Svostrup Kro søger en kreativ kok

Er du vores nye kreative, dygtige og ambitiøse kok?

Vi har travlt på Svostrup Kro og Skovbakken i Silkeborg.

Vi søger derfor en dygtig og stabil kok (faglært), der forstår at samarbejde med det øvrige personale, således at alle vore gæster forlader restauranten med en god oplevelse.

Vi tilbyder dig: Gode arbejdsforhold og attraktive arbejdsvilkår. Et spændende miljø og skønne omgivelser, samt gode kollegaer.

Du skal kunne lave mad, efter gamle stolte traditioner, med masser af kærlighed til gode råvarer & gamle opskrifter. Stilen er lige fra god solid husmandskost, til mere elegante & kreative retter. Vi sætter en ære i, så vidt muligt, at lave tingene fra bunden. Lige fra sylte- sager til drikke, som øl & snaps. Vi bruger, hvor det er muligt, lokale og gerne økologiske vare.

På Svostrup Kro bruges meget tid & ressourcer på elevarbejde & sociale eksperimenter. Vi forlanger meget af vores elever & ansatte, samtidig med at vi gør dem dygtige & godt rustet til den "vilde" verden....Vores mission er glade gæster, så vi håber at De vil få en uforglemmelig oplevelse i historiske vingesus & kærlig opmærksomhed i form af god service & et godt måltid mad.

Vi glæder os til at høre fra dig. Send eller mail din ansøgning med CV og foto.

drs@svostrup-kro.dk

 

MVH. Dragan

Svostrup Kro

21930709


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330002296Phoenix-877d234512019-04-07T00:00:00Svostrup Kro søger en kreativ kok

Er du vores nye kreative, dygtige og ambitiøse kok?

Vi har travlt på Svostrup Kro og Skovbakken i Silkeborg.

Vi søger derfor en dygtig og stabil kok (faglært), der forstår at samarbejde med det øvrige personale, således at alle vore gæster forlader restauranten med en god oplevelse.

Vi tilbyder dig: Gode arbejdsforhold og attraktive arbejdsvilkår. Et spændende miljø og skønne omgivelser, samt gode kollegaer.

Du skal kunne lave mad, efter gamle stolte traditioner, med masser af kærlighed til gode råvarer & gamle opskrifter. Stilen er lige fra god solid husmandskost, til mere elegante & kreative retter. Vi sætter en ære i, så vidt muligt, at lave tingene fra bunden. Lige fra sylte- sager til drikke, som øl & snaps. Vi bruger, hvor det er muligt, lokale og gerne økologiske vare.

På Svostrup Kro bruges meget tid & ressourcer på elevarbejde & sociale eksperimenter. Vi forlanger meget af vores elever & ansatte, samtidig med at vi gør dem dygtige & godt rustet til den "vilde" verden....Vores mission er glade gæster, så vi håber at De vil få en uforglemmelig oplevelse i historiske vingesus & kærlig opmærksomhed i form af god service & et godt måltid mad.

Vi glæder os til at høre fra dig. Send eller mail din ansøgning med CV og foto.

drs@svostrup-kro.dk

 

