Svostrup Kro søger en dygtig kok

Er du vores nye kreative, dygtige og ambitiøse kok?

Vi har travlt på Svostrup Kro og Skovbakken i Silkeborg.

Vi søger derfor en dygtig og stabil kok (faglært), der forstår at samarbejde med det øvrige personale, således at alle vore gæster forlader restauranten med en god oplevelse.

Vi tilbyder dig: Gode arbejdsforhold og attraktive arbejdsvilkår. Et spændende miljø og skønne omgivelser, samt gode kollegaer.

Du skal kunne lave mad, efter gamle stolte traditioner, med masser af kærlighed til gode råvarer & gamle opskrifter. Stilen er lige fra god solid husmandskost, til mere elegante & kreative retter. Vi sætter en ære i, så vidt muligt, at lave tingene fra bunden. Lige fra sylte- sager til drikke, som øl & snaps. Vi bruger, hvor det er muligt, lokale og gerne økologiske vare.

På Svostrup Kro bruges meget tid & ressourcer på elevarbejde & sociale eksperimenter. Vi forlanger meget af vores elever & ansatte, samtidig med at vi gør dem dygtige & godt rustet til den "vilde" verden....Vores mission er glade gæster, så vi håber at De vil få en uforglemmelig oplevelse i historiske vingesus & kærlig opmærksomhed i form af god service & et godt måltid mad.

Vi glæder os til at høre fra dig. Send eller mail din ansøgning med CV og foto.

drs@svostrup-kro.dk

 

MVH. Dragan

Svostrup Kro

21930709


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330041924Phoenix-565b614212019-06-14T00:00:00Svostrup Kro søger en dygtig kok

Er du vores nye kreative, dygtige og ambitiøse kok?

Vi har travlt på Svostrup Kro og Skovbakken i Silkeborg.

Vi søger derfor en dygtig og stabil kok (faglært), der forstår at samarbejde med det øvrige personale, således at alle vore gæster forlader restauranten med en god oplevelse.

Vi tilbyder dig: Gode arbejdsforhold og attraktive arbejdsvilkår. Et spændende miljø og skønne omgivelser, samt gode kollegaer.

Du skal kunne lave mad, efter gamle stolte traditioner, med masser af kærlighed til gode råvarer & gamle opskrifter. Stilen er lige fra god solid husmandskost, til mere elegante & kreative retter. Vi sætter en ære i, så vidt muligt, at lave tingene fra bunden. Lige fra sylte- sager til drikke, som øl & snaps. Vi bruger, hvor det er muligt, lokale og gerne økologiske vare.

På Svostrup Kro bruges meget tid & ressourcer på elevarbejde & sociale eksperimenter. Vi forlanger meget af vores elever & ansatte, samtidig med at vi gør dem dygtige & godt rustet til den "vilde" verden....Vores mission er glade gæster, så vi håber at De vil få en uforglemmelig oplevelse i historiske vingesus & kærlig opmærksomhed i form af god service & et godt måltid mad.

Vi glæder os til at høre fra dig. Send eller mail din ansøgning med CV og foto.

drs@svostrup-kro.dk

 

