Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Svensktalende salgsassistent

På vegne af kunde i Vallensbæk søger Personale-match en salgsorienteret profil til en selvstændig stilling. Har du lyst til at være med at sælge brands inden for arbejdstøj og profilbeklædning? Så er du måske netop den, virksomheden står og mangler!

 Virksomheden producerer, sælger og forhandler arbejdstøj, profilbeklædning og sikkerhedsudstyr til en række af landets største virksomheder.


Dine arbejdsopgaver
Du bliver en del at stærkt salgsteam, hvor der håndteres forespørgsler fra Nordeuropa samt vil dit arbejdsområde være diverse ad hoc opgaver. Med reference til afdelingens salgschef skal du være med til, at servicere salgsteamet samt en voksende kundeportefølje i Sverige.

Du vil få base på hovedkontoret i København, og bliver en del af et dynamisk arbejdsmiljø, og kommer til at arbejde sammen med 20 dedikerede og højt motiverede kollegaer, der dækker hele Nordeuropa.

 

Faglige kompetencer

  • Du har erfaring som sælger, intern salgsassistent eller lignende
  • Du taler og skriver flydende svensk
  • Skarp på IT
  • Detaljeorienteret samt kan prioritere din indsats
  • God til at skabe længerevarende kunderelationer
  • Branchekendskab er et plus, men ikke en forudsætning. Det er vigtigere, at du altid tager udgangspunkt i behov, ønsker og derigennem finde en den rette løsning for kunden

 

Om dig
Vi forestiller os, at du har en vinder mentalitet og motiveres af at skabe gode resultater. Du er en teamplayer, der hjælper dine kollegaer til at opnå en fælles målsætning. Du besidder et højt drive, har et smittende humør samt udviser et stort engagement. Du arbejder fokuseret, er target-driven og har viljen til at gøre en forskel.

 

Du tilbydes
Virksomheden giver dig chancen for et attraktivt job med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder i en dynamisk virksomhed. Du tilbydes en attraktiv lønpakke med fast løn og provision, samt frokost- og pensionsordning.

Den ugentlige arbejdstider er 37 timer.

Søg jobbet
Hvis du kan se dig selv i denne stilling, så klik på linket ”ansøg online her”. Al henvendelse går igennem mail til jane@personale-match.dk. Personale-match vil stå for hele rekrutteringsprocessen, og vi behandler udelukkende online ansøgninger.

Der afholdes løbende samtaler i Taastrup, så ansøg allerede i dag.

 

Praktiske oplysninger
Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater. Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her