Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygehusapotek Fyn søger klinisk farmaceut

Sygehusapotek Fyn er organisatorisk en del af OUH Odense Universitetshospital, Svendborg Sygehus. Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere og omsætter årligt for ca. 1,1 mia. kr. Vi producerer og indkøber lægemidler til distribution på de fynske sygehuse og vi producerer lægemidler til salg til andre sygehuse i Danmark. I klinisk farmaci arbejder vi tæt sammen med de kliniske afdelinger på OUH om rationel brug af lægemidler.

 

 

En af vores farmaceuter har valgt at rejse til udlandet for at bo og arbejde. Vi søger derfor en farmaceut til et spændende og afvekslende job med tværfagligt samarbejde og særdeles gode muligheder for at anvende dine faglige kompetencer. Hun beskriver arbejdspladsen således:

 

Når man arbejder som klinisk farmaceut i HEKLA, får man faglige udfordringer hver dag. Ofte er der spørgsmål til emner, man aldrig har arbejdet med før. Jeg nyder den læring, der er i processen og samarbejdet med kollegaerne. Jeg trives meget godt med den varierede arbejdsdag, hvor man er på hospitalsafdelinger dele af dagen med kontakt til patienter og andet sundhedspersonale og arbejder på kontoret resten af dagen. Jeg er også meget glad for den sparring, man får på tværs af andre sygehusapoteker via nationale arbejdsgrupper. Vil du have et fagligt spændende og varieret job, hvor du arbejder tæt på tværs af fagområder på hospitalet, kan jeg kun anbefale dig at søge stillingen!”

 

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job, hvor du arbejder selvstændigt og i tværfaglige teams med kolleger på sygehusapoteket og de øvrige afdelinger på OUH. Det sker i et åbent og positivt miljø, hvor der er plads til sparring, og hvor vi engagerer os i hinanden.

 

Jobbet - Som klinisk farmaceut i HEKLA er din opgave sammen med dygtige kollegaer:

  • at drive og videreudvikle klinisk farmaci på udvalgte afdelinger på OUH
  • at foretage medicingennemgang på udvalgte afdelinger på OUH
  • at udføre lægemiddelinformationsopgaver internt på sygehusapoteket og til de kliniske afdelinger
  • at undervise farmakonomer, læger, plejepersonale og farmaceuter
  • at implementere forskningsresultater indenfor klinisk farmaci i drift i klinikken.

 

Ved tiltrædelse vil der være oplæring i de enkelte opgaver. Oplæring og primære arbejdssted vil være i Odense, men du skal være indstillet på opgaver i både Svendborg og Odense.

 

Din profil - Du er uddannet farmaceut og brænder for klinisk farmaci. Vi lægger vægt på, at du har erfaring med klinisk farmaci og den motiverende samtale, at du er professionel og engageret i dit arbejde, og at du er selvstændig og kan samarbejde tværfagligt. Vi lægger også vægt på, at du har et godt humør og gode kommunikationsevner såvel mundtligt som skriftligt. Det er vigtigt, at du er nysgerrig og har mod på at lære og udvikle dig sammen med os.

 

Det praktiske - Stillingen skal søges online på job.regionsyddanmark.dk jobnr. 208705. Ansøgningen vedlægges CV. Ansøgningsfristen er den 15. oktober 2019. Samtaler holdes i uge 43. Tiltrædelsestidspunktet er 1. december 2019 eller snarest derefter. Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer pr. uge i tidsrummet mellem kl. 8-16.  

 

Der er 3 måneders prøvetid, første gang du ansættes i Region Syddanmark. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til funktionsleder Helle Houlbjerg Carlsen tlf. 29 36 30 81.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.