MVH. Dragan

Svostrup Kro

21930709

Er du vores nye kreative, dygtige og ambitiøse kok? Vi har travlt på Svostrup Kro og Skovbakken i Silkeborg. Vi søger derfor en dygtig og stabil kok (faglært), der forstår at samarbejde med det øvrige personale, således at alle vore gæster forlader restauranten med en god oplevelse. Vi tilbyder dig: Gode arbejdsforhold og attraktive arbejdsvilkår. Et spændende miljø og skønne omgivelser, samt gode kollegaer. Du skal kunne lave mad, efter gamle stolte traditioner, med masser af kærlighed til gode råvarer gamle opskrifter. Stilen er lige fra god solid husmandskost, til mere elegante kreative retter. Vi sætter en ære i, så vidt muligt, at lave tingene fra bunden. Lige fra sylte- sager til drikke, som øl snaps. Vi bruger, hvor det er muligt, lokale og gerne økologiske vare. På Svostrup Kro bruges meget tid ressourcer på elevarbejde sociale eksperimenter. Vi forlanger meget af vores elever ansatte, samtidig med at vi gør dem dygtige godt rustet til den vilde verden....Vores mission er glade gæster, så vi håber at De vil få en uforglemmelig oplevelse i historiske vingesus kærlig opmærksomhed i form af god service et godt måltid mad. Vi glæder os til at høre fra dig. Send eller mail din ansøgning med CV og foto. drs@svostrup-kro.dk MVH. Dragan Svostrup Kro 2193070911jobnet565b6142100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-07T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandSkanderborgEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandIkast-BrandeEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandSilkeborg3545947SVOSTRUP KRO A/S11Svostrupvej 588600SilkeborgDKDanmark0drs@svostrup-kro.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent777095JobNet5003887500388710012-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=565b6142https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=565b6142https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=565b6142&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=565b6142&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgSom Kok hos SVOSTRUP KRO A/S bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362078993drs@svostrup-kro.dkdrs@svostrup-kro.dkDKDanmarkDKDanmark330036517Kok søgesRobot Kok Hotel Nilles Kro Da Hotel Nilles kro er i rivende udvikling, søger vi en dygtig kok til opstart hurtigst muligt. Du vil blive en del af et lille velfungerende team, som hver dag arbejder for at give vores gæster nogle fantastiske oplevelser. Som kok på Nilles kro: Vil du sammen med hotellets øvrige ansatte arbejde med opgaver indenfor både la carte, konferencer, selskaber og forskellige arrangementer. Dine arbejdsopgaver vil strække sig hele vejen fra varemodtagelse til færdig anretning, samt administrative opgaver som menuplanlægning og egenkontrol. Vi tilbyder: Et spændende job i smukke og historiske rammer i selskab med gode kollegaer. Vi tilbyder en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø, samt en venlig, humoristisk, men professionel atmosfære. Vi søger: En dygtig og engageret faglært kok med sans for detalje og passions for god mad. Vi forventer, at du er positiv indstillet, fleksibel, mødestabil og arbejdsom. Vi søger en kok der sammen med sine kollegaer kan give vores gæster nogle uforglemmelige oplevelser. Vi søger en teamspiller med et smil på læben som drømmer om at blive en del af en til tider travl arbejdsplads med gode kollegaer og kreativ frihed, så er det måske dig vi søger? Send venligst CV og ansøgning til køkkenchef Rasmus Plesner på mail: info@nilleskro.dk

Kok Hotel Nilles Kro

Da Hotel Nilles kro er i rivende udvikling, søger vi en dygtig kok til opstart hurtigst muligt.

Du vil blive en del af et lille velfungerende team, som hver dag arbejder for at give vores gæster nogle fantastiske oplevelser.

Som kok på Nilles kro:

Vil du sammen med hotellets øvrige ansatte arbejde med opgaver indenfor både á la carte, konferencer, selskaber og forskellige arrangementer.

Dine arbejdsopgaver vil strække sig hele vejen fra varemodtagelse til færdig anretning, samt administrative opgaver som menuplanlægning og egenkontrol.

Vi tilbyder:

Et spændende job i smukke og historiske rammer i selskab med gode kollegaer. Vi tilbyder en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø, samt en venlig, humoristisk, men professionel atmosfære.

Vi søger:

En dygtig og engageret faglært kok med sans for detalje og passions for god mad. Vi forventer, at du er positiv indstillet, fleksibel, mødestabil og arbejdsom.

Vi søger en kok der sammen med sine kollegaer kan give vores gæster nogle uforglemmelige oplevelser. Vi søger en teamspiller med et smil på læben som drømmer om at blive en del af en til tider travl arbejdsplads med gode kollegaer og kreativ frihed, så er det måske dig vi søger?

Send venligst CV og ansøgning til køkkenchef Rasmus Plesner på mail: info@nilleskro.dk

