Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Svejsere

Faglige kvalifikationer:
- Du har svejsecertifikat, gerne 135, 136, 138, 141 etc. 
- Du arbejder struktureret, effektivt og selvstændigt 
- Du er selvkørende og tager aktiv del i arbejdsopgaverne 
- Du er omhyggelig, engageret og kvalitetsbevist 
 
Personlige egenskaber: 
- Du er ansvarsbevist, pålidelig og fleksibel 
- Du er omgængelig, imødekommende, stabil og møder til tiden 
- Du kan fremvise straffeattest 
 
Ansøgning: 
Ring eller opret dit CV på www.jks.dk/cv, så kontakter vi dig med henblik på en eventuel samtale.
 
Opstart hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler. 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329829031Phoenix-fa98f0fa12018-06-10T12:00:09.850Svejsere
Faglige kvalifikationer:
- Du har svejsecertifikat, gerne 135, 136, 138, 141 etc. 
- Du arbejder struktureret, effektivt og selvstændigt 
- Du er selvkørende og tager aktiv del i arbejdsopgaverne 
- Du er omhyggelig, engageret og kvalitetsbevist 
 
Personlige egenskaber: 
- Du er ansvarsbevist, pålidelig og fleksibel 
- Du er omgængelig, imødekommende, stabil og møder til tiden 
- Du kan fremvise straffeattest 
 
Ansøgning: 
Ring eller opret dit CV på www.jks.dk/cv, så kontakter vi dig med henblik på en eventuel samtale.
 
Opstart hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler. 
2018-07-02T00:50:51.107 Faglige kvalifikationer: - Du har svejsecertifikat, gerne 135, 136, 138, 141 etc. - Du arbejder struktureret, effektivt og selvstændigt - Du er selvkørende og tager aktiv del i arbejdsopgaverne - Du er omhyggelig, engageret og kvalitetsbevist Personlige egenskaber: - Du er ansvarsbevist, pålidelig og fleksibel - Du er omgængelig, imødekommende, stabil og møder til tiden - Du kan fremvise straffeattest Ansøgning: Ring eller opret dit CV på www.jks.dk cv, så kontakter vi dig med henblik på en eventuel samtale. Opstart hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler.10Phoenixfa98f0fa101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-01T00:00:000000https://www.jks.dk/cv0EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandVestjyllandRingkøbing-Skjern3283059JKS A/S11Rødkløvervej 26950RingkøbingDKDanmarkORS/fa98f0fa_logo.pngORS/Small/fa98f0fa_logo.png0DKDanmarkDanmark7Deltid46Permanent587419JksHrManagerSpecialpakke 10011https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fa98f0fahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=fa98f0fahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fa98f0fa&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fa98f0fa&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale721202Svejser28Industri355557810tsa@jks.dkDanmarkDanmark330062811Smed til alm. smedearbejdeRobot For virksomhed beliggende ved Ølgod, søger vi en faglært smed til almindeligt smedearbejde, herunder svejse, slibe, save. Smedearbejdet kan forekomme i forskellige materialer - dog mest jern. Der er tale om en fuldtidsstililng, hvor der for den rette er mulighed for en fremtid i virksomheden. Vi forventer af dig, at du: - er uddannet smed - kan læse og forstå en tegning - evt. har erfaring med altaner, trapper, gelændere - kan arbejde selvstændigt, og samtidigt indgå i et team Virksomheden tilbyder: - et godt arbejdsmiljø - gode kollegaer - fleksible arbejdstider Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen smed Ølgod For yderligere spørgsmål, kan vi træffes på 70223311

For virksomhed beliggende ved Ølgod, søger vi en faglært smed til almindeligt smedearbejde, herunder svejse, slibe, save. Smedearbejdet kan forekomme i forskellige materialer - dog mest jern. 

Der er tale om en fuldtidsstililng, hvor der for den rette er mulighed for en fremtid i virksomheden. 

Vi forventer af dig, at du: 

- er uddannet smed 

- kan læse og forstå en tegning 

- evt. har erfaring med altaner, trapper, gelændere 

- kan arbejde selvstændigt, og samtidigt indgå i et team 

 

Virksomheden tilbyder: 

- et godt arbejdsmiljø 

- gode kollegaer 

- fleksible arbejdstider 

 

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen "smed Ølgod"

For yderligere spørgsmål, kan vi træffes på 70223311

Work4all ApSØlgod2019-07-22T00:00:002019-09-16T00:00:00
330048725Svejsere til rustfri og aluminiumRobot Vi søger hurtigst muligt dygtige svejsere til rustfri. Du er rutineret og dygtig til dit arbejde. Du er gerne uddannet smed. Start hurtigst muligt. Du skal tale og forstå dansk. Arbejdstid: 5-dages arbejdsuge, mandag-fredag. Er du interesseret og har meget erfaring, så ring på 97102010 eller opret din ansøgning her: Du kan oprette dit CV her: https: aktivpersonale.peopletrust.dk candidate

Vi søger hurtigst muligt dygtige svejsere til rustfri. Du er rutineret og dygtig til dit arbejde. Du er gerne uddannet smed.

