Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske

Sygeplejerske til Tornbjerg Friplejehjem, 37/t

Vi søger en dygtig og positiv sygeplejerske til vores skønne hjem.

Tornbjerg Friplejehjem hører til under Danske Diakonhjem, og åbnede i april 2019. Vi er derfor stadig et nyt hjem, som du i høj grad kan være med til at sætte dit  præg på.

På Tornbjerg Friplejehjem arbejder vi ud fra Danske Diakonhjems værdigrundlag, hvor vi sammen:

  • betragter ethvert menneske som unikt, skabt og værdifuldt,
  • styrker det enkelte menneskes identitet og ligeværd,
  • respekterer andres holdninger, meninger, værdier og levevis,
  • imødekommer det hele menneskes behov for både fysisk, psykisk, social, kulturel og åndelig omsorg,
  • giver plads til livsglæde, medindflydelse og engagement for beboere, pårørende, frivillige og medarbejdere.

Vil du være sygeplejerske hos os, så vil du få en spændende og til tider travl hverdag, hvor du vil komme til at have fokus på både praktisk og undervisende arbejde sammen med vores plejepersonale.

Som sygeplejerske vil du skulle assistere vores afdelingssygeplejerske, som har det overordnede sygeplejefaglige ansvar for Tornbjerg Friplejehjem. Sammen skal I lede og fordele de opgaver som ligger i plejen, i tæt samarbejde med vores dygtige plejepersonale. På Tornbjerg Friplejehjem er vores mål, at vi skal sørge for at assistenter og hjælpere klædes på og rustes, til at bruge deres faglige kompetencer fuldt ud. Derfor skal du sammen med afdelingssygeplejersken have et stort fokus på undervisning, sparring og kompetenceudvikling, og evne at hæve dig op i helikopterperspektiv og vurdere hvad forskellige situationer kalder på, både med hensyn til beboere, pårørende og personale.

Du skal have mulighed for at møde kl. 6.45 to dage om ugen samt hveranden fredag, da du sammen med afdelingssygeplejersken skal søge for at dagens opgaver bliver strukturerede og at dagsplanen rettes til fx ved sygefravær. Om morgenen vil du ligeledes have mulighed for at tale med vores nattevagter inden de går hjem. Det er vigtigt at du sammen med afdelingssygeplejersken tilrettelægger jeres arbejdstid således, at I også på skift er tilstede og er i dialog med vores aftenvagter som møder ind kl. 15.

Vi leder efter en person, som har et positivt mindset og som kan boltre en hverdag med mange forskelligartede opgaver, og som sammen med os har lyst til at skabe et fantastisk hjem, hvor både beboere, personale og pårørende trives og blomstrer. Det er derfor vigtigt at de sygeplejefaglige kompetencer går hånd i hånd med en pædagogisk forståelse af de opgaver vi arbejder med. Det vil være en fordel hvis du har sygeplejefaglig erfaring med den målgruppe som vi henvender os til, herunder beboere med forskellige demenssygdomme. Sammen med afdelingssygeplejersken vil du få ansvar for løbende at sikre, at de sygeplejefaglige instrukser opdateres og at personalet arbejder efter disse.

Du vil komme til at koordinere og samarbejde med Odense kommune, Danske diakonhjem og andre samarbejdspartnere.

Vi kan tilbyde:

- Et skønt hjem, hvor du kan være med til at sætte dit præg på hverdagen

- Masser af gode og sjove kollegaer

- Et hus hvor vi vægter den hjemmelige stemning

- Spændende og varierede arbejdsopgaver

- Skønne stunder med vores fantastiske beboere

- En lækker kostordning hvor vi spiser sammen med vores beboere

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte forstander Christine Wille, på cmw@diakon.dk eller 20268193.

Samtaler holdes løbende.

For at komme i betragtning til stillingen er det vigtigt at du søger via linket i annoncen.

Løn gives efter overenskomst

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.