SVENSK TALENDE CUSTOMER SERVICE KOORDINATOR - Life Science

Scanbur er veletableret inden for Life Science. Vi planlægger at videreudvikle og udbygge vores position og er på udkig efter en serviceminded, engageret, troværdig og proaktiv koordinator til vores kundeservice team til at understøtte salg og service.

Kundeservice er ansvarlig for den daglige kontakt med kunder og leverandører inden for dyr, foder, strø og berigelsesområdet. Dine kunder vil være dyrefaciliteter i både private og offentlige institutioner i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Du tænker i løsninger, trives med kompleksitet og er en stærk holdspiller, der involverer leverandører og dine kolleger for at opnå den bedst mulige kundeoplevelse.

Dit job er primært:

  • Ordrehåndtering
  • Fakturering
  • Koordinering af transporter
  • Besvarelse af mail og telefonhenvendelser fra kunder
  • Arbejde aktivt med leverandørernes kundeservice for at sikre den bedst mulige værdikæde
  • Dele kundeforespørgsler med andre relevante afdelinger for at opnå en kvalitetsløsning

Færdigheder:
Vi forventer, at du er serviceminded, detaljeorienteret og kan levere kundeservice i verdensklasse. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det vigtigste, men der lægges vægt på stærke administrative og systemmæssige færdigheder.

Du har masser af energi og trives med at have dialog på svensk og engelsk. Du er en udadvendt og positiv person, der sætter pris på sammenholdet med dine kolleger, samt nyder interaktion med kunderne.

Du er godt inde i brugen af ??ordresystemer, helst MS Dynamics AX, CRM-systemer og Microsoft Office- pakken. Du skal være flydende i svensk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Vi tilbyder:
Du tilbydes et udfordrende job i et godt arbejdsmiljø med en konkurrencedygtig lønpakke matchende kvalifikationer og erfaring. Din arbejdsplads er primært i Karlslunde, men der vil være rejseaktiviteter i Skandinavien.

Du vil blive en del af et professionelt team og en virksomhed, der lægger stor vægt på at være kendt for kvalitet, saglighed og fremragende kundeservice. Vi tilbyder et selvstændigt job i en markedsdrevet virksomhed i udvikling med en uformel omgangstone.
      
Virksomheden:
Scanbur, som blev etableret i 1968, har hovedkvarter i Karlslunde syd for København med salgskontorer i Norge og Sverige og repræsentanter i Finland, Tyskland og Storbritannien. Vi er 60+ medarbejdere og har udviklet os fra et handelsselskab til nu at udvikle og producere egne produkter. Produktsortimentet er bredt og dækker dyremodeller, strøelse, kost og berigelse samt udstyr til forskning.

Læs mere på www.scanbur.com

Ansøgning:

Finder du ovenstående stilling ligeså spændende som os og er du klar til nye udfordringer, er du velkommen til at sende CV og en motiveret ansøgning med mail til info@scanpeople.dk - For yderligere information kan Liselotte Schwanenflügel Jensen eller Christian Behrenthz Olesen fra ScanPeople kontaktes på telefon:
43 31 00 71.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Kundeservicemedarbejder til AB Catering København A/S

AB CATERING København A/S

AB Catering København A S, søger kundeservicemedarbejder. Er du drevet af lysten til at yde kunderne den bedste service og kvalitet. Trives du i en hverdag, hvor personlig, telefonisk betjening er i højsædet så er denne ledige stilling noget for dig...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:4. april 2018

Blockchain Company Coinify Looking for Tech Support Specialist

COINIFY ApS

As a Tech Support Specialist You Will Guide Coinify Customers in the World of Blockchain Payments We are a company experiencing rapid growth and our customer base is expanding as well. Therefore, we need to gear up our Customer Support team with a n...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Kunderservicemedarbejder

LA Vikar af 2016 ApS

Medarbejder til ordrebehandling og kundeservice For vores kunde (medicinalbranchen) beliggende på vestegnen søger vi en fuldtidsmedarbejder. Jobbet består blandt andet i: Kundeservice Ordrebehandling Lager- og prisstyring Reklamationer Indkøb Den re...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Norsktalende kundeservicemedarbejder

Danpanel IVS

Jobbet DanPanel søger for kunde, Inkpro, en kundeservicemedarbejder, som skal varetage prisregulering og vareopdatering på webshoppen - PHP kodning samt indgående kald fra Norge og support via chat og mail. Da stillingen er meget varieret og attrakt...