Sygeplejerske

Er du sygeplejerske, og vil du være med? 
 
Trives du på en arbejdsplads med dygtige og ressourcestærke kollegaer, som har faglige kompetencer på specialistniveau og som altid arbejder ud fra samme kerneopgave: 
 
”Sygeplejen arbejder proaktivt og bidrager gennem faglighed og kvalitet til at sikre borgeren den bedste pleje. Med udgangspunkt i den enkelte borger udfører, leder, formidler og udvikler vi sygeplejen i samspil med borgeren en sammenhæng, hvor den enkelte borger får mulighed for det bedste liv” 
 
Om jobbet:
 
Som sygeplejerske i hjemmesygeplejen får du det sygeplejefaglige ansvar for faste borgere. Du skal indgå i et samarbejde med både private og kommunale leverandører i hjemmeplejen. Her kommer du til at deltage i triageringsmøder og hverdagsrehabilitering m.v. Du bidrager til et stærkt læringsmiljø både i sygeplejen og i hjemmeplejen. Du fungerer som faglig sparringspartner for social- og sundhedsassistenter samt øvrige samarbejdspartnere i kommunen. 
 
Trivsel og fleksibilitet er for os grundlæggende for at skabe og fastholde det gode arbejdsmiljø. Vi vægter faglig sparring, kvalitet, kontinuitet og udvikling højt. Vi holder løbende faglige udviklingsmøder, personalemøder, prioriterer nærværende ledelse og daglige morgenmøder. Det er vigtigt for os, at alle medarbejdere er klædt på til at varetage opgaverne. Flere af vores kollegaer har derfor faglig viden på specialistniveau, hvilket vi arbejder med at udbrede i det daglige. 
 
2018 for sygeplejen i Greve Kommune:
 
Der er politisk bevågenhed på hjemmesygeplejen i Greve Kommune. Det er positivt og betyder, at vi er i rivende udvikling. Vi får tilført midler, ansvar og udviklingsopgaver. 2018 byder på mange spændende opgaver og flere af dem kender vi allerede. Vi arbejder blandt andet med at få etableret en akutfunktion, arbejder med hverdagsrehabilitering og til efteråret skal vi implementere FS3 samt Nexus. Sidstnævnte bliver vores nye omsorgssystem i slutningen af 2018. 
 
Stillingsoplysninger:
 
En af vores kollegaer har valgt at gå på efterløn, og vi søger derfor en ny fast kollega. Du skal arbejde fortrinsvis i aftenvagt, men skal også kunne tage enkelte dagvagter. Stillingen er på minimum 30 timer ugentlig. Dit rul vil lige nu være med fast aftenvagt mandag og tirsdag og endvidere weekendvagt hver 4 uge. 
 
Om dig:
  
Du er uddannet sygeplejerske, har minimum 3 års erfaring og brænder for at arbejde i hjemmeplejen. Du ser det som en udfordring, at kompleksiteten i opgaverne i hjemmesygeplejen er steget, og ved at det faglige ansvar er dit. Du arbejder selvstændigt, kan planlægge din dag, er i stand til, at identificere, opspore og vurdere sygeplejefaglige problemstillinger. Du iværksætter relevante indsatser og sikrer en løbende opfølgning. Du er omhyggelig og præcis i dit daglige arbejde, din dokumentation og formår at balancere individualistrollen og teamsamarbejdet. Du gør samarbejde let med din empati og integritet, du har en anerkendende tilgang, hvor du udviser respekt og omsorg for det enkelte menneske. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra en skadestue, intensiv afdeling eller andet speciale på et højt fagligt niveau. Du trives med ledelse på afstand, og er i stand til at kommunikere tydeligt på skrift om løbende udfordringer. 
 
Øvrige oplysninger:
 
Du bliver ansat i henhold til relevant overenskomst. Det er en del af Greve Kommunes ansættelsespolitik, at der fremvises straffeattest, samt at der indhentes referencer. Derudover er det et krav, at du har kørekort. 
 
Tiltrædelse hurtigst muligt. 
 
Vil du høre mere om os og jobbet, så er du mere end velkommen til at kontakte leder af sygeplejen SYD Pernille Siglev Jensen tlf. 2965-0810. Her kan du også aftale et besøg, hvis du har lyst til dette inden du sender din ansøgning. 
 
Vi holder samtaler i uge 9 2018 
 
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Demenssygeplejersker

Greve Kommune

Brænder du for demensområdet og har du lyst til at være med til at udvikle vurderingsstuer så kunne denne stilling være noget for dig. Vær med til at etablere to nye vurderingstuer. I Sundhed og Pleje er vores kerneopgave Sammen skaber vi en hverdag...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Sygeplejerske

Greve Kommune

Vi er ikke som de andre, vi er så meget mere Vi søger nye kollegaer i sygeplejen Nord Greve Kommune. Trives du på en arbejdsplads med dygtige og ressourcestærke kollegaer, som har både faglige og personlige kompetencer og som altid arbejder ud fra v...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Sygeplejerske

Greve Kommune

Greve
Vi vil være Danmarks bedste plejecenter og søger Danmarks bedste sygeplejerske og SOSU-assistent. På Kompetencecenter for Demens i B-huset forventer vi: Du er uddannet sygeplejerske eller SOSU- assistent. Du er interesseret i at arbejde i en virksom...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Sygeplejersker til Ringsted Kommunes Hjemmepleje

Social- og Sundhedscenter

Vi søger en sygeplejerske til et begivenhedsbestemt vikariat (barsel) fra den 1. maj 2018 samt en sygeplejerske til en fast stilling til besættelse hurtigst mulig. Om du er nyuddannet eller meget erfaren er ikke afgørende. Det væsentlige er, at du e...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Sygeplejerske til konsulentfunktion til efteruddannelsesområdet.

SOSU Sjælland

SYGEPLEJERSKE til efteruddannelsesområdet. Du vil blive ansat som konsulent til uddannelsesplanlægning på efteruddannelsesområdet primært inden for praktikvejledning og medicinadministration. Brænder du for at gøre en forskel for andre, og vil du væ...