Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Svensk- og dansktalende kundeservicemedarbejder til Rødovre (HURTIG OPSTART)

Taler du svensk og drives du af at yde en ekstraordinær serviceoplevelse, så kan jobbet som kundeservicemedarbejder hos Inkpro i Rødovre være noget for dig.

 

Jobbet

For vores kunde Inkpro søger vi tålmodige og fleksible kundeservicemedarbejdere til deres virksomhed i Rødovre. Som kundeservicemedarbejder bliver det din primære opgave at yde kundeservice via telefonen, på mail og på chat. Du vil i den forbindelse skulle hjælpe kunden med spørgsmål vedrørende Inkpros produkter, reklamationer og status på levering. Du vil i jobbet skulle tage imod opkald fra både dansk- og svensktalende kunder, hvoraf ca. 80% af alle indkomne kald vil være fra dansktalende kunder og ca. 20% vil være fra svensktalende kunder.

Udover dette vil du skulle tage imod dørkunder i Inkpros butik, hvorfor det er essentielt at du formår at kommunikere bredt.

Du vil i det daglige blive en del af en virksomhed med 29 medarbejdere. Du vil blive tilknyttet Inkpros virksomhed beliggende i Rødovre. Virksomheden er præget af en uformel og behagelig omgangstone og der hersker en alle hjælper alle attitude.

Din Profil

Som person er du imødekommende, servicemindet og tålmodig. Du motiveres af dialogen med kunden og trives i et til tider tempopræget miljø. Det er i stillingen et krav, at du behersker både svensk og dansk på skrift og i tale, da du vil skulle hjælpe flere både dansktalende og svensktalende kunder.

Af personlige kompetencer søger vi dig, som:

  • Har erfaring med kundeservice og gerne med teleslag – en fordel men ikke et krav.
  • Arbejder struktureret og har flair for detaljen
  • Er udadvendt og engageret

Arbejdstid, opstart og løn

Opstart i jobbet er hurtigst muligt

Du vil modtage en fast månedsløn på: 23.000 kr.

Arbejdstiderne er i tidsrummet man-fre fra 08:00-17:00, du vil også skulle arbejde enkelte lørdage

Inkpro er beliggende i et industriområde i Rødovre.

Der vil efter 3 måneder være mulighed for en fastansættelse, hvorfor du af samme grund skal kunne se dig i stillingen i minimum 2 år.  


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.