Nilles KroSabro2019-06-05T00:00:002019-07-29T00:00:00
330036196KokRobot Jobbeskrivelse: Vi har travlt i vores a la carte og med selskaber, konferencer m.m. i Silkeborg Golfklub. Derfor søger vi en dygtig kok på fuldtid, der kan leverer og brænder for at gøre en forskel. Dine personlige og faglige kompetencer: Faglært kok, gerne med god erfaring og et godt humør Dygtig håndværker og begejstret fagnørd med oprigtig interesse for detaljen og smagen Glad og positivt bidragende til samarbejdet i køkkenet og resten af huset Klar på en travl, udfordrende og lærerig hverdag, hvor du kan holde hoved koldt i situationer hvor der er travlt. Du leverer service af høj kvalitet for at sikre den gode oplevelse i Restauranten med sans for smag og detaljer Iderig, kreativ og bidrager til vores sammensætning af menu Kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere dagen og dens opgaver: Grundtilberedninger Kontrol af råvarer Præsentation af menuer i restauranten Oplæring af nye elever og kolleger Varetage og køre et a la carte service Vi tilbyder: At du bliver en del af et super team, med fantastiske omgivelser og udsigt til Søhøjlandets storslåede fyrreskove i Silkeborg. Gode kolleger, der alle arbejder med tydeligt afsæt i vores værdier. Den bedste kultur, hvor vi vil hinanden det godt, hvor der er plads til alle, Kan du sige ja tak til overstående så kan du tage kontakt til Køkkenchefen Børge Jensen på kokkengolf@hotelferdinand.dk

Jobbeskrivelse:

Vi har travlt i vores a la carte og med selskaber, konferencer m.m. i Silkeborg Golfklub.  Derfor søger vi en dygtig kok på fuldtid, der kan leverer og brænder for at gøre en forskel.

Dine personlige og faglige kompetencer:

Faglært kok, gerne med god erfaring og et godt humør

Dygtig håndværker og begejstret fagnørd med oprigtig interesse for detaljen og smagen

Glad og positivt bidragende til samarbejdet i køkkenet og resten af huset

Klar på en travl, udfordrende og lærerig hverdag, hvor du kan holde hoved koldt i situationer hvor der er travlt.

Du leverer service af høj kvalitet for at sikre den gode oplevelse i Restauranten med sans for smag og detaljer

Iderig, kreativ og bidrager til vores sammensætning af menu

Kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere dagen og dens opgaver:

Grundtilberedninger

Kontrol af råvarer

Præsentation af menuer i restauranten

Oplæring af nye elever og kolleger

Varetage og køre et a la carte service

Vi tilbyder:

At du bliver en del af et super team, med fantastiske omgivelser og udsigt til Søhøjlandets storslåede fyrreskove i Silkeborg.

Gode kolleger, der alle arbejder med tydeligt afsæt i vores værdier.

Den bedste kultur, hvor vi vil hinanden det godt, hvor der er plads til alle,

Kan du sige ”ja tak” til overstående – så kan du tage kontakt til Køkkenchefen Børge Jensen på kokkengolf@hotelferdinand.dk

 

Silkeborg GolfklubSilkeborg2019-06-05T00:00:002019-07-29T00:00:00
330034444Nørre Vissing Kro søger en kok med potentiale til souschefRobot Nørre Vissing Kro søger en kok med potentiale til souschef Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden sammen at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi har 24 værelser, selskabslokaler og mad ud af huset. Vi kan tilbyde: Et godt team med dynamik, glæde og engagement. Vi er der for hinanden. Menu og a la carte:Vi tilbyder a la carte samt en sansemenu fra 3 til 6 retter. Det er overskueligt, men vi kan stå inde for alt hvad vi laver. Herudover serverer vi fra 2-6 retter til hotelophold samt selskabsmenuer, der varierer fra klassisk til internationalt køkken. Køkkenet: Vi henter inspiration fra hele verden og har først og fremmest fokus på smagen og at råvarerne spiller sammen. Herudover arbejder vi hele tiden på at skabe et optimalt finish. Menuen ændre sig i takt med sæsonen og vores inspiration. Råvarerne: Vi har vores egen micro landmand som producerer alt fra havrerødder til farverige blomster. Vi får leveret frisk vesterhavsfisk, vildt fra omegnen, vilde svampe, urter, tang og kål efter årstiden. Herudover laves stort set alt fra bunden. Vores år: Spænder vidt med spændende temaaftener, gourmet vin arrangementer, Nørre Vissing Kro On Tour og Tapas Bar på Skanderborg Festival. Ideologi: Et køkken med en flad ledelsesstruktur og en god tone med respekt for alle. Vi forventer dette af dig: Du er en dygtig håndværker med stort gå på mod, kan arbejde og agere selvstændigt og engageret, har et godt humør, er ærlig og omgængelig, samt glad for nye udfordringer. Du vil få indflydelse på vores retter og menuudvikling. Tiltrædelse:1 august Løn: Efter erfaring og kvalifikationer Du taler: Dansk. Beliggenhed: 20 25 minutters kørsel fra Århus eller Silkeborg 25 30 minutter fra Horsens Ikast 30 min. Kræves: Kørekort og villig til at bruge egen bil Kontakt: Morten Mygind 29274795, eller mail: mortenkokmygind@gmail.com Vi glæder os til at høre fra dig.

