Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Svejser/klejnsmed - 135 med certifikat søges

For virksomhed ved Bjerringbrokanten søger HR-Industries en svejser/klejnsmed til arbejde i en svejseafdeling, hvor der primært arbejdes i ”sort” jern.

Til denne stilling er det en forudsætning at du har indgående kendskab til svejsning samt har certifikat.

Om virksomheden: Virksomheden er en traditionel smedevirksomhed, som konstruerer og producerer større metal konstruktioner.

Der tilbydes:

  • Løn efter kvalifikationer
  • Start nu
  • Stillingen er i første omgang et projekt der er sat til 1 mdr. med mulighed for forlængelse.

Kontakt/spørgsmål: Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-Konsulent Jørgen alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Søg stillingen: Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ job nr. 51337  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Er du tidligere ansat eller har du tidligere oprettet en profil hos os, skal du i stedet logge på med dit brugernavn og adgangskode, som du tidligere har fået fremsendt. Herefter skal du under ”Kontakt bureauet” skrive til os, at du vil tilknyttes ønskede stillingsnummer. Har du ikke eller har glemt brugernavn og password, kan du kontakte os for at få tilsendt et ny. https://www.hr-industries.axp.dk/temp_web/login.php

Omkring HR-Industries: HR-Industries er en effektiv og seriøs rekrutteringsvirksomhed, med speciale i bemandingsløsninger til industrien. Metal og el, service og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, samt kontor, administration og ledelse.

Vi rekrutterer til faste ansættelser, enten direkte eller gennem TRY & HIRE, samt til projektansættelser, typisk af længere varighed.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.