MVH. Dragan

Svostrup Kro

21930709

Er du vores nye kreative, dygtige og ambitiøse kok? Vi har travlt på Svostrup Kro og Skovbakken i Silkeborg. Vi søger derfor en dygtig og stabil kok (faglært), der forstår at samarbejde med det øvrige personale, således at alle vore gæster forlader restauranten med en god oplevelse. Vi tilbyder dig: Gode arbejdsforhold og attraktive arbejdsvilkår. Et spændende miljø og skønne omgivelser, samt gode kollegaer. Du skal kunne lave mad, efter gamle stolte traditioner, med masser af kærlighed til gode råvarer gamle opskrifter. Stilen er lige fra god solid husmandskost, til mere elegante kreative retter. Vi sætter en ære i, så vidt muligt, at lave tingene fra bunden. Lige fra sylte- sager til drikke, som øl snaps. Vi bruger, hvor det er muligt, lokale og gerne økologiske vare. På Svostrup Kro bruges meget tid ressourcer på elevarbejde sociale eksperimenter. Vi forlanger meget af vores elever ansatte, samtidig med at vi gør dem dygtige godt rustet til den vilde verden....Vores mission er glade gæster, så vi håber at De vil få en uforglemmelig oplevelse i historiske vingesus kærlig opmærksomhed i form af god service et godt måltid mad. Vi glæder os til at høre fra dig. Send eller mail din ansøgning med CV og foto. drs@svostrup-kro.dk MVH. Dragan Svostrup Kro 2193070911jobnet877d2345100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-02T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandSilkeborg3503624SVOSTRUP KRO A/S11Svostrupvej 588600SilkeborgDKDanmark0
drs@svostrup-kro.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent741084JobNet4971581497158110007-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=877d2345https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=877d2345https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=877d2345&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=877d2345&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/1.jpgØnsker du et spændende job som Kok? Hos SVOSTRUP KRO A/S tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361365876Dragan Sljivicdrs@svostrup-kro.dkDKDanmarkDKDanmark330013537KokBasic Jobbeskrivelse: Vi har travlt i vores a la carte og med selskaber, konferencer m.m. i Silkeborg Golfklub. Derfor søger vi en dygtig kok på fuldtid, der kan leverer og brænder for at gøre en forskel. Dine personlige og faglige kompetencer: Faglært kok, gerne med god erfaring og et godt humør Dygtig håndværker og begejstret fagnørd med oprigtig interesse for detaljen og smagen Glad og positivt bidragende til samarbejdet i køkkenet og resten af huset Klar på en travl, udfordrende og lærerig hverdag, hvor du kan holde hoved koldt i situationer hvor der er travlt. Du leverer service af høj kvalitet for at sikre den gode oplevelse i Restauranten med sans for smag og detaljer Iderig, kreativ og bidrager til vores sammensætning af menu Kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere dagen og dens opgaver: Grundtilberedninger Kontrol af råvarer Præsentation af menuer i restauranten Oplæring af nye elever og kolleger Varetage og køre et a la carte service Vi tilbyder: At du bliver en del af et super team, med fantastiske omgivelser og udsigt til Søhøjlandets storslåede fyrreskove i Silkeborg.Gode kolleger, der alle arbejder med tydeligt afsæt i vores værdier.Den bedste kultur, hvor vi vil hinanden det godt, hvor der er plads til alleKan du sige ja tak til overstående så kan du tage kontakt til Køkkenchefen Morten De Fries på tlf. 91851531 Send din ansøgning via knappen Send ansøgning Yderligere oplysninger: Ansøgningsfrist: løbende Opstart: Hurtigst mulig 37 timer Løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst Udviklingsmuligheder i et ambitiøst team i køkkenet Se mere på vores ansøgersite: https: srgolf.brandero.com
Jobbeskrivelse:
Vi har travlt i vores a la carte og med selskaber, konferencer m.m. i Silkeborg Golfklub. Derfor søger vi en dygtig kok på fuldtid, der kan leverer og brænder for at gøre en forskel.

Dine personlige og faglige kompetencer:
  • Faglært kok, gerne med god erfaring og et godt humør
  • Dygtig håndværker og begejstret fagnørd med oprigtig interesse for detaljen og smagen
  • Glad og positivt bidragende til samarbejdet i køkkenet og resten af huset
  • Klar på en travl, udfordrende og lærerig hverdag, hvor du kan holde hoved koldt i situationer hvor der er travlt.
  • Du leverer service af høj kvalitet for at sikre den gode oplevelse i Restauranten med sans for smag og detaljer
  • Iderig, kreativ og bidrager til vores sammensætning af menu
Kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere dagen og dens opgaver:
  • Grundtilberedninger
  • Kontrol af råvarer
  • Præsentation af menuer i restauranten
  • Oplæring af nye elever og kolleger
  • Varetage og køre et a la carte service
Vi tilbyder:
  • At du bliver en del af et super team, med fantastiske omgivelser og udsigt til Søhøjlandets storslåede fyrreskove i Silkeborg.
  • Gode kolleger, der alle arbejder med tydeligt afsæt i vores værdier.
  • Den bedste kultur, hvor vi vil hinanden det godt, hvor der er plads til alle
Kan du sige ”ja tak” til overstående – så kan du tage kontakt til Køkkenchefen Morten De Fries på tlf. 91851531

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning"

Yderligere oplysninger:
Ansøgningsfrist: løbende 
Opstart: Hurtigst mulig
37 timer 
Løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst 
Udviklingsmuligheder i et ambitiøst team i køkkenet

