Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejen i Albertslund Kommune søger nye sygeplejersker.

Vil du være med til at udvikle sygeplejen i Albertslund Kommune og skabe den rette kvalitet for borgerne i et tværfagligt samarbejde med hjemmeplejen?

Vi søger sygeplejersker, som primært skal varetage dagvagter med vagt hver 4. weekend i et fast team. Aftenvagter kan forekomme, når vore faste aftenvagter holder fri.
Sygeplejerskerne leverer sundhedsydelser til byens borgere i eget hjem og i vores sygeplejeklinik.

Vi har brug for erfarne og fagligt velfunderede sygeplejersker, som kan lide at arbejde i et udviklende og tværfagligt miljø med et fagligt rehabiliterende blik.

Vi understøtter kompetenceudvikling af social- og sundhedshjælpere og assistenter og overdrager løbende sundhedsydelser, når det enkelte borgerforløb er stabilt.

Triagering for tidlig opsporing af begyndende sygdom og VAR (Praktiske Procedurer i Sygepleje) er væsentlige daglige arbejdsredskaber for os. Rehabilitering er et vigtigt fokusområde og vi arbejder kontinuerligt på at integrere denne tænkning til handling i hverdagens praksis.

Vi opgraderer vore faglige kompetencer i takt med kompleksiteten omkring udskrevne borgere og vi arbejder støt på at organisere os efter tidens krav. Sygeplejerskerne har en arbejdsplads i rivende udvikling, hvor samarbejde, faglighed, kommunikation og arbejdsglæde vægtes højt og hvor der kommer nysgerrige studerende flere gange om året.

Som sygeplejerske i Albertslund Kommune tilbydes du:
 

 • Et alsidigt, fagligt og udfordrende arbejde med almen og specialiseret sygepleje, herunder telemedicin, indtil videre for sår.
 • Systematisk arbejde med forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser vha. triagering.
 • En grundig introduktion og løbende kompetenceudvikling i takt med den organisatoriske udvikling.
 • Stor indflydelse på tilrettelæggelse af eget arbejde i samarbejde med kollegaer og ledelse.
Vi forventer, at du:
 • Har erfaring, gerne indenfor hjemmeplejen, og gerne bred klinisk hospitalserfaring.
 • Kan arbejde med IT som redskab.
 • Kan håndtere en kompleks og foranderlig arbejdsdag, hvor du ser opgavens mulighed fremfor begrænsning i det tværfaglige samarbejde med kommunale og private leverandører.
 • Kan lide at dele din viden/undervise/sparre med kolleger, såvel som opsøge ny viden.
 • Arbejder selvstændigt, struktureret og ser hele borgeren i den tværfaglige palet.
 • Bidrager proaktivt til en konstruktiv arbejdsdag og et positivt arbejdsmiljø.
 • Har gyldigt kørekort.
Sygeplejerskerne visiterer alle sundhedsydelser til borgerne. Vi benytter Vitae omsorg (CSC) til dokumentation, som til efteråret ændres til CURA. Vi kører med PDA og dokumenterer løbende på computer/PDA.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte hjemmeplejeleder Charlotte Kaaber Sørensen tlf. 40 12 95 24 eller på mail ckb@albertslund.dk eller udviklingssygeplejerske Kitt Pedersen tlf. 51482517 eller på mail kitt.gertin.pedersen@albertslund.dk

Ansøgningsfrist: Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning nu eller senest d. 12/3 2018. Ansættelse 1/5 eller hurtigst muligt.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her