Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejefaglig koordinator til Hørsholm kommunes midlertidige pladser

Brænder du for rehabiliterings- og ældreområdet og vil du være med til at skabe endnu bedre sammenhæng i og koordinering af borgerens ophold på Hørsholm kommunes midlertidige pladserDa vores nuværende afdelingsleder har valgt at søge nye udfordringer – har vi besluttet at lave en ny organisering og søger derfor både en ny sygeplejefaglig afdelingsleder og en sygeplejefaglig koordinator til Hørsholm kommunes 35 midlertidige pladser.Hvem er vi?

Hørsholm kommunes 35 midlertidige pladser varetager døgnrehabiliteringsforløb for borgere med behov for tværfaglig døgnrehabilitering, samt vurderings eller observationsophold mhp vurdering af borgerens fremtidige pleje- og/eller boligbehov. Derudover har vi borgere indlagt i palliative forløb og 3 af vores 35 pladser er aflastningspladser.

Vi er et fagligt og engageret team bestående af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere samt vores udviklingssygeplejerske, der er fast tilknyttet de midlertidige pladser. Derudover har vi et meget tæt dagligt samarbejde med træningsenhedens fysio- og ergoterapeuter som er organiseret sammen med os.

Vores fokus er på borgernes aktive medvirken i forløbet og på udviklingen af den tværfaglige indsats med sigte på rehabilitering af fysiske, kognitive og sociale funktioner. Vi har et tæt tværfagligt samarbejde med træningsenheden, visitationen, sagsbehandlende terapeuter, akutteamet og hjemmeplejen i Hørsholm kommune. På de midlertidige pladser er vi fælles om sundhed og livskvalitet, et højt fagligt niveau og et stærkt kollegialt fællesskab hvor vi løfter i flok.

Vi lægger vægt på et arbejdsmiljø med fokus på vidensdeling, trivsel og høj faglighed og hvor vi ser os som et hold, hvor alle faggrupper har lige meget værdi. Vi har daglige triageringsmøder og faste ugentlige tværfaglige møder med fokus på borgerens mål og plan.

Hvad får du?

Du får ansvar for den overordnede daglige planlægning og koordinering af pleje/omsorg samt aktivering og rehabilitering på de midlertidige pladser. Du skal sammen med afdelingsleder sikre sammenhæng i koordinering af medarbejderressourcerne ift medarbejdernes kompetencer og borgernes plejebehov. Du vil få et tæt samarbejde med gruppelederen fra træningsenheden ift koordinering af de tværfaglige rehabiliteringsforløb og skal sikre at samarbejdet imellem træningsenheden og de midlertidige pladser fortsat vedligeholdes og udvikles.

Du får et tæt samarbejde med visitationen ift belægning samt planlægning af ind- og udskrivelser.

Du vil sammen med udviklingssygeplejersken blive ansvarlig for at det sygeplejefaglige- og plejemæssige niveau på de midlertidige pladser til stadighed ligger højt.

Du vil sammen med afdelingsleder, udviklingssygeplejerske og centerleder blive en del af et nyt team, hvor du vil få stor mulighed for at præge den fremadrettede udvikling.

Af konkrete arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Daglig planlægning og koordinering
 • Vejledning, undervisning og supervision af medarbejdergruppen
 • Medvirke til at nye tiltag implementeres i samarbejde med centerleder, afdelingsleder, udviklingssygeplejerske samt øvrige medarbejdere
 • Medvirke i introduktionsforløb af nye medarbejdere
 • Deltage i triagemøder samt tværfaglige tavlemøder
 • Sikre at der er ajourførte handleplaner, sygeplejefaglig udredning, relevante journalnotater
 • Ansvar for at sygeplejeydelser tildeles og planlægges i T-kort og at disse bliver udført
 • Deltage i relevante møder med borgere samt pårørende
 • Deltage i pleje/omsorg hos borgerne ud fra en vurdering af kompleksitet
 • Medvirke til at skabe et godt, udviklende og sundhedsfremmende arbejdsmiljø i forhold til ledelse/medarbejdere
 • Tjeneste på hverdage – primært i dagvagt, men med overlap til alle vagtlag


Vi forestiller os at du

 • Er uddannet sygeplejerske og gerne har relevant erfaring
 • Er fagligt engageret og ambitiøs
 • Har pædagogiske kompetencer samt gode kommunikative evner
 • Arbejder struktureret og systematisk
 • Er god til at tænke i nye muligheder og skabe samarbejde på tværs


Mere viden

Stillingerne ønskes besat pr. d. 1.3.2021

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om stillingerne. Du kan kontakte centerleder Pernille Bay på pba@horsholm.dk - tlf. 29232330 eller konstitueret afdelingsleder/udviklingssygeplejerske Christina Vestergaard på cbmv@horsholm.dk - tlf 40327232

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 3.Søg sådan

Ansøgningsfrist er d. 13.1.2021

Brug knap eller link til højre for at søge stillingerne eller søg via www.horsholm.dk/job. Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.