Se mere på vores ansøgersite: https://srgolf.brandero.com

ORS/Small/6f5babe0_logo.pngSilkeborg Ry GolfklubSilkeborg2019-04-30T10:27:39.5032019-06-02T00:00:00
330014253Kok til Hotel RyRobot Har du lyst til at blive en del af en spændende og alsidig virksomhed i rivende udvikling, lokaliseret centralt i et af Danmarks smukkeste områder? Hos Hotel Ry søger vi en erfaren, uddannet kok til ansættelse snarest muligt. Du bliver en vital del af vores team, og for den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift, herunder menuplanlægning og udvikling af køkkenet. Hotel Ry er en alsidig arbejdsplads Hotellet huser en restaurant for finere madlavning, en gastropub hvor der serveres simplere caferetter, samt et charcuteri med pizzaria. Hotel Ry afholder også konferencer og selskaber, og leverer mad ud af huset. I forbindelse med afholdelse af selskaber vil du også kunne komme til at have vagter på den smukke Tulstrup Kro, 5 minutters kørsel fra Hotel Ry. Hotel Ry er en arbejdsplads med store ambitioner for det gastronomiske niveau vi forventer derfor at du er passioneret omkring din profession og dygtig til dit fag. Din arbejdsdag vil byde på varierede opgaver med masser af udfordringer og vi forventer at du som del af et tæt team, er en person med ansvarsfølelse og drive. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn som afspejler dine kvalifikationer, samt et godt arbejdsmiljø i en venlig og uformel, men professionel atmosfære. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Vi afholder løbende samtaler så tøv ikke med at sende os din ansøgning. Du søger stillingen ved at sende en ansøgning samt CV med billede til info@hotelry.dk Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte køkkenchef Tobias Lorenzen på tlf 86 89 19 11.

Har du lyst til at blive en del af en spændende og alsidig virksomhed i rivende udvikling, lokaliseret centralt i et af Danmarks smukkeste områder?


Hos Hotel Ry søger vi en erfaren, uddannet kok til ansættelse snarest muligt. Du bliver en vital del af vores team, og for den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift, herunder menuplanlægning og udvikling af køkkenet.

Hotel Ry er en alsidig arbejdsplads – Hotellet huser en restaurant for finere madlavning, en gastropub hvor der serveres simplere caferetter, samt et charcuteri med pizzaria. Hotel Ry afholder også konferencer og selskaber, og leverer mad ud af huset. I forbindelse med afholdelse af selskaber vil du også kunne komme til at have vagter på den smukke Tulstrup Kro, 5 minutters kørsel fra Hotel Ry.

Hotel Ry er en arbejdsplads med store ambitioner for det gastronomiske niveau – vi forventer derfor at du er passioneret omkring din profession og dygtig til dit fag. Din arbejdsdag vil byde på varierede opgaver med masser af udfordringer og vi forventer at du som del af et tæt team, er en person med ansvarsfølelse og drive. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn som afspejler dine kvalifikationer, samt et godt arbejdsmiljø i en venlig og uformel, men professionel atmosfære.

Stillingen er til besættelse snarest muligt. Vi afholder løbende samtaler så tøv ikke med at sende os din ansøgning. Du søger stillingen ved at sende en ansøgning samt CV med billede til info@hotelry.dk

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte køkkenchef Tobias Lorenzen på tlf 86 89 19 11.

Hotel Ry ApSRy2019-04-30T00:00:002019-05-31T00:00:00
330018097KOK / CATER / UFAGLÆRT KOK MED ERFARING - SILKEBORGRobot BOWL& 39 N& 39 FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK CATER UFAGL RT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I SILKEBORG Vi søger nu en ekstra medarbejder til vores køkkenteam i Silkeborg. Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der samtidig kan arbejde i et højt tempo. Har du erfaring inden for køkkenbranchen, og vil du være med til at lave mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl& 39 n& 39 Fun The Grill? Lyder det som dig? - så tøv ikke med at læse videre herunder! Hvem er vi? Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, som består af 16 centre fordelt i hele Danmark. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster. Hvad tilbyder vi? Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere). Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt Løn efter kvalifikationer Et stort udvalg af personalegoder Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse og har mulighed for at udvikle dine lederegenskaber. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling. Dine arbejdsopgaver: Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst både visuelt og smagsmæssigt. Du er en del af den daglige drift og løbende optimering Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol Ad Hoc opgaver Hvad forventer vi af dig? At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd Løn fastsættes ud fra kvalifikationer. Stillingen er på 25-30 timer med henblik på fuldtid fra efteråret. Samtaler vil forekomme hurtigst muligt, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.BOWL'N'FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK/CATER/UFAGLÆRT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I SILKEBORG

Vi søger nu en ekstra medarbejder til vores køkkenteam i Silkeborg. Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der samtidig kan arbejde i et højt tempo. Har du erfaring inden for køkkenbranchen, og vil du være med til at lave mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl'n'Fun & The Grill?

