød tråd i den pædagogiske og didaktiske udførelse af undervisningen samt fokus på elevernes læring gennem feedback, helhedsorienteret og differentieret undervisning.

Profil
Vi forventer du:

  • er uddannet enten svejser eller smed
  • har så stærk en svejsefaglighed, at du kan undervise på alle niveauer indenfor svejsning
  • er interesseret i at tage en pædagogisk uddannelse
  • er god til at formidle fagligt svært stof på en levende måde
  • er støttende, anerkendende og har en naturlig interesse i elevernes udvikling
  • er god til at skabe professionelle og faglige relationer til kursister og elever
  • er empatisk og rummer forskellighed
  • er fortrolig med brugen af it og online-medier
  • er en god rollemodel for kursister og elever
Du skal have minimum 5 års relevant dokumenteret erhvervserfaring.

Hvad brænder vi for?
at vores elever, lærlinge og kursister flytter sig fagligt mest muligt, tror på sig selv og lykkes i livet.

Vi tilbyder
På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø med en åben og ærlig dialog baseret på tillid, hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever. Vi samarbejder lokalt, nationalt og globalt, og er nysgerrige på hinandens undervisning

Som ny lærer vil du få hjælp og støtte af erfarne kolleger, og som en del af din kompetenceudvikling betaler vi for, at du får en pædagogisk uddannelse på diplomniveau, som foregår i arbejdstiden. Ansættelse er betinget af, at du består denne pædagogiske diplomuddannelse.


Ansættelsesvilkår
Vi arbejder i teams, og alt efter indplacering i team, vil din ansættelse ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og EUD-faglærere eller mellem Finansministeriet og AMU-faglærere.

Ansættelse så hurtigt som muligt.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos uddannelsesleder Charlotte Gjermandsen på 2545 3682 eller chag@tec.dk.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og relevante bilag via ansøgerlinket i stillingsannoncen.

Ansøgningsfrist 19/4 2018

Samtaler afholdes i uge 17.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.

Du kan læse mere om TEC på www.tec.dk.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her