Nørre Vissing Kro søger en kok med potentiale til souschef

Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden sammen at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi har 24 værelser, selskabslokaler og mad ud af huset.

Vi kan tilbyde:
Et godt team med dynamik, glæde og engagement. Vi er der for hinanden.

Menu og a la carte:
Vi tilbyder a la carte samt en sansemenu fra 3 til 6 retter. Det er overskueligt, men vi kan stå inde for alt hvad vi laver. Herudover serverer vi fra 2-6 retter til hotelophold samt selskabsmenuer, der varierer fra klassisk til internationalt køkken. 

Køkkenet:
Vi henter inspiration fra hele verden og har først og fremmest fokus på smagen og at råvarerne spiller sammen. Herudover arbejder vi hele tiden på at skabe et optimalt finish. Menuen ændre sig i takt med sæsonen og vores inspiration.

Råvarerne:
Vi har vores egen micro landmand som producerer alt fra havrerødder til farverige blomster. Vi får leveret frisk vesterhavsfisk, vildt fra omegnen, vilde svampe, urter, tang og kål efter årstiden. Herudover laves stort set alt fra bunden.

Vores år:
Spænder vidt med spændende temaaftener, gourmet/vin arrangementer, Nørre Vissing Kro "On Tour" og Tapas Bar på Skanderborg Festival.

Ideologi:
Et køkken med en flad ledelsesstruktur og en god tone med respekt for alle.

Vi forventer dette af dig:
Du er en dygtig håndværker med stort gå på mod, kan arbejde og agere selvstændigt og engageret, har et godt humør, er ærlig og omgængelig, samt glad for nye udfordringer. Du vil få indflydelse på vores retter og menuudvikling. 

Tiltrædelse:
1 august

Løn:
Efter erfaring og kvalifikationer

Du taler:
Dansk.

Beliggenhed:
20 25 minutters kørsel fra Århus eller Silkeborg / 25 30 minutter fra Horsens/ Ikast 30 min.

Kræves:
Kørekort og villig til at bruge egen bil

Kontakt:
Morten Mygind 29274795, eller mail: mortenkokmygind@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig.

Nørre Vissing Kro v/Morten MygindSkanderborg2019-06-03T00:00:002019-07-24T00:00:00
330040700Kok til Hotel RyRobot Har du lyst til at blive en del af en spændende og alsidig virksomhed i rivende udvikling, lokaliseret centralt i et af Danmarks smukkeste områder? Hos Hotel Ry søger vi en erfaren, uddannet kok til ansættelse snarest muligt. Du bliver en vital del af vores team, og for den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift, herunder menuplanlægning og udvikling af køkkenet. Hotel Ry er en alsidig arbejdsplads Hotellet huser en restaurant for finere madlavning, en gastropub hvor der serveres simplere caferetter, samt et charcuteri med pizzaria. Hotel Ry afholder også konferencer og selskaber, og leverer mad ud af huset. I forbindelse med afholdelse af selskaber vil du også kunne komme til at have vagter på den smukke Tulstrup Kro, 5 minutters kørsel fra Hotel Ry. Hotel Ry er en arbejdsplads med store ambitioner for det gastronomiske niveau vi forventer derfor at du er passioneret omkring din profession og dygtig til dit fag. Din arbejdsdag vil byde på varierede opgaver med masser af udfordringer og vi forventer at du som del af et tæt team, er en person med ansvarsfølelse og drive. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn som afspejler dine kvalifikationer, samt et godt arbejdsmiljø i en venlig og uformel, men professionel atmosfære. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Vi afholder løbende samtaler så tøv ikke med at sende os din ansøgning. Du søger stillingen ved at sende en ansøgning samt CV med billede til info@hotelry.dk Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte køkkenchef Tobias Lorenzen på tlf 86 89 19 11.

