Sving taktstokken og lad lyden af stærk projektledelse brage igennem…


…når du forener og dirigerer nogle af de dygtigste teknikere (nørder) til at komponere de mest fantastiske projekter i Nordens førende 3D-multimediebureau. I rollen som svensktalende projektleder kommer du til at sætte dit tydelige præg på, hvordan verdensklasse-kommunikation bliver en katalysator for en markant vækst, der går ud over landets grænser, hvor du får en afgørende rolle for særligt kunderne i Sverige.

Med dig i front på spændende projekter motiverer og engagerer du løbende dygtige kolleger omkring dig til at blive endnu bedre. Du er en succes de første 12 måneder på holdet, når du:

 • Sikrer succesfuld gennemførsel af projekter med top-tilfredse kunder og en stærk sagsøkonomi. Du har det overordnede ansvar for 10-15 projekter af gangen i størrelsesordenen 50.000-1.000.000 kr. På hvert projekt samarbejder du med en teamleder, der har det tekniske ansvar for projektet.
 • Afholder kundemøder, interviewer sælger for overlevering på projekter, estimerer og udarbejder budgetter, er med til at sætte det rette hold, står for opstartsmøder og udarbejder tids- og produktionsplaner.
 • Tager ansvar for, at kommunikationen med kunderne er alfa og omega, hvor du eksempelvis går foran i at gribe knoglen før der sendes en mail, så kunderne oplever en gennemført og professionel service hele vejen gennem projekterne fra alle involverede parter hos Cadesign form. På den måde medvirker du til, at gensalg og mersalg er steget mærkbart, og inden for de første 1-2 år har nået virksomhedens ambitiøse index-mål.
 • Går foran i en kulturændring, hvor der skabes et stærkt og solidt samarbejde på tværs af de 3 afdelinger (Salg, Interative & 3D) i Cadesign form, og hvor service bliver en dybt integreret del af hele kulturen.

 • Dine udviklingsmuligheder, når vi ser et par år frem:
  Over en periode på 1-2 år udvikler du dig til i endnu højere grad at indtage en mere strategisk og salgspræget rolle over for kunderne, hvor du i højere grad agerer sparringspartner på kundernes forretning og deres 3D-løsninger. Du har medvirket til, at projekternes størrelse er vokset, så der er færre små projekter. Cadesign form har en ambitiøs vækststrategi, som betyder en fordobling af antal medarbejdere i 2020 og implementering af en servicekultur i verdensklasse. Sådan en vækststrategi indbyder til spændende karrieremuligheder, hvis du selv formår at kridte banen op.

  Du kommer formentlig med en baggrund fra…
  …reklame- eller kommunikationsbranchen og har en merkantil uddannelse. Du har skabt resultater inden for projektledelse, og du har gerne et digitalt mindset. Alternativt kommer du med en teknisk baggrund og har udviklet dig ind i projektlederrollen. Det vigtigste er, at du har den rigtige indstilling, har en kommunikativ gennemslagskraft og er top-motiveret for at lede projekterne i Cadesign form succesfuldt til ende – og gerne mere til. Sprogligt er du 100 meter-mester i svensk, da du får ansvaret for de svenske kunder.

  Dit nye vinderhold!
  Med årtiers erfaring og specialisering i visuel formidling leverer Cadesign form 3D-visualisering, 3D-film og digitale løsninger til en bred vifte af brancher i hele Nordeuropa. De er ca. 60 medarbejdere og har datterselskab i Tyskland samt salgskontor i England.

  På den hæsblæsende rejse med vækst på agendaen i Cadesign form, er Sverige et vigtigt marked, og derfor er de også i gang med at ansætte en sælger, som for alvor skal åbne det svenske marked op. Sammen med den nye sælger er du med til at sætte dit aftryk på et udyrket marked og gøre en stor forskel.

  Du vil indgå i et innovativt og kreativt miljø i en flad organisation med højt til loftet, hvor du i høj grad kan være med til at påvirke din egen rolle og hverdag. Du vil komme til at arbejde med flere af Cadesign forms kunder i Sverige, der tæller store og anerkendte kunder som bl.a. Electrolux, Hafa, Marbodal, Monier – foruden de mange spændende kunder Cadesign form har i både Danmark, Norge, Tyskland og England som eksempelvis Danfoss, Grundfos, Louis Poulsen og BoConcept.

  Er du klar til at indtage Sverige sammen med dine kollegaer?
  Så send din ansøgning og CV allerede i dag! mind A/S varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor CV og ansøgning skal sendes igennem nedenstående link. Vi glæder os til at høre fra dig!

  Ansøgningsfrist: Snarest - vi afholder løbende samtaler.  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:9. januar 2018
  Udløbsdato:16. februar 2018

  Projektutvecklare - Skåneområdet

  UnikRecruitment

  Aarhus
  Byggmaterial - Projektf rs ljning i Skåneområdet H H Sverige AB r ett dotterbolag i H H International A S, som r en ledande koncern i Europa inom utveckling och f rs ljning av l ttbetong. Koncernen r b rsnoterad och har under de senaste åren gått ig...
  Indrykket:9. januar 2018
  Udløbsdato:27. februar 2018

  PROJEKTLEDER, VENTILATION - AARHUS - TEKNIKHUS MIDTJYLLAND

  Kemp & Lauritzen

  Aarhus
  Vores tværfaglige afdeling i Aarhus er i en rivende udvikling, og søger derfor projektleder kandidater. Afdelingen består af flere tekniske fag, herunder Ventilation, Køl, Automatik, Vvs, Sprinkler og Gas. Der er ca. 60 medarbejdere i afdelingen, so...
  Indrykket:9. januar 2018
  Udløbsdato:28. februar 2018

  Projektleder

  MX Agency ApS

  Aarhus
  Som projektleder hos MX Agency ApS (Aarhus) vil du blive en del af et ambitiøst team af webudviklere, designere og markedsføringsspecialister. Du vil have ansvaret for at planlægge, udfordre og styre vores webudviklingsprojekter i tæt samarbejde med...
  Indrykket:9. januar 2018
  Udløbsdato:18. januar 2018

  Projektleder med flair for digitalisering og erfaring med systemkonsulentopgaver (1-årig projektstilling) (955637)

  Aarhus Universitet

  Aarhus
  Har du erfaring som projektleder? Har du flair for rollen som systemkonsulent og har du samtidig procesforståelse og interesse for it? Kan du bidrage til digitalisering og forenkling af arbejdsgange? Så er det dig, vi søger til en 1 årig projektstil...
  Indrykket:9. januar 2018
  Udløbsdato:19. januar 2018

  Projektleder til tværfagligt projekt målrettet sårbare familier

  Skanderborg Kommune

  Odder
  Vil du være med til at udvikle og styrke indsatsen for sårbare børn og familier i Skanderborg Kommune? Har du mod på at være den, der skal facilitere fælles retning på tværs af fagligheder og sektorer i et 3-årigt projektforløb? Så er du måske vores...