Start hurtigst muligt. 

Du skal tale og forstå dansk.

Arbejdstid: 5-dages arbejdsuge, mandag-fredag.

Er du interesseret og har meget erfaring, så ring på 97102010 eller opret din ansøgning her:

Du kan oprette dit CV her: https://aktivpersonale.peopletrust.dk/candidate/

 

AktivPersonale A/SHerning2019-06-26T00:00:002019-08-20T00:00:00
330072414Svejser / smedRobot Danstoker søger flere medarbejdere til produktionen. Valsning og Pulversvejsning Du: Har en metalfaglig uddannelse eller tilsvarende kvalifikationer Har god erfaring med proces 135 136 Er ansvarsbevidst og moden Positivt indstilling Har fokus på god kvalitet Evner både selvstændighed og samarbejde Ser dig selv som fleksibel på arbejdstid og opgaver Taler og skriver dansk Har måske Kran certifikat 8 Tons Vi tilbyder: Gode og engagerede kollegaer Personalegoder Uformelt arbejdsmiljø Fleksibilitet Har du spørgsmål til den opslåede stilling, er du velkommen til at kontakte produktionsleder Ren Lykke på tlf. 29901524. Ansøgning samt cv sendes på mail til rlc@danstoker.dk Vil du vide mere omkring vores virksomhed, er du velkommen til at besøge vores hjemmeside www.danstoker.dk

Danstoker søger flere medarbejdere til produktionen.

 

 • Valsning og Pulversvejsning

 

Du:

 • Har en metalfaglig uddannelse eller tilsvarende kvalifikationer
 • Har god erfaring med proces 135/136
 • Er ansvarsbevidst og moden
 • Positivt indstilling
 • Har fokus på god kvalitet
 • Evner både selvstændighed og samarbejde
 • Ser dig selv som fleksibel på arbejdstid og opgaver
 • Taler og skriver dansk
 • Har måske Kran certifikat > 8 Tons

 

 

Vi tilbyder:

 • Gode og engagerede kollegaer
 • Personalegoder
 • Uformelt arbejdsmiljø
 • Fleksibilitet

 

Har du spørgsmål til den opslåede stilling, er du velkommen til at kontakte produktionsleder René Lykke på tlf. 29901524.

Ansøgning samt cv sendes på mail til rlc@danstoker.dk

Vil du vide mere omkring vores virksomhed, er du velkommen til at besøge vores hjemmeside www.danstoker.dk

DANSTOKER A/SHerning2019-08-14T00:00:002019-10-04T00:00:00
330070795Svejser eller smed søgesRobot Kolbeck søger for en kunde en smed eller svejser med gyldigt certifikat. Der er tale om et kortere vikariat i en spændende virksomhed i Viborg. Vi forventer at du: Har svejsecertifikat Kan Mag svejse Har det godt med at være en del af en travl hverdag, med afvekslende opgaver - både store og små Er selvstændig, stabil og fleksibel Er effektiv og kvalitetsbevidst Har gode samarbejdsevner og ønsker at yde den bedste kundeservice Kan fremvise straffeattest Du vil arbejde med svejsning af forskellige elementer og være en del af en spændende virksomhed med mange alsidige opgaver. Lønnen er efter kvalifikationer. Lyder ovenstående som et job for dig? For at søge stillingen, skal du oprette en profil via vores hjemmeside, under opret CV , herefter vil du blive kontaktet af os. Når du opretter dig, giver du samtykke til at vi må kontakte dig med henblik på denne stilling. Læs mere, om hvordan det er at være tilknyttet som vikar hos Kolbeck her. Når du sender en ansøgning til denne stilling, giver du samtidig tilladelse til, at Kolbeck må opbevare din ansøgning i 14 dage. Herefter makuleres dine papirer. Fortryder du din ansøgning, bedes du kontakte os på kontakt@kolbeckvikar.dk, så makulerer vi dine papirer. Vi glæder os til at læse dit CV!

Kolbeck søger for en kunde en smed eller svejser med gyldigt certifikat.

Der er tale om et kortere vikariat i en spændende virksomhed i Viborg.

Vi forventer at du:

 • Har svejsecertifikat
 • Kan Mag svejse
 • Har det godt med at være en del af en travl hverdag, med afvekslende opgaver - både store og små
 • Er selvstændig, stabil og fleksibel
 • Er effektiv og kvalitetsbevidst
 • Har gode samarbejdsevner og ønsker at yde den bedste kundeservice
 • Kan fremvise straffeattest

Du vil arbejde med svejsning af forskellige elementer og være en del af en spændende virksomhed med mange alsidige opgaver.

Lønnen er efter kvalifikationer.