Lyder det som dig? - så tøv ikke med at læse videre herunder!

Hvem er vi?

Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 16 centre fordelt i hele Danmark. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster.

Hvad tilbyder vi?

  • Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere).
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt
  • Løn efter kvalifikationer
  • Et stort udvalg af personalegoder

Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse og har mulighed for at udvikle dine lederegenskaber. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling.

Dine arbejdsopgaver:

  • Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst – både visuelt og smagsmæssigt.
  • Du er en del af den daglige drift og løbende optimering
  • Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere
  • Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder
  • Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol
  • Ad Hoc opgaver

Hvad forventer vi af dig?

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Løn fastsættes ud fra kvalifikationer.

Stillingen er på 25-30 timer med henblik på fuldtid fra efteråret.

Samtaler vil forekomme hurtigst muligt, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Bowl'n'Fun SilkeborgSilkeborg2019-05-06T00:00:002019-06-23T00:00:00
330010651Kok søgesRobot Vi søger ny kok der er vant til at arbejde i travl køkken Vi er en travl cafe hvor der ikke er 2 dage der er ens, vores menu består af traditionel cafe mad. Vi har et godt team både i køkkenet og restauranten som arbejder tæt sammen for at give gæsterne en god oplevelse. Vi forventer - at du er kan bevare overblikket når der er travlt - at du sætter en ære i at sende godt og flot mad ud til kunderne - at du har ordenssans - at du er mødestabil - at du har en god tone over for dine kollegaer Du vil få en attraktiv arbejdsplan hvor du arbejder 4 1 2 dag i den ene uge og 2 1 2 dag i den anden og fri hver anden weekend Vi glæder os til at modtage din ansøgning og venter gerne på den rette.

Vi søger ny kok der er vant til at arbejde i travl køkken

Vi er en travl cafe hvor der ikke er 2 dage der er ens, vores menu består af traditionel cafe mad.

Vi har et godt team både i køkkenet og restauranten som arbejder tæt sammen for at give gæsterne en god oplevelse.

Vi forventer

- at du er kan bevare overblikket når der er travlt

- at du sætter en ære i at sende godt og flot mad ud til kunderne

- at du har ordenssans

- at du er mødestabil 

- at du har en god tone over for dine kollegaer

Du vil få en attraktiv arbejdsplan hvor du arbejder 4 1/2 dag i den ene uge og 2 1/2 dag i den anden og fri hver anden weekend

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og venter gerne på den rette.

 

Dyrby´sHerning2019-05-20T00:00:002019-06-01T00:00:00
330011376Kok søges til Sophiendal GodsRobot Sophiendal Slotshotel søger kok På Sophiendal Slotshotel søger vi en erfaren, engageret og kreativ kok til ansættelse fra 1. april. Du vil blive en del af et lille men velfungerende team af passionerede fagfolk, som hver dag arbejder for at give vores gæster nogle fantastiske oplevelser. Som kok på Sophiendal Vil du sammen med hotellets øvrige ansatte arbejde med opgaver indenfor både la carte, konferencer, selskaber og forskellige arrangementer. Dine arbejdsopgaver vil strække hele vejen fra varemodtagelse til færdigt anretning sammen med administrative opgaver som menuplanlægning og egenkontrol. Vi kan tilbyde Et spændende job i smukke og historiske rammer med en udfordringer og varierende arbejdsdag i selskab med gode kollegaer. Vi tilbyder en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø, samt en venlig, humoristisk, men professionel atmosfære. Vi har gode arbejdsforhold, fair løn og faste aftaler i forhold til timer og ferie. Vi søger En dygtig og engageret faglært kok med sans for detalje og passions for god mad. Vi forventer, at du er positiv indstillet, fleksibel, mødestabil og arbejdsom. Vi søger en kok der sammen med sine kollegaer kan give vores gæster nogle uforglemmelige oplevelser men som heller ikke er bange for, om nødvendigt, at give en hånd med i opvasken. Vi søger en teamspiller med et smil på læben som drømmer om at blive en del af en til tider travl arbejdsplads med gode kollegaer og kreativ frihed, så er det måske dig vi søger! Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Hotelchef Heidi Clausen på tlf. 86 94 47 88 eller på mail: sophiendal@slotshotel.dk Send din ansøgning og cv på mail: dle@slotshotel.dk senest 15. Marts 2019 Ansættelse fra 1. maj 2019 eller efter aftale.

