Syerske/Skrædder søges

Syersker/ Skrædder

 

Er du vores nye kollega, vi søger en dygtig syerske/skrædder til Skrædderiet, Du vil blive en del af et lille hold der udføre forandringer og reparation for erhvervskunder og privatkunder, der vil være omsyning af nyt tøj og omsyning af tøj til såvel erhverv som private kunder.

Du skal have kendskab til både alm. Symaskiner men mest til industri maskiner, du skal kunne korte bukser og afkorte ærmer i habitter til både damer og herr. Kunne snakke med kunder og lave måltagning til forandringen Vi tilbyder en rar arbejdsplads med gode kollegaer, en fleksibelt arbejdes dag ved behov for dette.

 

Stillingen er på 30-37 timer efter aftale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Strauss skrædderi i Odense Søger endnu en dygtig medarbejder.

STRAUSS SKRÆDDERI ODENSE ApS

Har du hænderne syet rigtig på:-)? Er det måske dig vi står og mangler på vores team i vores afdelingen i Odense? Vi søger en dygtig skrædder eller syerske til vores afdelingen i Odense. Strauss Odense er en systue under udvikling. Grundet travlhed,...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

UX/UI-designer

Ordbogen AS

Til en nyoprettet stilling mangler vi en UX UI-designer til vores designteam på vores kontor i Odense. Med reference til IT-chefen bliver du en del af vores IT-afdeling, der består af 28 engagerede mennesker fra udvikling og design til projektledels...