Lyder ovenstående som et job for dig?

For at søge stillingen, skal du oprette en profil via vores hjemmeside, under "opret CV", herefter vil du blive kontaktet af os. Når du opretter dig, giver du samtykke til at vi må kontakte dig med henblik på denne stilling.

Læs mere, om hvordan det er at være tilknyttet som vikar hos Kolbeck her.

Når du sender en ansøgning til denne stilling, giver du samtidig tilladelse til, at Kolbeck må opbevare din ansøgning i 14 dage. Herefter makuleres dine papirer.

Fortryder du din ansøgning, bedes du kontakte os på kontakt@kolbeckvikar.dk, så makulerer vi dine papirer.

Vi glæder os til at læse dit CV!

Kolbeck Vikar & Rekruttering ApSViborg2019-08-09T00:00:002019-08-23T00:00:00
330048595Vi søger 2 dygtige Tig svejsere - Job for 2 skilled Tig welders in Stainless SteelRobot Vi søger i samarbejde med virksomheden, 2 dygtige Tig svejsere til at udføre svejseopgaver i Rustfrit stål. Du skal have gyldigt certifikat 141 FW BW FM 5 og erfaring inden for området, samt en god tegningsforståelse. Jobbet er et vikariat og vil i første omgang have en varighed på mellem 10-12 uger, dog med mulighed for forlængelse. Vi tilbyder en god løn, pension osv. og masser af timer. Du bliver ansat under virksomhedens lokalaftale. Opstart hurtigst muligt. Du bedes sende din ansøgning, med relevante certifikater til Kristian Haugland på: kristian@haugland-collection.dk Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til Kristian på 45 26129316 Jobbet ønskes besat hurtigst muligt, så send din ansøgning allerede i dag.

Vi søger i samarbejde med virksomheden, 2 dygtige Tig svejsere til at udføre svejseopgaver i Rustfrit stål. Du skal have gyldigt certifikat 141 FW BW FM 5 og erfaring inden for området, samt en god tegningsforståelse.

Jobbet er et vikariat og vil i første omgang have en varighed på mellem 10-12 uger, dog med mulighed for forlængelse.

Vi tilbyder en god løn, pension osv. og masser af timer. Du bliver ansat under virksomhedens lokalaftale. 

Opstart hurtigst muligt.

 

Du bedes sende din ansøgning, med relevante certifikater til Kristian Haugland på:

kristian@haugland-collection.dk

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til Kristian på +45 26129316

 

Jobbet ønskes besat hurtigst muligt, så send din ansøgning allerede i dag.

 

KH Vikarer ApSSkjern2019-06-24T00:00:002019-08-19T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Smed til alm. smedearbejde

Work4all ApS

Ølgod
For virksomhed beliggende ved Ølgod, søger vi en faglært smed til almindeligt smedearbejde, herunder svejse, slibe, save. Smedearbejdet kan forekomme i forskellige materialer - dog mest jern. Der er tale om en fuldtidsstililng, hvor der for den rett...
Indrykket:22. juli 2019
Udløbsdato:16. september 2019

Svejsere til rustfri og aluminium

AktivPersonale A/S

Herning
Vi søger hurtigst muligt dygtige svejsere til rustfri. Du er rutineret og dygtig til dit arbejde. Du er gerne uddannet smed. Start hurtigst muligt. Du skal tale og forstå dansk. Arbejdstid: 5-dages arbejdsuge, mandag-fredag. Er du interesseret og ha...
Indrykket:26. juni 2019
Udløbsdato:20. august 2019

Svejser / smed

DANSTOKER A/S

Herning
Danstoker søger flere medarbejdere til produktionen. Valsning og Pulversvejsning Du: Har en metalfaglig uddannelse eller tilsvarende kvalifikationer Har god erfaring med proces 135 136 Er ansvarsbevidst og moden Positivt indstilling Har fokus på god...
Indrykket:14. august 2019
Udløbsdato:4. oktober 2019

Svejser eller smed søges

Kolbeck Vikar & Rekruttering ApS

Viborg
Kolbeck søger for en kunde en smed eller svejser med gyldigt certifikat. Der er tale om et kortere vikariat i en spændende virksomhed i Viborg. Vi forventer at du: Har svejsecertifikat Kan Mag svejse Har det godt med at være en del af en travl hverd...
Indrykket:9. august 2019
Udløbsdato:23. august 2019

Vi søger 2 dygtige Tig svejsere - Job for 2 skilled Tig welders in Stainless Steel

KH Vikarer ApS

Skjern
Vi søger i samarbejde med virksomheden, 2 dygtige Tig svejsere til at udføre svejseopgaver i Rustfrit stål. Du skal have gyldigt certifikat 141 FW BW FM 5 og erfaring inden for området, samt en god tegningsforståelse. Jobbet er et vikariat og vil i ...
Indrykket:24. juni 2019
Udløbsdato:19. august 2019