Sophiendal Slotshotel søger kok

På Sophiendal Slotshotel søger vi en erfaren, engageret og kreativ kok til ansættelse fra 1. april. Du vil blive en del af et lille men velfungerende team af passionerede fagfolk, som hver dag arbejder for at give vores gæster nogle fantastiske oplevelser.

Som kok på Sophiendal

Vil du sammen med hotellets øvrige ansatte arbejde med opgaver indenfor både á la carte, konferencer, selskaber og forskellige arrangementer.  Dine arbejdsopgaver vil strække hele vejen fra varemodtagelse til færdigt anretning sammen med administrative opgaver som menuplanlægning og egenkontrol.

Vi kan tilbyde

Et spændende job i smukke og historiske rammer med en udfordringer og varierende arbejdsdag i selskab med gode kollegaer. Vi tilbyder en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø, samt en venlig, humoristisk, men professionel atmosfære. Vi har gode arbejdsforhold, fair løn og faste aftaler i forhold til timer og ferie. 

Vi søger

En dygtig og engageret faglært kok med sans for detalje og passions for god mad. Vi forventer, at du er positiv indstillet, fleksibel, mødestabil og arbejdsom. Vi søger en kok der sammen med sine kollegaer kan give vores gæster nogle uforglemmelige oplevelser men som heller ikke er bange for, om nødvendigt, at give en hånd med i opvasken. Vi søger en teamspiller med et smil på læben som drømmer om at blive en del af en til tider travl arbejdsplads med gode kollegaer og kreativ frihed, så er det måske dig vi søger!

Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Hotelchef Heidi Clausen på tlf. 86 94 47 88 eller på mail: sophiendal@slotshotel.dk

Send din ansøgning og cv på mail: dle@slotshotel.dk senest 15. Marts 2019

Ansættelse fra 1. maj 2019 eller efter aftale. 

Danske Slotte F.M.B.A.Skanderborg2019-04-25T00:00:002019-06-20T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok

Silkeborg Ry Golfklub

Silkeborg
Jobbeskrivelse: Vi har travlt i vores a la carte og med selskaber, konferencer m.m. i Silkeborg Golfklub. Derfor søger vi en dygtig kok på fuldtid, der kan leverer og brænder for at gøre en forskel. Dine personlige og faglige kompetencer: Faglært ko...
Indrykket:30. april 2019
Udløbsdato:2. juni 2019

Kok til Hotel Ry

Hotel Ry ApS

Ry
Har du lyst til at blive en del af en spændende og alsidig virksomhed i rivende udvikling, lokaliseret centralt i et af Danmarks smukkeste områder? Hos Hotel Ry søger vi en erfaren, uddannet kok til ansættelse snarest muligt. Du bliver en vital del ...
Indrykket:30. april 2019
Udløbsdato:31. maj 2019

KOK / CATER / UFAGLÆRT KOK MED ERFARING - SILKEBORG

Bowl'n'Fun Silkeborg

Silkeborg
BOWL& 39 N& 39 FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK CATER UFAGL RT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I SILKEBORG Vi søger nu en ekstra medarbejder til vores køkkenteam i Silkeborg. Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:23. juni 2019

Kok søges

Dyrby´s

Herning
Vi søger ny kok der er vant til at arbejde i travl køkken Vi er en travl cafe hvor der ikke er 2 dage der er ens, vores menu består af traditionel cafe mad. Vi har et godt team både i køkkenet og restauranten som arbejder tæt sammen for at give gæst...
Indrykket:20. maj 2019
Udløbsdato:1. juni 2019

Kok søges til Sophiendal Gods

Danske Slotte F.M.B.A.

Skanderborg
Sophiendal Slotshotel søger kok På Sophiendal Slotshotel søger vi en erfaren, engageret og kreativ kok til ansættelse fra 1. april. Du vil blive en del af et lille men velfungerende team af passionerede fagfolk, som hver dag arbejder for at give vor...
Indrykket:25. april 2019
Udløbsdato:20. juni 2019