Sygeplejen i Albertslund Kommune søger nye sygeplejersker.

Vil du være med til at udvikle sygeplejen i Albertslund Kommune og skabe den rette kvalitet for borgerne i et tværfagligt samarbejde med hjemmeplejen?

Vi søger sygeplejersker, som primært skal varetage dagvagter med vagt hver 4. weekend i et fast team. Aftenvagter kan forekomme, når vore faste aftenvagter holder fri.
Sygeplejerskerne leverer sundhedsydelser til byens borgere i eget hjem og i vores sygeplejeklinik.

Vi har brug for erfarne og fagligt velfunderede sygeplejersker, som kan lide at arbejde i et udviklende og tværfagligt miljø med et fagligt rehabiliterende blik.

Vi understøtter kompetenceudvikling af social- og sundhedshjælpere og assistenter og overdrager løbende sundhedsydelser, når det enkelte borgerforløb er stabilt.

Triagering for tidlig opsporing af begyndende sygdom og VAR (Praktiske Procedurer i Sygepleje) er væsentlige daglige arbejdsredskaber for os. Rehabilitering er et vigtigt fokusområde og vi arbejder kontinuerligt på at integrere denne tænkning til handling i hverdagens praksis.

Vi opgraderer vore faglige kompetencer i takt med kompleksiteten omkring udskrevne borgere og vi arbejder støt på at organisere os efter tidens krav. Sygeplejerskerne har en arbejdsplads i rivende udvikling, hvor samarbejde, faglighed, kommunikation og arbejdsglæde vægtes højt og hvor der kommer nysgerrige studerende flere gange om året.

Som sygeplejerske i Albertslund Kommune tilbydes du:
 

 • Et alsidigt, fagligt og udfordrende arbejde med almen og specialiseret sygepleje, herunder telemedicin, indtil videre for sår.
 • Systematisk arbejde med forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser vha. triagering.
 • En grundig introduktion og løbende kompetenceudvikling i takt med den organisatoriske udvikling.
 • Stor indflydelse på tilrettelæggelse af eget arbejde i samarbejde med kollegaer og ledelse.
Vi forventer, at du:
 • Har erfaring, gerne indenfor hjemmeplejen, og gerne bred klinisk hospitalserfaring.
 • Kan arbejde med IT som redskab.
 • Kan håndtere en kompleks og foranderlig arbejdsdag, hvor du ser opgavens mulighed fremfor begrænsning i det tværfaglige samarbejde med kommunale og private leverandører.
 • Kan lide at dele din viden/undervise/sparre med kolleger, såvel som opsøge ny viden.
 • Arbejder selvstændigt, struktureret og ser hele borgeren i den tværfaglige palet.
 • Bidrager proaktivt til en konstruktiv arbejdsdag og et positivt arbejdsmiljø.
 • Har gyldigt kørekort.
Sygeplejerskerne visiterer alle sundhedsydelser til borgerne. Vi benytter Vitae omsorg (CSC) til dokumentation, som til efteråret ændres til CURA. Vi kører med PDA og dokumenterer løbende på computer/PDA.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte hjemmeplejeleder Charlotte Kaaber Sørensen tlf. 40 12 95 24 eller på mail ckb@albertslund.dk eller udviklingssygeplejerske Kitt Pedersen tlf. 51482517 eller på mail kitt.gertin.pedersen@albertslund.dk

Ansøgningsfrist: Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning nu eller senest d. 12/3 2018. Ansættelse 1/5 eller hurtigst muligt.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Visitator til Myndighedsteamet i Albertslund Kommune

Børn, Sundhed og Velfærd

Har du erfaring inden for primærsektoren, og har du lyst til at arbejde med visitation?Myndighedsteamet søger en visitator, der brænder for rehabilitering, er god til at inddrage tværfaglige samarbejdspartnere og i samarbejde med områdets medarbejde...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Psykiatrisk ambulatorium Gladsaxe søger en sygeplejerske til nyt F-ACT-team

Psyk.amb. Gladsaxe

Vi søger en sygeplejerske 37 timer ugentligt på hverdage. Psykiatrisk ambulatorium Gladsaxe Vi er en del af Psykiatrisk Center Ballerup med lokaler på Gladsaxe Møllevej 15, 1. 2860 Søborg. Ambulatoriet omorganiseres pr. 1. april, hvor tre nye F-ACT ...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Akuthus Psykiatrisk Center Ballerup - et hus alle muligheder

Akut modtagelse, Ballerup

Akuthus Psykiatrisk Center Ballerup Et hus alle muligheder Sygeplejerske søges. Stilling 32- 37 timer efter eget ønske med mulighed for weekend vagt hver 2 el. 3 uge. Er du sygeplejerske med erfaring eller nyuddannet og har du lyst til at lære et sp...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Sygeplejerske med Klinisk vejleder funktion søges til nyt visionært akuthus

Akut modtagelse, Ballerup

Sygeplejerske med Klinisk vejleder funktion søges til nyt visionært akuthus. Er du optaget af vidensformidling, undervisning og det pædagogiske område så vil vi rigtig gerne samarbejde ned dig. I forsommeren 2018 indflytter vi nyt akuthus. Akuthuset...
Indrykket:21. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, afdeling Glostrup søger sygeplejerske i skiftende vagter til B201, Døgnafsnit for større børn.

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center

Jobbet Stillingen er på afsnit B201 som er for børn i alderen 7-13 år. Der er medindlagte forældre. Børnene indlægges til observation og udredning behandling af autisme, psykose, følelsesmæssige adfærdsmæssige vanskeligheder, ADHD eller OCD -problem...