Sygeplejerske

Vi er ikke som de andre, vi er så meget mere 
Vi søger nye kollegaer i sygeplejen Nord Greve Kommune. 
 
Trives du på en arbejdsplads med dygtige og ressourcestærke kollegaer, som har både faglige og personlige kompetencer og som altid arbejder ud fra vores kerneopgave: 
 
”Sygeplejen arbejder proaktivt og bidrager gennem faglighed og kvalitet til at sikre borgeren den bedste pleje. Med udgangspunkt i den enkelte borger udfører, leder, formidler og udvikler vi sygeplejen i samspil med borgeren en sammenhæng, hvor den enkelte borger får mulighed for det bedste liv” 
 
Om jobbet 
Som sygeplejerske i hjemmesygeplejen får du det sygeplejefaglige ansvar for faste borgere. Du skal indgå i et samarbejde med både private og kommunale leverandører i hjemmeplejen. Her kommer du til at deltage i triageringsmøder, hverdagsrehabilitering og du bidrager til et stærkt læringsmiljø både i sygeplejen og i hjemmeplejen. Derudover kommer du til at fungere som faglig sparringspartner for social- og sundhedsassistenter samt øvrige samarbejdspartnere i kommunen.  
 
Trivsel og fleksibilitet er for os en grundlæggende byggesten for at skabe og bibeholde det gode arbejdsmiljø, hvorfor vi også prioriterer nærværende ledelse. Vi vægter faglig sparring, kvalitet, kontinuitet og udvikling højt. Vi holder løbende faglige udviklingsmøder og personalemøder. Det er vigtigt for os, at alle medarbejdere er klædt på til at varetage opgaverne og flere af vores kollegaer har derfor faglig viden på specialistniveau. 
 
2018 for sygeplejen i Greve Kommune 
Der er politisk bevågenhed på hjemmesygeplejen i Greve Kommune. Dette er positivt og betyder at vi er i rivende udvikling. Vi får tilført midler og dermed også ansvar og udviklingsopgaver. 2018 byder på mange spændende opgaver. Flere af dem kender vi allerede. Vi skal blandt andet arbejde med at få etableret en akutfunktion, arbejde med hverdagsrehabilitering og implementere FS3 samt Nexus. Sidstnævnte bliver vores nye omsorgssystem.   
 
Om dig 
Du er uddannet sygeplejerske, har gerne minimum 3 års erfaring og brænder for at arbejde i hjemmesygeplejen. Du ser det som en udfordring, at kompleksiteten i opgaverne i hjemmesygeplejen er steget, og ved at det faglige ansvar er dit. Du arbejder selvstændigt, kan planlægge din dag, er i stand til, at identificere, opspore og vurdere sygeplejefaglige problemstillinger samt mestre iværksættelse af relevante indsatser og sikrer en løbende opfølgning. Du er omhyggelig og præcis i dit daglige arbejde samt din dokumentation og formår at balancere individualistrollen og teamsamarbejdet. Du gør samarbejde let med din empati og integritet, du har en anerkendende tilgang, hvor du udviser respekt og omsorg for det enkelte menneske.  
 
Stillingsoplysninger 
Vi har lige nu følgende ledige stillinger: 
1 vikariat gerne på 37 timer ugentligt med udløb 31.12.2018.  
2 faste stillinger på 32-37 timer ugentligt  
For alle stillinger gælder, at de fortrinsvis er i dagvagt, men få nattevagter vil forekomme 
Der må påregnes arbejde i gennemsnit hver 4 weekend i alle stillingerne. Vi vil være fleksible ift. timeantal ved den rette kandidat.  
 
Øvrige oplysninger 
Du bliver ansat i henhold til relevant overenskomst. Det er en del af Greve Kommunes ansættelsespolitik, at der fremvises straffeattest, samt indhentes referencer. Derudover er det et krav, at du har kørekort.  
 
Tiltrædelse 1. april 2018 eller hurtigst mulig  
 
Vil du høre mere om os og jobbet eller har du lyst til at komme med en af sygeplejerskerne ud at køre, så er du mere end velkommen til at kontakte leder af Sygeplejen Nord Linda Christoffersen 2065 8608  
Ansøgningsfrist den 21. februar 2018 
Vi holder samtaler d. 26 februar 2018 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Demenssygeplejersker

Greve Kommune

Brænder du for demensområdet og har du lyst til at være med til at udvikle vurderingsstuer så kunne denne stilling være noget for dig. Vær med til at etablere to nye vurderingstuer. I Sundhed og Pleje er vores kerneopgave Sammen skaber vi en hverdag...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Sygeplejerske

Greve Kommune

Greve
Er du sygeplejerske, og vil du være med? Trives du på en arbejdsplads med dygtige og ressourcestærke kollegaer, som har faglige kompetencer på specialistniveau og som altid arbejder ud fra samme kerneopgave: Sygeplejen arbejder proaktivt og bidrager...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Sygeplejerske

Greve Kommune

Greve
Vi vil være Danmarks bedste plejecenter og søger Danmarks bedste sygeplejerske og SOSU-assistent. På Kompetencecenter for Demens i B-huset forventer vi: Du er uddannet sygeplejerske eller SOSU- assistent. Du er interesseret i at arbejde i en virksom...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Sygeplejersker til Ringsted Kommunes Hjemmepleje

Social- og Sundhedscenter

Vi søger en sygeplejerske til et begivenhedsbestemt vikariat (barsel) fra den 1. maj 2018 samt en sygeplejerske til en fast stilling til besættelse hurtigst mulig. Om du er nyuddannet eller meget erfaren er ikke afgørende. Det væsentlige er, at du e...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Sygeplejerske til konsulentfunktion til efteruddannelsesområdet.

SOSU Sjælland

SYGEPLEJERSKE til efteruddannelsesområdet. Du vil blive ansat som konsulent til uddannelsesplanlægning på efteruddannelsesområdet primært inden for praktikvejledning og medicinadministration. Brænder du for at gøre en forskel for andre, og vil du væ...