Har du lyst til at blive en del af en spændende og alsidig virksomhed i rivende udvikling, lokaliseret centralt i et af Danmarks smukkeste områder?


Hos Hotel Ry søger vi en erfaren, uddannet kok til ansættelse snarest muligt. Du bliver en vital del af vores team, og for den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift, herunder menuplanlægning og udvikling af køkkenet.

Hotel Ry er en alsidig arbejdsplads – Hotellet huser en restaurant for finere madlavning, en gastropub hvor der serveres simplere caferetter, samt et charcuteri med pizzaria. Hotel Ry afholder også konferencer og selskaber, og leverer mad ud af huset. I forbindelse med afholdelse af selskaber vil du også kunne komme til at have vagter på den smukke Tulstrup Kro, 5 minutters kørsel fra Hotel Ry.

Hotel Ry er en arbejdsplads med store ambitioner for det gastronomiske niveau – vi forventer derfor at du er passioneret omkring din profession og dygtig til dit fag. Din arbejdsdag vil byde på varierede opgaver med masser af udfordringer og vi forventer at du som del af et tæt team, er en person med ansvarsfølelse og drive. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn som afspejler dine kvalifikationer, samt et godt arbejdsmiljø i en venlig og uformel, men professionel atmosfære.

Stillingen er til besættelse snarest muligt. Vi afholder løbende samtaler så tøv ikke med at sende os din ansøgning. Du søger stillingen ved at sende en ansøgning samt CV med billede til info@hotelry.dk

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte køkkenchef Tobias Lorenzen på tlf 86 89 19 11.

Hotel Ry ApSRy2019-06-13T00:00:002019-08-06T00:00:00
330046401Bone's Horsens søger ny kok - faglært er ikke et kravRobot Er du V RTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer? Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Horsens, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Start d. 1. august. Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste vi har at byde dem også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj. Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til. Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af at du får køkkenet til at spille. I Bone s er vi t team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen. Du er Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne En teamplayer, der får tingene til at fungere Glad for at arbejde på aftener og i weekends, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne. Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten. Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du VÆRTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer?

Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Horsens, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Start d. 1. august.

Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste vi har at byde dem – også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj.

Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice – også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til.

Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af at du får køkkenet til at spille. I Bone’s er vi ét team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen.

Du er;

  • Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten
  • Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster
  • Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne
  • En teamplayer, der får tingene til at fungere
  • Glad for at arbejde på aftener og i weekends, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne.

Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bone's Restauranter A/SHorsens2019-06-21T00:00:002019-08-14T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok søges

Nilles Kro

Sabro
Kok Hotel Nilles Kro Da Hotel Nilles kro er i rivende udvikling, søger vi en dygtig kok til opstart hurtigst muligt. Du vil blive en del af et lille velfungerende team, som hver dag arbejder for at give vores gæster nogle fantastiske oplevelser. Som...
Indrykket:5. juni 2019
Udløbsdato:29. juli 2019

Kok

Silkeborg Golfklub

Silkeborg
Jobbeskrivelse: Vi har travlt i vores a la carte og med selskaber, konferencer m.m. i Silkeborg Golfklub. Derfor søger vi en dygtig kok på fuldtid, der kan leverer og brænder for at gøre en forskel. Dine personlige og faglige kompetencer: Faglært ko...
Indrykket:5. juni 2019
Udløbsdato:29. juli 2019

Nørre Vissing Kro søger en kok med potentiale til souschef

Nørre Vissing Kro v/Morten Mygind

Skanderborg
Nørre Vissing Kro søger en kok med potentiale til souschef Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden sammen at give vores gæster en oplevel...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:24. juli 2019

Kok til Hotel Ry

Hotel Ry ApS

Ry
Har du lyst til at blive en del af en spændende og alsidig virksomhed i rivende udvikling, lokaliseret centralt i et af Danmarks smukkeste områder? Hos Hotel Ry søger vi en erfaren, uddannet kok til ansættelse snarest muligt. Du bliver en vital del ...
Indrykket:13. juni 2019
Udløbsdato:6. august 2019

Bone's Horsens søger ny kok - faglært er ikke et krav

Bone's Restauranter A/S

Horsens
Er du V RTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer? Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Horsens, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Start d. 1. august. Som v...
Indrykket:21. juni 2019
Udløbsdato:14. august 2019