Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SygeplejerskeSYGEPLEJERSKE TIL UDEFUNKTIONEN, PALLIATIV MEDICINSK AFDELING, BISPEBJERG HOSPITAL
En stilling som sygeplejerske i udefunktionen i Palliativ Medicinsk Afdeling søges til 37 timer pr. uge fra den 1. juni 2018.

Afdelingen
Palliativ Medicinsk Afdeling er landets eneste selvstændige palliative afdeling.
Afdelingens funktion er lindrende behandling og pleje til patienter med livstruende sygdom – fra tidligt i forløbet til død.
Afdelingen har 12 sengepladser og en udefunktion, hvor der er tilknyttet ca. 130 patienter.
Udefunktionen er placeret i sengeafdelingen. Der er fire sygeplejersker i udefunktionen og tilknyttet 6 læger med forskellige udefunktionsdage, samt psykologer, socialrådgiver og præst. Aktuelt er vi i gang med at etablere mulighed for palliativ fysioterapi i hjemmet.
Afdelingen har et godt arbejdsmiljø og støtter op om den komplekse patientgruppe ved at arrangere etiske fortællinger, mentale pitstop, sygeplejefaglig vejledning og temamøder med relevante faglige emner.

Udefunktionen
Udefunktionen dækker primært besøg i patienternes eget hjem, samt ambulante besøg og telefonkontakter.

Sygeplejersken i udefunktionen afdækker i samråd med lægen patienternes behov og symptomer og afhjælper lidelse gennem udredning og aktiv fremadrettet planlægning i forhold til patienter og pårørendes behov for pleje, behandling og samtale samt støtte til gennemførelse af planerne.
Sygeplejerskerne koordinerer de tværfaglige tilbud, og yder konsulentbistand til såvel primær – som sekundær sektor.

Pleje og behandling af patienterne foregår i et engageret tværfagligt team, hvor du er kontaktsygeplejerske for egne patienter sammen med en kontaktlæge. Der afholdes tværfaglig konference om nyvisiterede patienter en gang ugentligt samt daglige møde med lægerne mhp faglig sparring.

I det daglige arbejde kræver funktionen stor selvstændighed og beslutningsdygtighed.
At være hjemme i patienternes hjem giver indblik i deres privat- og familieliv. Dette kræver stor professionalisme, samt faglig og personlig omtanke.

Stillingen er tilrettelagt med fast arbejdstid fra mandag til fredag, og der planlægges med 2 besøg og en visitation pr. dag.

Udesygeplejerskerne deltager i et forskningsprojekt, hvor de via samtaler med de pårørende identificerer og opfylder pårørendes behov, så de oplever støtte til det at være pårørende. Samtalerne planlægges som en del af de daglige udebesøg

Hvem er du
Den ideelle profil er en sygeplejerske, som har en bred klinisk sygeplejefaglig erfaring fra flere specialer
herunder palliativ viden og erfaring, gerne fra specialiseret palliativ indsats.
Du skal se en mening i at identificere pleje- og behandlingsbehov hos patienter med komplekse problemstillinger.
Du skal være god til at identificere problemstillinger inden for en kort kontakt med patienten.
Du skal bruge din faglige ekspertise til at være på forkant med situationen i hjemmet. Endvidere skal du inddrage patientens ressourcer og netværk og være opmærksom på, hvor det skal understøttes og hjælpes.
Personlige egenskaber som værdsættes i stillingen er stor selvstændighed, beslutningsdygtighed, samarbejdsevne, fleksibilitet, overblik, lyst til at indgå i et tværfagligt samarbejde samt i et tæt samarbejde med primær sektor.


Hvis du vil vide mere
Har dette fanget din interesse, er du velkommen til at kontakte os ved henvendelse til oversygeplejerske Birgit Villadsen, telefon 24 46 26 28

Ansøgningsfrist: den 20. april 2018 kl. 9
Ansættelsessamtaler holdes den: den 23. april 2018


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her